• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۷۸۰۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
آذربایجان غربی » اجتماعی

رزمایش مشترک طرح زمستانی ۱۴۰۲ در آذربایجان غربی

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی گفت: در اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۲، تشدید مدیریت یکپارچه سوانح، حوادث، کاهش تلفات و حوادث رانندگی و تسهیل در عبور و مرور در شرایط ناپایدار جوی در کلیه محور‌های مواصلاتی استان مورد تاکید است.

رزمایش مشترک طرح زمستانی ۱۴۰۲ در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   فرمانده انتظامی استان در مراسم افتتاح رزمایش طرح زمستانی ۱۴۰۲ اظهار داشت: با همت و تلاش همه مسئولان و اجرای طرح زمستان ۱۴۰۲ تشدید مدیریت یکپارچه سوانح، حوادث، کاهش تلفات و حوادث رانندگی و تسهیل در عبور و مرور در شرایط ناپایدار جوی در کلیه محور‌های مواصلاتی استان مورد تاکید است.


 سردار "رحیم جهانبخش" در افتتاحیه رزمایش طرح زمستانی سال جاری اظهار داشت: طرح رزمایش زمستانی ۱۴۰۲ نشانگر وحدت و انسجام تمامی دستگاه‌های خدماتی جهت خدمت رسانی به مسافران جاده‌های برون شهری و تسهیل در عبور و مرور در شرایط ناپایدار جوی با بسیج تمام امکانات خودرویی و پرسنلی و سایر گروه‌های امدادی از تاریخ ۲۱ آذر  تا ۲۰  اسفند سال ۱۴۰۲ اجرا خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه با هوشمندسازی و استفاده از تجهیزات نوین امیدواریم ان شاء الله در زمستان پیش رو شاهد حوادث ناگوار و سوانح رانندگی نباشیم؛ گفت: انتظار می‌رود تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌های دخیل در اجرای طرح به ویژه گروه‌های امدادی و راهداری استان (سازمان امداد و نجات، جمعیت هلال احمر، اورژانس، سازمان راهداری، آتش نشانی، امداد خودرو و...) با حداکثر توان در کنار پلیس، موجبات آرامش خاطر و رضایت مندی مردم را فراهم آورده و شاهد کاهش تلفات و حوادث رانندگی باشیم.


فرمانده انتظامی استان افزایش انضباط ترافیکی، ایمنی تردد وسایل نقلیه در معابر برف گیر استان، مدیریت بر حوادث ترافیکی، رسیدگی سریع به تصادفات، کمک و نجات مصدومین و در راه ماندگان با همکاری سازمان‌ها و دستگا‌های ذیربط و ایجاد مدیریت یکپارچه برای مدیریت سوانح، حوادث و گره‌های ترافیکی را از اهداف مهم این طرح دانست.


وی با بیان اینکه  آذربایجان غربی با داشتن گردنه‌های برفگیر و محور‌های کوهستانی، نیازمند توجه بیشتری است خاطر نشان کرد: از هم اکنون پلیس راه با ۵۰ تیم گشتی محسوس و نامحسوس در محور‌های مواصلاتی استان به صورت شبانه روزی حضور داشته و همچنین گردنه‌های برف گیر استان در حالت آماده باش قرار گرفته و به صورت شبانه روزی در گردنه‌ها و مسیر‌های مستعد حوادث ناشی از شرایط جوی مستقر هستند.


سردار "جهانبخش" در ادامه همکاری و هم‌افزایی برای مدیریت صحیح حوادث احتمالی در طرح زمستانی را بسیار حائز اهمیت قلمداد کرد و اذعان داشت: رویکرد اصلی پلیس راه در طرح زمستانی برخورد قاطع با رانندگانی است که ضمن عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی برای خود و دیگران مخاطره ایجاد می‌کنند و با رفتارهاي مخاطره آميز خودشان،‌ جان ديگران را به خطر مي اندازند.


فرمانده انتظامی استان در پایان با بیان اینکه خوشبخانه در  آذربایجان غربی، شهروندان فهیم و قانون مدار همکاری شایسته ای با خدمتگزاران خود در انتظامی استان برای اجرای طرح های انتظامی داشته اند؛ خاطر نشان کرد: امیدواریم رانندگان عزیز ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی همکاری لازم را با پلیس داشته باشند تا انشاالله به سلامت به مقصد برسند  و ضمن مدنظر قرار دادن توصیه های پلیس، از سفرهای غیر ضروری خودداری کرده و در صورت لزوم سفر، تجهیزات زمستانه از جمله، زنجیر چرخ به همراه داشته باشند‌.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید با روحیه جهادی در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)