• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۶۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲
بین الملل » غرب آسیا

بازتاب پرتاب سه ماهواره ایران به فضا

یک نشریه رژیم صهیونیستی اقدام امروز ایران را در پرتاب همزمان سه ماهواره به فضا، بازتاب داد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه تایمز آو اسرائیل، مقامات ایران برای نخستین بار، سه ماهواره را به صورت همزمان به فضا پرتاب کردند. رسانه‌های دولتی ایران اعلام کردند ایران موفق شده است برای نخستین بار و با استفاده از راکت ماهواره بر سیمرغ که وزارت دفاع ساخته است، توانست سه ماهواره را به طور همزمان به فضا پرتاب کند. خبر پرتاب این ماهواره‌ها به صورت مستقل، تایید نشده است.
به استناد این گزارش ها، یک ماهواره با وزن ۳۲ کیلوگرم و دو نانوماهواره با وزن کمتر از ۱۰ کیلوگرم، هر کدام به مدار حداقل ۴۵۰ کیلومتری فرستاده شدند. دو دستگاه کوچکتر با هدف آزمایش ارتباطات باند باریک و فناوری موقعیت یابی جغرافیایی نیز به همراه این سه ماهواره پرتاب شدند. ماهواره بزرگ‌تر که «مهدا» نام دارد و سازمان فضایی ایران ساخته، با هدف آزمایش دقت موشک سیمرغ در ارسال محموله‌های متعدد به فضا، پرتاب شده است.
ایران چند هفته پیش نیز ماهواره ثریا را به فضا پرتاب کرد و در مدار قرار داد. این ماهواره با موشکی پرتاب شد که نیرو‌های نظامی ویژه ایران یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساخته است. این اقدام ایران سبب بروز نگرانی در قدرت‌های اروپایی شد که معتقدند می‌توان از از فناوری پرتابگر فضایی برای ساخت سامانه‌های موشک‌های بالستیک دوربرد استفاده کرد.‌

 

 

واکنش نویسنده عراقی به پرتاب موفقیت آمیز سه ماهواره در ایران
سلیمان الفهد، نویسنده عراقی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: برای نخستین بار در ایران سه ماهواره مهدا، کیهان ۲ و هاتف ۱ با استفاده از ماهواره بر سیمرغ به فضا پرتاب شد.

بازتاب پرتاب سه ماهواره ایران به فضا

 

 

واکنش فعال عراقی به پرتاب موفقیت آمیز سه ماهواره در ایران
حیدر الموسوی فعال و نویسنده عراقی با انتشار عکسی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: لحظات نخست پرتاب سه ماهواره مهدا، کیهان ۲ و هاتف ۱ به فضا و قرار گرفتن آنها با موفقیت در مدار.
الموسوی همچنین سه هشتگ «ایران-مقتدر» , «غزه-گورستان-اشغالگران» و «ایران» را همرسانی کرد.

بازتاب پرتاب سه ماهواره ایران به فضا

 

 

 

واکنش روزنامه نگار عراقی به پرتاب موفقیت آمیز سه ماهواره در ایران
احمد سلمان، روزنامه نگار عراقی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: برای نخستین بار در ایران سه ماهواره مهدا، کیهان ۲ و هاتف ۱ با استفاده از ماهواره بر سیمرغ به فضا پرتاب شد.

بازتاب پرتاب سه ماهواره ایران به فضا

 

 

روزنامه نگار سوری: سه ماهواره در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با موفقیت به فضا پرتاب شدند
رشا حسن روزنامه نگار سوری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: برای نخستین بار در ایران، سه ماهواره به وسیله ماهواره بر سیمرغ با موفقیت به فضا پرتاب شدند.
رشا افزود: در آستانه دهه مبارکه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، روز یکشنبه سه ماهواره مهدا، کیهان ۲ و هاتف ۱ با موفقیت در مدار قرار گرفتند.

بازتاب پرتاب سه ماهواره ایران به فضا

 

 

 

پرتاب موفقیت آمیز سه ماهواره ایرانی
به گزارش کانال تلگرامی خبرگزاری یونیوز، ایران از پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا خبر داد: مهدا، کیهان ۲ و هاتف

