• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۶۲۵۷
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
علمی و فرهنگی » معارف

در حوزه‌های مختلف با نگاه به قرآن مسیر مقاومت را انتخاب کردیم

­وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : در حوزه‌های مختلف با نگاه به قرآن مسیر مقاومت را انتخاب کردیم و به نصرت الهی اعتقاد کامل داریم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدمهدی اسماعیلی در دیدار با نمایندگان قرآنی کشور‌های اسلامی با تاکید بر این‌که خوشحالیم که بهانه این اجتماع و نشست حول مسائل قرآن است گفت: قرآن کریم مایه انسجام و وحدت مسلمین و مایه افتخار ماست و ما در همه دوران زندگی، از آغاز تا پایان تلاشمان این است که در سایه قرآن باشیم.

وی با بیان این موضوع که همه نیاز‌های بشری در قرآن کریم مورد توجه قرارگرفته است افزود: در نشست‌هایی که حول مسائل قرآنی در کشورمان برگزار می‌شود، توجهمان به این نکته است که بتوانیم در پناه قرآن وحدت و انسجام میان ملل اسلامی را تقویت کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نهضت اسلامی امام راحل گفت: نهضت اسلامی امام راحل که بیش از ۶۰ سال است که آغاز شده، با الهام از آیات الهی بوده و تا امروز هم مسیر انقلاب در این راستا روبه جلو حرکت کرده است.

وی با تاکید بر اینکه امروز در پیشانی حرکت نهضت اسلامی رهبر انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای قرار دارد افزود: ایشان معلم، مفسر و قاری قرآن هستند و یکی از قرآن پژوهان برجسته در حوزه تجوید و مفاهیم قرآنی هستند و همه کتاب‌های ایشان حول محور قرآن کریم است.

اسماعیلی گفت: ما در نخستین روز ماه مبارک رمضان با محفل قرآنی که در محضر رهبر انقلاب تشکیل می‌شود این ماه مبارک را آغاز می‌کنیم و ایشان در آن جلسات تلاوت قاریان برجسته را استماع می‌کنند و نکات سالانه خود را در تبلیغ و ترویج قرآن ارائه می‌کنند.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه جامعه ایرانی با برکت نور و قرآن و رهبری آیت الله خامنه‌ای با قدرت به مسیر روبه پیشرفت خود ادامه می‌دهد افزود: در بعضی از دوره‌ها که فشار دشمن زیاد می‌شود و تلاش می‌کنند جمهوری اسلامی را مورد آزار قرار دهند و از مواضع خودش برگردانند، ایشان با استناد به آیات قرآنی با دنیا صحبت می‌کنند.

وی ادامه داد: در یکی از این موارد که فشار‌ها شدت گرفته بود ایشان قصه نوح، نیل و لشکر فرعون را مثال زدند.

اسماعیلی با بیان اینکه در حوزه‌های مختلف با نگاه به قرآن مسیر مقاومت را انتخاب کردیم و به نصرت الهی اعتقاد کامل داریم افزود: در واقعه دردناک غزه که در حال جریان است یکی از مبشرات این تمسک مردان و زنان فلسطینی به قرآن است و این برای همه ما امیدبخش است.

دیپلماسی قرآنی راهبرد مورد تاکید رئیس جمهور است
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: امروز یکی از راهبرد‌های اصلی که حجت الاسلام و المسلمین رئیسی و وزیر فرهنگ درخواست اجرایی شدن آن را داشتند، پی‌گیری موضوع دیپلماسی قرآنی است.

علیرضا معاف افزود: در این همایش بین المللی ابعاد و اضلاع نظریه «دیپلماسی قرآنی» و «قرآن محور همگرایی و همدلی امت اسلام» به بحث‌های علمی و نظری گذاشته شد و انشاالله این همایش مقدمه‌ای بر بخش بین‌الملل نمایشگاه بین‌الملل قرآن کریم باشد تا در نمایشگاه خدمت استادان، هنرمندان، خوشنویسان و مفسران قرآنی جهان اسلام باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۲۰ آبان آخرین مهلت شرکت در جشنواره شهید مطهری
اجرای ۲۰ هزار تن آسفالت برای تسهیل ترافیک و ایمنی پایتخت
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌ها، بخش‌ها و روستاهای استان قم
تصویب ۱۵ مصوبه در کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی
سراب شهرک دهگلان سردترین نقطه کردستان
آغاز مسابقات بدمینتون دانشجویان در شاهرود
راهپیمایی ۱۳ آبان - اراک ۱۴۰۴
طباطبایی: حسین فرکی رئیس کانون مربیان فوتبال شد
رئیس مجلس فردا عازم پاکستان خواهد شد
تقویت زیرساخت‌های ایمنی و تاب‌آوری شهر یزد در سال ۱۴۰۴
دانش‌آموزان بندرعباس، صحنه‌گردان برنامه‌های متنوع ۱۳ آبان
شمال سیستان و بلوچستان در محاصره طوفان و گرد و خاک
دانشگاه‌های نوبت بعداز ظهر برخی مناطق هرمزگان مجازی شد
کشف ۲۴ تن ورق‌ام دی اف خارجی قاچاق در الیگودرز
اگر لانه تسخیر نمی‌شد آمریکا رژیم شاه را بازمی‌گرداند
آگاهی و بیداری نسل جوان و نوجوان گلستان در دفاع از انقلاب اسلامی
برداشت بیش از هزار تن ذرت علوفه‌ای در شهرستان بهشهر
افتتاح مرکز شوق زندگی در بیرجند
کاهش شاخص‌های بورس
ریکاردو ساپینتو: می‌خواهیم در این رقابت‌ها باقی بمانیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)