• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۶۵۹۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۱
خوزستان » سیاسی

تلاش رسانه های دشمن علیه دستاوردهای انقلاب اسلامی

فرمانده قرارگاه کربلا : دشمن با بکارگیری رسانه‌های مدرن در صدد است دستاورد‌های انقلاب اسلامی را نادیده یا کم ارزش جلوه دهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، با همّت معاونت فرهنگی و عملیات روانی قرارگاه منطقه‌ای کربلا کارگاه عملیات روانی فرماندهان و مسئولین نمایندگی، ولی فقیه قرارگاه منطقه‌ای کربلا و رده‌های تابعه مستقر در جنوب غرب با حضور معاون فرهنگی و عملیات روانی نیروی زمینی سپاه در حسینیه پایگاه منتظران شهادت برگزار شد.

تلاش رسانه های دشمن علیه دستاوردهای انقلاب اسلامی

سرتیپ پاسدار احمد خادم سیدالشهدا فرمانده قرارگاه کربلا در آیین افتتاح این کارگاه در سخنانی به جنگ نرم دشمن پرداخت و اظهار نمود: دشمن از طریق پیاده نظامش با بکارگیری رسانه‌های مدرن در صدد است دستاورد‌های انقلاب اسلامی را نادیده یا کم ارزش جلوه دهد و با تکنیک‌های مختلف، سیاه نمایی و اختلاف افکنی را در رأس برنامه‌های خود قرار داده است.

وی افزود: بنابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید در جهاد تبیین با روایت اول و صحیح کنشگری فعال و انقلابی باشیم.

سردار خادم سیدالشهدا ادامه داد: جلوه‌های توکل به خداوند متعال باعث شد که اینگونه جبهه مقاومت اسلامی دست برتر در منطقه را پیدا کند

وی افزود: ما معتقد به ولایت فقیه هستیم و یقین و اعتقاد تمام و کامل داریم که فرموده ایشان مبنی بر نابودی نه چندان دور رژیم کودک کش صهیونیستی بدون شک محقق خواهد شد.

سردار خادم سیدالشهدا در توصیه‌ای خطاب به فرماندهان رده‌های تحت امر قرارگاه کربلا خاطرنشان کرد: با ورزش، جسم تربیت می‌شود و باید با مطالعه کتاب و تزریق خوراک فکری به کارکنان رده مسئولیتی و همچنین خانواده‌ها، درون قلب‌ها و افکار و سپس جامعه خود را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن بیمه کنیم.

وی افزود: راه امید دادن به مردم و راه ناامیدسازی دشمن، جهاد تبیین است.

تلاش رسانه های دشمن علیه دستاوردهای انقلاب اسلامی

سرهنگ پاسدار محمدساجدی فر معاون فرهنگی و عملیات روانی نیروی زمینی سپاه سخنران این کارگاه در چند بخش به آخرین تاکتیک‌های جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن پرداخت و ابراز کرد: وظیفه امروزه همه ما این است که باید نسبت به شیوه‌های پیچیده توطئه‌های دشمن شناخت و آگاهی پیدا کنیم و آمادگی لازم را جهت مقابله با اهداف شوم دشمنان کسب کنیم.

وی افزود: در توطئه روانی دشمن در کشور‌ها، هدف مجروح سازی ذهنی و روانی توده مردم به ویژه جوانان است و مسئله قابل توجه این است که مجروحین جنگ شناختی برخلاف مجروحین جنگ نظامی قابل شناسایی و تشخیص نیستند.

ساجدی فر گفت: مسئله اصلی در مقابله با این هجوم شناختی، در دست گرفتن روایت اول است و اگر ما بتوانیم با تلاش خود، روایت اول را مانند مسئله اخیر " فوت آرمیتا گراوند" در دست بگیریم، شاهد انحراف و تشویش اذهان نخواهیم بود و می‌توانیم تمامی توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.

وی افزود: مسئله کلیدی دیگری در خنثی سازی جنگ شناختی دشمن مؤثر است که آن امیدواری به آینده و مثبت گرا بودن است و راهکار عملی آن، عمل به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر وجوب جهاد تبیین در باب دستاورد‌های نظام مقدس اسلامی است تا امید در خون مردم جاری و ساری شود.

معاون فرهنگی و عملیات روانی نیروی زمینی سپاه در بخش پایانی سخنانش به راهبرد‌های عملیات روانی دشمن در جنگ شناختی اشاره و ابراز نمود: دشمن با بهره گیری از گسترده از فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای در سراسر دنیا به ویژه روی مخاطبین فارسی زبان، با شیوه‌های مختلفی، چون: ارعاب در جنگ امنیتی و نظامی، اعتماد زدایی، اغواء، برچسب زدن، تحریف به دنبال القای تفکر شیطانی خود است.

سرهنگ ساجدی فر در پایان بیان داشت: رسانه قدرت منحصر به فردی دارد که می‌تواند ذهن را بسازد و تمام تلاش جبهه رسانه‌ای دشمن بر این است که با استفاده ابزار‌های گوناگون رسانه و خراب کردن ذهن‌های مردم، میان خود مردم و مردم با مسئولین فاصله بیندازند.

در پایان این آیین باشکوه، با حضور معاون فرهنگی و عملیات روانی و مدیر عملیات روانی نیروی زمینی سپاه و دیگر فرماندهان و مسئولین از مدیران فرهنگی و عملیات روانی منتخب قرارگاه کربلا و رده‌های تابعه مورد تجلیل و تکریم قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویت هماهنگی‌ها برای حضور مؤثر سیستان و بلوچستان در برنامه ملی ایران‌جان
انتشار فراخوان همایش بین‌المللی مکتب اجتهادی امام‌خمینی (ره)
صدور هشدار و توصیه، نسخه ثابت کارگروه اضطرار برای آلودگی این روزهای هوای اراک
قروه میزبان رقابت‌های کونگ فوی آزاد نونهالان و نوجوانان کشور 
نماینده روستای کوشک هزار ، قهرمان مسابقات مینی فوتبال بیضا
کشف سلاح شکاري غيرمجاز در سمنان
خانواده ۸ فرزندی بجنوردی برگزیده رویداد ملی جوانی جمعیت شد
مشکلات سد معبر رستوران هاو کافه‌ها
برتری فوتبالیست‌های امید شمس آذر مقابل نماینده خوزستان
ادامه پیروزی‌های یاران پارسا فلاح در لیگ NCAA آمریکا
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورود به حرفه مهندسی
موافقت با آزادی مشروط مولوی فتحی محمد نقشبندی با پیگیری مستمر دستگاه قضایی سیستان و بلوچستان
آغاز عملیات اجرایی شهرک گلخانه‌ای هیدروپونیک سراب
افتتاح نخستین کارگاه دانش‌بنیان در سیروان
رئیس جمهور بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ را ابلاغ کرد
غرق شدن چادر چند کودک فلسطینی
فردا، قطعی گاز در روستای صفحه ۲ شهرستان اهواز
نمایشگاه یار مهربان در خرم‌آباد
بیش از ۱.۵ میلیون نفر زیر پوشش پزشک خانواده در آذربایجان غربی
جشن برداشت زعفران در روستای آشنستان قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
پویش آبادان را سبز میکنیم
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)