• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۱۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۱
بین الملل » تحلیلی

امیرعبداللهیان وارد نیویورک شد

حسین امیرعبداللهیان علاوه بر شرکت در نشست شورای امنیت، با دبیر کل سازمان ملل و همچنین شماری از وزیران خارجه کشور‌های مختلف دیدار دوجانبه خواهد داشت.

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، وزیر امورخارجه کشورمان به منظور رایزنی‌های دیپلماتیک از جمله حضور در جلسه شورای امنیت سازمان ملل وارد نیویورک شد.

حسین امیرعبداللهیان علاوه بر شرکت در نشست شورای امنیت، با شماری از وزرای خارجه کشور‌های مختلف دیدار دوجانبه خواهد داشت.

وزیرخارجه کشورمان همچنین با دبیرکل سازمان ملل هم دیدار و گفتگو خواهد  کرد.

 

مصاحبه اختصاصی با وزیر امور خارجه کشورمان در نیویورک

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

دیدار وزرای امور خارجه ایران و لبنان
وزیران امور خارجه ایران و لبنان در مقرسازمان ملل در نیویورک دیدار و گفتگو کردند.

در دیدار حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و عبدالله بوحبیب وزیر خارجه لبنان، آخرین تحولات منطقه به ویژه فلسطین و جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن اظهار تأسف شدید از ادامه جنایات جنگی و نسل کشی علیه ملت مظلوم فلسطین و محکوم کردن ادامه حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی که تاکنون منجر به شهادت بیش از ۲۵ هزار نفر از ساکنان غزه شامل شمار کثیری از زنان و کودکان بیگناه شده، گفت: جنایات رژیم صهیونیستی مصداق بارز جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل کشی به شمار می‌رود.

امیرعبداللهیان توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی و نسل کشی جاری در غزه، اقدام عملی برای توقف کشتار غیر نظامیان، تسهیل و تقویت ارسال کمک‌های بشردوستانه، ممانعت از کوچ اجباری و واگذاری آینده فلسطین در یک روش دموکراتیک به خود فلسطینی‌ها را گامی موثر در برقراری ثبات و آرامش در منطقه دانست.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در ادامه نقش مهم لبنان در مسائل منطقه را یادآور شد و افزود: ثبات و امنیت لبنان بر ثبات و امنیت در کل منطقه اثرگذار است و جمهوری اسلامی ایران همواره از تحکیم ثبات و امنیت در لبنان حمایت کرده و می‌کند.

وزیر امور خارجه لبنان نیز ضمن محکوم کردن مجدد رخداد تروریستی کرمان، مراتب تسلیت و همدردی دولت و ملت لبنان را به دولت و مردم ایران ابراز کرد. عبدالله بوحبیب در ادامه با تاکید بر نقش مردم و محور مقاومت در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی، خواستار توقف فوری جنایات این رژیم علیه مردم بیگناه و مظلوم غزه شد. وی اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را عامل بی‌ثباتی در منطقه دانست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه
وزیران امورخارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه در نیویورک دیدار و گفتگو کردند.
در دیدار حسین امیرعبداللهیان و سرگئی لاوروف که در محل سازمان ملل صورت گرفت، درباره اوضاع منطقه و روابط دوجانبه تبادل نظر شد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مقاومت ۱۰۰ روزه مردم مظلوم غزه و شکست رژیم اسرائیل در دستیابی به اهدافش، تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه و لبنان را ناشی از تلاش برای منحرف کردن توجه جامعه جهانی از این شکست مفتضحانه، عجز و درماندگی این رژیم در میدان نبرد و تلاشی شرورانه برای گسترش بی ثباتی و ناامنی در منطقه دانست.

امیرعبداللهیان در ادامه با اشاره به جایگاه روسیه و نقش آن به عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت، خواستار ایفای نقش فعال‌تری توسط این کشور به منظور توقف جنگ علیه غزه شد.

وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از سطح روابط دوجانبه و سفر اخیر جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان به مسکو، ابراز امیدواری کرد که در سفر آتی رئیس جمهور روسیه به تهران، سند جامع همکاری راهبردی فی ما بین دو کشور به امضا برسد.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه فدراسیون روسیه نیز در این دیدار ضمن اظهار خرسندی از آخرین وضعیت روابط دوجانبه، بر اجرایی کردن توافقات حاصل شده تاکید کرد.

وزیر امور خارجه روسیه همچنین از کارشکنی‌های آمریکا در شورای امنیت و ممانعت واشنگتن از تصویب قطعنامه آتش بس انتقاد کرد و موضع متحد کشور‌های عربی را در خصوص قضیه فلسطین خواستار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)