• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۹۰۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی

حذف شرکت های کاغذی؛ ماموریت جدید شستا

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: یکی از ماموریت‌های مدیر عامل جدید شستا، حذف شرکت‌های کاغذی است.

ماموریت جدید شستا؛ حذف شرکت های کاغذیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، صولت مرتضوی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در آیین معارفه مدیر عامل جدید شستا، در خصوص آمار اشتغالزایی گفت: آمار موید ایجاد ۹۰۷ هزار فرصت شغلی جدید در تابستان ۱۴۰۲ است که این میزان، فرصت شغلی خالص بوده است.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه اشتغالزایی افزود: با وجود اقداماتی که در حوزه اشتغال صورت گرفته، اجازه نداده است ضریب پشتیبانی صندوق ها، مخصوصا صندوق تامین اجتماعی، کاهش پیدا کند.
صولت مرتضوی افزود: مهمترین کمک و پشتیبانی صندوق‌ها دربخش سرمایه گذاری است،  ۲۰ درصد شرکت‌های تامین اجتماعی ۸۰ درصد سود را می‌دهند و نکته حایز اهمیت در این مساله این است که مدیریت  ۸۰ درصد این شرکت های سود ده دولتی نیست و ما سهامدار هستیم.
وی با اشاره به رسالت صندوق تامین اجتماعی و صندوق سرمایه گذاری تامین اجتماعی در دور جدید فعالیت شستا گفت: دو موضوع باید بیت الغزل کار قرار گیردکه اولین آن افزایش ضریب پشتیبانی است که از طریق ایجاد سرمایه گذاری توسط دولت و ایجاد تسهیلات برای اشتغال انجام می‌شود و هم در نظارت میدانی و بیمه اجباری صورت خواهد گرفت.
وی در خصوص دومین وظیفه صندوق‌ها افزود: ۲۰۰ شرکت سرمایه گذاری زیر مجموعه شستا در حال فعالیت هستند، که این شرکت‌ها باید تلاش کنند که نرخ بازدهی را افزایش دهند.
صولت مرتضوی با اشاره به فعالیت شرکت ها‌ی زیر مجموعه شستاگفت: شرکت‌های زیر مجموعه شستا، پیشرفت‌های خوبی داشتند، ولی کافی نیست.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، راه برون رفت از مشکلات در مجموعه شستا را کوچک سازی در این مجموعه برشمرد وگفت: بعضی از شرکت‌ها کاغذی هستند در حالی که نیازی به فعالیت شرکت‌های کاغذی نیست و بعضی شرکت هم قابل ادغام و بعضی شرکت‌ها نیز امکان واگذاری ویا توسعه وتکمیل دارند که در دوره جدید فعالیت شستا به این موارد باید توجه شود.
وی در خصوص مدیریت جدید مجموعه شستا افزود: به این نتیجه رسیدیم، در دور جدیدنیاز به فردی است که صاحب تجربه باشد و اینکه قدرت تصمیم گیری داشته باشد واز سویی دیگر دست پاک وخوشنام وعاشق خدمت باشد و از میان گزینه‌های مختلف مورد بررسی، اقای عارف نوروزی که در این حوزه کارنامه درخشانی دارند، انتخاب شدند.
مرتضوی همچنین در خصوص آقای نوروزی گفت: وی ویژگی‌های خوبی دارد و هر کجا که بوده توفیقاتش در هم افزایی بوده است و در این مجموعه هم از ظرفیت خوب شرکت‌هایی که در زیر مجموعه فعال هستند، بهره برداری خواهند کرد.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی افزود: انتظار ما از اقای نوروزی این است که در مدت مانده از سال ۱۴۰۲ رکورد جدید ثبت کند.
وی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص بهره مندی از حضور نیرو‌های جوان برای مدیریت کشور گفت: یکی دیگر از وظایف مدیریت جدید شستا، استفاده از نیرو‌های جوان انقلابی در این عرصه خواهد بود.
صولت مرتضوی، همچنین از اقدامات انجام شده در مدیریت قبلی مجموعه شستا تشکر کرد.

