• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۹۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۲
بین الملل » غرب آسیا

وزیرخارجه ترکیه:آتش بس نشود گروه‌های دیگر وارد جنگ می‌شوند

وزیر امور خارجه ترکیه در نشست مشترک با وزیر خارجه کشورمان هشدار داد: اگر آتش بس نشود گروه‌های دیگر هم وارد جنگ می‌شوند و گسترش دامنه جنگ به نفع منطقه نخواهد بود.

وزیر خارجه ترکیه: آتش بس نشود گروه‌های دیگر وارد جنگ می‌شوند به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از آنکارا، وزیر امور خارجه ترکیه در آغاز نشست مشترک خبری مشترک با همتای ایرانی گفت: روابط ترکیه با ایران به طور بی سابقه‌ای در حال جهش است. دو مرتبه در ماه‌های اخیر به ایران رفتم و همچنین قرار است رئیس جمهوری اسلامی ایران به ترکیه سفرکنند.
هاکان فیدان درباره مذاکرات امروز خود با آقای امیر عبداللهیان اظهار داشت: درباره افزایش همکاری‌ها برای مقابله با اقدامات تروریستی در منطقه گفتگو کردیم.
وی اضافه کرد: همکاری‌ها و گفتگو‌های دوجانبه تهران و آنکارا در زمینه همکاری‌های دوجانبه در خصوص محاصره غیرقانونی غزه همچنان ادامه دارد.
وزیر امور خارجه ترکیه وضع کنونی غزه را نگران کننده خواند و افزود:مردم در غزه به دارو و مواد غذایی دسترسی ندارند و مقابل چشم جهانیان به قتل می‌رسند و حتی بیمارستان‌ها هم هدف قرار می‌گیرند.
فیدان خاطرنشان کرد: این محاصره، نقض آشکار حقوق بشر است و ما نمی‌توانیم در برابر آن سکوت کنیم. ما روز یکشنبه با راهپیمایی بزرگ استانبول از غزه حمایت کردیم. ما حملات به غیرنظامیان را تحمل نمی‌کنیم.
وی درباره تلاش‌های دیپلماتیک ترکیه در خصوص آتش بس در غزه نیز گفت: ما با دولت‌های غربی تماس‌های فشرده داشتیم و معتقدیم که نمی‌شود در قبال اوکراین و فلسطین استاندارد دوگانه اتخاد کرد.
فیدان با تاکید بر این که اسرائیل باید هر چه زودتر توسل به خشونت و جنگ را کنار بگذارد اظهار داشت: اسرائیل با خشونت نمی‌تواند به جایی برسد.
وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد: آتش بس باید هر چه سریعتر برقرار شود و ما نمی‌خواهیم تراژدی انسانی غزه به جنگ منطقه‌ای تبدیل شود.
وی افزود: همه باید تشویق کننده صلح باشند. باید بستری فراهم کنیم تا دیدگاه‌های جایگزین، بررسی شود.
فیدان در خصوص پیشنهاد ترکیه در این خصوص گفت: باید کنفرانس بین اللملی صلح برگزار شود و رایزنی ما برای مکان و زمان این کنفرانس ادامه دارد.
وی اضافه کرد: ما آماده ایم ضامن توافقات احتمالی باشیم. هدف ما تشکیل دولت فلسطینی به پایتختی قدس شریف است. من با همکار ایرانی ام درباره مسائل منطقه به ویژه سوریه و عراق صحبت کردیم.
رئیس دستگاه سیاست خارجی ترکیه همچنین گفت: ایران و ترکیه همیشه در این منطقه هستند پس تعمیق همکاری‌های ما مهم است و این را ادامه می‌دهیم.
وزیر خارجه ترکیه: آتش بس نشود گروه‌های دیگر وارد جنگ می‌شوند
آقای هاکان فیدان در نشست خبری مشترک با آقای حسین امیرعبداللهیان در آنکارا پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت؛ ما از نخستین روز آغاز جنگ در دو محور تلاش کردیم. یکی تلاش‌های دیپلماتیک تا هر چه زودتر جنگ با آتش بس، پایان یابد و دیگر راه ارسال کمک‌های انسانی به غزه باز شود.

وی افزود: ما با اتحادیه عرب، اتحادیه آفریقا سازمان ملل و سازمان همکاری‌های اسلامی، دیپلماسی فشرده‌ای را برای آتش بس پیگیری کردیم.
وزیر امور خارجه ترکیه تصریح کرد: ما دوست داریم این کار را با اتحادیه اروپا هم پیش بریم، اما این اتحادیه متاسفانه مخالف آتش بس است. آن‌ها کنار اسرائیل و آمریکا ایستاده اند و خواهان ادامه عملیات هوایی اسرائیل هستند که این مساله بحران ایجاد کرده است.
فیدان ادامه داد: فعالیت ما در اعمال فشار دیپلماتیک برای توقف جنگ ادامه دارد. ما قبلا هم در جنگ اول و دوم غزه همه تلاش خود را برای توقف جنگ انجام دادیم. اکنون جنگ سوم غزه بزرگ‌تر است و در حال رایزنی در این خصوص هستیم. ما خواهان آتش بس فوری هستیم.
وی خاطرنشان کرد: ما درپی صلح پایدار هستیم. اسرائیل و متحدانش، راه حل دائمی را ازبین بردن گروه‌های فلسطینی می‌دانند، اما این راه حل نیست و محقق نخواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تهران
نجات روباه آسیب‌دیده در چالدران
تأکید دبیر ستاد تسهیل کشور بر الزامی بودن اجرای مصوبات استانی
دیدار با خانواده شهید شفیعی در اصفهان
بررسی موانع پیش‌روی توسعه استان دردیدار مسئولان کرمان با رئیس جمهور
شکارچیان غیرمجاز در ارومیه دستگیر شدند
اعلام برنامه مسابقات مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال
کشف محموله بزرگ آرد و خوراک دام قاچاق در نهاوند
برداشت محصول لوبیا در شهرستان اقلید
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌های استان مرکزی
دادستان زرند: علت فوت دانش‌آموز زرندی در حال بررسی است
اجرای بیش از ۵۸ کیلومتر آسفالت راه روستایی در شهرستان ارومیه
تکمیل ۲۰ واحد ویلایی نهضت ملی مسکن در گرمی مغان
آغاز ثبت نام وام‌های تحصیلی دانشجویی از شنبه آینده
سرمربی الوحدات اردن: تا آخرین لحظه امیدواریم
نگاهی به چند فیلم آماده پخش از سیما
دو نشان طلا، ارمغان روژان دلیر از مسابقات کاراته قهرمانی کشور
از شعار آزادی یک زن تا کشتار زنان سودان
خودرو‌های شخصی پیشتاز تخلفات جاده‌ای آذربایجان‌غربی در مهرماه
سلاح امروز استکبار از گلوله به رسانه تبدیل شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)