• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۲۳۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۷
سیاسی » دولت

تأکید مخبر بر ارتقای علمی و انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی

معاون اول رئیس‌ جمهور بر ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی، تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون اول رئیس‌ جمهور در نشست هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی که امروز پنجشنبه با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، درخواست‌ها، مسائل و مشکلات این دانشگاه را بررسی و بر ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان این دانشگاه، تأکید کرد.

تأکید مخبر بر ارتقای علمی و انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی
محمد مخبر در این نشست که همزمان با روز دانشجو برگزار شد، ضمن ۳ ساعت حضور در دانشگاه آزاد اسلامی و بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های آن، با تبریک روز دانشجو به همه جامعه دانشگاهی کشور گفت: دانشگاه و دانشجویان در علم و فرهنگ کشور به عنوان نقطه تحول تاریخی شناخته می‌شوند و موتور جدی پیشرفت هستند که توسعه کشور بدون آن‌ها امکان‌پذیر نیست.

معاون اول رئیس‌ جمهور با اشاره به سیاست‌های تبیینی مقام معظم رهبری درباره دانشگاه آزاد مبنی بر ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه، تأکید کرد: با تحولات صورت گرفته در این دانشگاه در سالیان گذشته، حجم بالای میزان پیشرفت علم و فناوری در این دانشگاه کاملا مشهود است.

وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نظام آموزش عالی کشور چنان جایگاه بالایی را به‌ دست آورده است که امروز جهانیان، ایران را به عنوان کشوری با علم و فناوری روز و پیشرو در شرکت‌های دانش‌بنیان به رسمیت می‌شناسند و دانشمندان ایرانی، سهم قابل توجهی از تولید علم دنیا را بر عهده دارند.

مخبر به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش دانشگاه‌ها به‌ویژه در شهر‌های با جمعیت چند ده هزار نفری، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اشاره و تأکید کرد: دانشگاه آزاد، سهم بزرگی در گستردگی اماکن آموزشی در نقاط مختلف کشور داشته و توانسته است که دغدغه تحصیلات دانشگاهی فرزندان خانواده‌های ایرانی را رفع کند.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد به تحول فرهنگی، ارتقای سطح زندگی و افزایش درک و آگاهی مردم به‌ویژه در شهر‌ها و مناطق دورافتاده، کمک شایان توجهی کرده است که قطعا برای اداره کشور، نیازمند ارتقای چنین معیار‌هایی هستیم.

مخبر در این نشست که وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور داشتند، تصریح کرد: دانشگاه آزاد می‌تواند به عنوان کانونی مهم برای تشخیص مسئله، احصاء ظرفیت‌های مناطق مختلف و تلاش برای حل مسئله، مورد توجه قرار گیرد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سرعت بالای تغییرات علم و فناوری در جهان، گفت: باید با توجه به فناوری‌های روز دنیا در زمینه‌هایی مانند کوآنتوم و هوش مصنوعی به عنوان کشوری پیشرو در جهان شناخته شویم که دانشگاه آزاد به علت چابکی و قدرت بالا در تصمیم‌گیری می‌تواند به عنوان منبعی مهم برای تولید یا انتقال این نوع دانش و فناوری به داخل کشور تبدیل شود.

مخبر، تأکید کرد: مردمی کردن اقتصاد و کمک به اداره کشور به علت سنخیت و نزدیکی دانشگاه آزاد با بخش خصوصی امکان‌پذیر است و این دانشگاه می‌تواند نقش تسهیل‌گری در این زمینه ایفا کند.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین بر ضرورت فعالیت‌های فرامنطقه‌ای و بین المللی به‌ویژه در کشور‌های همسایه تأکید کرد.

مخبر درباره فعال شدن کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها نیز گفت: پس از آغاز بازدید از دانشگاه‌های کشور با کمک وزارتخانه‌های علوم و بهداشت یک کانون نخبگانی برای رصد و پیگیری مسائل دانشگاه‌ها و به‌ویژه بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور ایجاد شده است و تاکنون چند اندیشکده و مجموعه‌ دانشجویی در زمینه‌های مختلف با دولت همکاری می‌کنند که کرسی‌های آزاداندیشی هم کانون‌هایی هستند که در همین زمینه می‌توانند به دولت کمک کنند.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با محکومیت نسل‌کشی، جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و فجایع غزه، تأکید کرد: متأسفانه همه مجامع بین‌المللی در این زمینه سکوت کرده‌اند، اما رژیم صهیونیستی و آمریکا به علت شکسته شدن هیمنه آنان و همچنین نرسیدن به اهداف خود در تسخیر کامل نوار غزه و از بین بردن حماس، عصبانی هستند.

زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست با تأکید بر رویکرد پذیرش دانشجو بر حسب نیاز‌های کشور گفت: مدیریت یکپارچه آموزشی و رعایت و ارتقا استاندارد‌های آموزشی و افزایش تولید علم از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت علوم در دولت سیزدهم است که دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌تواند سهم خوبی در این زمینه داشته باشد.

همچنین، عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با پذیرش دانشجو در ۲۳۸ رشته پزشکی، دندان‌پزشکی و رشته‌های مرتبط در سال‌های گذشته، سهم بزرگی در ارتقای علمی و رفع نیاز‌های کشور داشته است.

محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد نیز در این نشست با تأکید بر عزم این دانشگاه برای اجرای منویات مقام معظم رهبری و با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ۴۰ درصد جمعیت دانشجویی کشور را تحت پوشش خود قرار داده است، تصریح کرد: این دانشگاه با همین هویت شبکه مردمی و شهری توانسته است در سراسر ایران، در مسیر کمک به دولت و بالابردن سطح آگاهی و فرهنگ مردم، حرکت کند.

در ادامه این نشست، جمعی از استادان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی به تبیین و تشریح دستاوردها، مشکلات و دغدغه‌های خود، مانند همکاری با بخش خصوصی در این دانشگاه، حمایت از سرمایه‌گذاری‌های علمی دانشگاه، رویکرد حل مسئله در دانشگاه آزاد، حل برخی محدودیت‌ها برای خرید تجهیزات، حل مسائل مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان وابسته به دانشگاه، کمک به دانشگاه برای ارتقا و بازسازی اماکن ورزشی، کمک دولت برای پیشبرد طرح‌های بزرگ علمی، پرداخت معوقات و بدهی‌ها به دانشگاه، تخصیص سهمیه دولتی، امکان ورود دانشگاه و ایجاد فضای آموزشی در بیمارستان‌های وابسته به دولت و بازنگری رویکرد‌ها برای حضور بهتر دانشگاه آزاد در مناطق محروم، پرداختند.

گفتنی است، پیش از این نشست، معاون اول رئیس‌ جمهور با همراهی وزرای حاضر، از نمایشگاه روایت تحول دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کرد. نمایشگاه روایت تحول، برای ارائه مهم‌ترین تحولات دانشگاه آزاد اسلامی در ۴ سال گذشته برگزار شده است.

این نمایشگاه در ۸ بخش، ضمن تببین جزئیات طراحی و اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان برنامه عملیاتی ۵ ساله، ابعاد تحول در نظام‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری، فرهنگی و تربیتی، اقتصاد و مدیریت، مدیریت شبکه واحد و چگونگی پیاده‌سازی آمایش دانشگاه را به تصویر کشیده است.

اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف دستیابی به دانشگاهی کارآمد، پایدار، پاسخگو، سرآمد و پرورش‌گر قوه عاقله و توسعه‌ دهنده فضای انقلابی، از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
؛...))))
دانشگاه آزاد اسلامی
حکومت است در مقیاس کوچک
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)