 انتصاب های سفارشی در این بنگاه اقتصادی حذف، و مدیران شایسته جایگزین می شوند

عارف نورزوی مدیرعامل جدید شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در مراسم معارفه خود باحضور وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شایسته سالاری و حذف انتصاب های سفارشی از الویت های اصلی شرکت شستا است.
وی با اعلام اینکه توجه بیشتر به معیشت بازنشستگان همزمان با تکمیل طرح های ناتمام، مولد سازی دارایی ها و افزایش اشتغال پایدار و شفافیت مالی ازدیگر الویت های شرکت شستا در زمان مدیریت جدید است، گفت: منابع شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی بین نسلی و متعلق به مردم است که باید برای فرزندان و نسل بعد این کشور محافظت شود.
مدیر عامل شستا این مجموعه اقتصادی را بستری مناسب برای پروش مدیران کارآمد برای کشور خواند و گفت: یکی از مهمترین راهبردها پرهیز از حاشیه ها است و همه باید در جایگاه و مسئولیت که داریم، تنها به وظیفه ی کاری خود عمل کنیم.
نوروزی با تاکید براینکه تاکنون در شرکت سرمایه گذاری شستا تلاش و اقدامات خوبی برای خدمت رسانی بیشتر به مردم و به خصوص بازنشستگان صورت گرفته است، گفت: قدردان زحمات گذشته هستم اما این خدمات بایدشتاب بیشتری بگیرد و تلاشی مضائف برای انجام رسالتی که عهده دار آن هستیم، انجام دهیم.
وی ساماندهی بیشتر امور و تلاش برای بی نیاز کردن کشور از واردات غیر ضروروی را یکی از اقدامات راهبردی مدیریت جدید شرکت شستا عنوان کرد و گفت: اگر با هم افزایی بیشتر، نظام حاکمیت شرکتی را توسعه ندهیم و همچون گذشته به بنگاه داری شرکت های دولتی ادامه دهیم، به بیراهه رفته ایم.

سرپرست سابق ستاد اجرایی فرمان امام، افزایش شفافیت مالی و اداری را همزمان با توانمندسازی سرمایه انسانی در شرکت شستا را دیگر مسئله مهم این بنگاه اقتصادی عنوان کرد و افزود: انتظار دولت و سایر دستگاه های نظارتی و بالادستی ازجمله وزارتخانه تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی، افزایش شفافیت است، زیرا هرجا دچار ابهام و تاریکی شدیم کشور آسیب دیده است.
نوروزی با اشاره به لزوم افزایش سلامت کاری و پرهیز از حاشیه ها افزود: کسانی که با سلامت، دقت، و مسئولیت پذیری به مأموریت های اصلی خود اقدام می کنند، هیچگونه مشکلی برای ادامه راه نخواهد داشت، اما از فعالیت کسانی که دنبال کارهای سفارشی باشند، جلوگیری خواهد شد.
وی در پایان پاسداری از خون شهدا، و ارزش های انقلاب را جزو مأموریت تک تک افراد آحاد کشور به ویژه دستگاه ها و سازمان های دولتی خواند و گفت: کوتاهی و بی توجهی در انجام وظیفه ، برخلاف مسیر شهدا و منافع مردم است. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایداری جریان گاز در فصل سرما با مدیریت مصرف
لیگ برتر والیبال؛ سیرجانی‌ها در صدر ماندند
درخشش دختران کاراته کای میاندوآبی در مسابقات بین المللی
تایید « لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی» در مجمع
خوشحالی مردم لرستان در پی بارش رحمت الهی
باخت پاس گرگان برابر مهرگان نور مازندران
برنامه ریزی برای برگزاری اعتکاف رجبیه در سمنان
رکورد ۲۰ سانتی‌متری برف در تکاب؛ جنوب آذربایجان‌غربی زیر چتر بارش‌های پاییزی
شهید سلیمانی هسته‌های مقاومت جهانی را پایه‌گذاری کرد
انتخاب اعضای هیات اجرایی انتخابات شورای اسلامی شهر دشت آزادگان
خروج سامانه ناپایدار از استان و پایداری هوا تا یکشنبه
برگزاری مرحله استانی جشنواره فرهنگی آموزشی « زندگی با قرآن »
کشف ماشین‌آلات بدون مجوز در محوطه نمایشگاهی در لامرد
«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد
برد ارزشمند فولاد هرمزگان مقابل جواد الائمه شهرکرد
آغاز بررسی‌های تخصصی طرح بازآفرینی بافت تاریخی قم
افزایش دو برابری ظرفیت درمانی سرخس
پیش بینی جو پایدار در لرستان
مصاف ملوان بندرانزلی و آلومینیوم در اراک
فعالیت آموزشی استان قزوین فردا غیرحضوری شد 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)