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

صدای آمریکا: ایران سه ماهواره را با موفقیت به فضا پرتاب کرد
به گزارش وبگاه صدای آمریکا، ایران سه ماهواره را با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
در این گزارش آمده است: ایران روز یکشنبه اعلام کرد سه ماهواره را با موفقیت به فضا پرتاب کرده است. این پرتاب ها، تازه‌ترین مورد برای برنامه‌ای است که غرب می‌گوید به بهبود وضعیت موشک‌های بالستیک تهران کمک می‌کند.
خبرگزاری ایرنا نوشت در این پرتاب از موشک سیمرغ به شکل موفقیت آمیزی استفاده شده است، موشکی که در گذشته شکست‌های متعددی داشته است.
این پرتاب در حالی صورت می‌گیرد که ادامه جنگ اسرائیل علیه حماس در نوار غزه باعث گسترده‌تر شدن تنش‌ها در خاورمیانه شده است.
در حالی که ایران در این مناقشه مداخله نظامی نکرده است، اما پس از بمب‌گذاری انتحاری مرگبار داعش در اوایل ماه جاری در کرمان و همچنین حملات مرتبط با جنگ گروه‌های نیابتی، چون حوثی‌های یمن، تهران در درون حکومت برای اقدام با فشار فزاینده‌ای مواجه شده است.
تصاویر تلویزیون دولتی ایران پرتاب موشک سیمرغ در شب را نشان می‌دهد. تحلیل خبرگزاری آسوشیتدپرس از جزئیات این فیلم نشان می‌دهد که این فیلم در ایستگاه فضایی امام خمینی (ره) در استان سمنان گرفته شده است.
تلویزیون دولتی ماهواره‌های پرتاب شده را مهدا، کیهان-۲ و هاتف-۱ نامگذاری کرد. این تلویزیون ماهواره مهدا را یک ماهواره تحقیقاتی توصیف کرد، در حالی که کیهان و هاتف به ترتیب نانوماهواره‌هایی توصیف شدند که بر موقعیت‌یابی جهانی و ارتباطات متمرکز بودند.
موشک سیمرغ که یک موشک ماهواره بر است، پنج پرتاب ناموفق متوالی داشته است. شکست موشک سیمرغ بخشی از مجموعه شکست‌ها در سال‌های اخیر برای برنامه فضایی غیرنظامی ایران بوده است، از جمله آتش‌سوزی‌های مرگبار و انفجار موشک در سکوی پرتاب که توجه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا را به خود جلب کرد.
آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که پرتاب ماهواره‌های ایران، قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را نقض می‌کند. واشنگتن از تهران خواسته بود که هیچ گونه فعالیتی در مورد موشک‌های بالستیک با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای انجام ندهد. تحریم‌های سازمان ملل مربوط به برنامه موشکی بالستیک ایران اکتبر گذشته منقضی شد.
جامعه اطلاعاتی آمریکا در گزارش «ارزیابی تهدید جهانی ۲۰۲۳» می‌گوید که توسعه ابزار‌های پرتاب ماهواره، «برنامه زمانی» ایران را برای توسعه موشک بالستیک قاره پیما کوتاه می‌کند، زیرا هر دو از یک فناوری استفاده می‌کنند.
ارتش و وزارت امور خارجه آمریکا به درخواست‌ها برای اظهار نظر در این زمینه پاسخ ندادند. با این حال، ارتش آمریکا بی سر و صدا به پرتاب موفقیت آمیز ماهواره ایرانی در ۲۰ ژانویه اعتراف کرده است، پرتابی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام داد.

 

 

بیزنس ریکوردِر: ایران همزمان سه ماهواره را در مدار زمین قرار داد
به گزارش بیزنس ریکوردِر به نقل از رویترز، رسانه‌های دولتی ایران اعلام کردند این کشور یکشنبه (امروز) با استفاده از ماهواره بر سیمرغ که تولید وزارت دفاع ایران است، برای نخستین بار سه ماهواره را به طور همزمان به فضا پرتاب کرد.

 

 

بازتاب پرتاب ماهواره‌های ایران به فضا
خبرگزاری دولتی چین در خبری کوتاه، پرتاب ماهواره‌های ایران به فضا را بازتاب خبری داد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، مقامات ایران امروز اعلام کردند موفق شده اند سه ماهواره را به فضا پرتاب کنند.

 

 

ایران سه ماهواره جدید به فضا پرتاب کرد
حازم کلاس خبرنگار شبکه تلویزیونی العربی قطر در تهران، با انتشار سه توئیت به پرتاب ماهواره جدید ایران اشاره کرد.
حازم کلاس نوشت، ایران با استفاده از موشک ماهواره بر سمیرغ، سه ماهواره ساخت داخلی به نام‌های مهدا- کیهان ۲ و هاتف ۱ را در مدار قرار داد.
وی افزود، این سه ماهواره در مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین قرار گرفت.
ماهواره مهدا با وزن ۳۲ کیلوگرم متعلق به اندیشکده مطالعات فضایی ایران و برای آزمایش سامانه‌های ماهواره‌های پیشرفته است.
خبرنگار العربی تصاویر لحظه پرتاب این ماهواره‌ها را هم توئیت کرد.

بازتاب پرتاب سه ماهواره ایران به فضا

 

رویترز انگلیسی: ایران سه ماهواره را بطور همزمان پرتاب کرد
خبرگزاری رویترز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان گزارش داد: ایران روز یکشنبه با استفاده از ماهواره بر سیمرغ - که توسط وزارت دفاع این کشور ساخته شده است - سه ماهواره را به طور همزمان پرتاب کرد.

 

 

المیادین: ایران سه ماهواره را با موفقیت به فضا پرتاب کرده است
شبکه المیادین گزارش داد: ایران اعلام کرد سه ماهواره (مهدی، کیهان ۲ و هاتف ۱) را با استفاده از ماهواره بر "سیمرغ" با موفقیت به فضا پرتاب کرده است.

 

 

جروزالم پست: ایران با موفقیت سه ماهواره را به مدار زمین فرستاد
جروزالم پست گزارش داد ایران با موفقیت سه ماهواره را به مدار زمین فرستاد.

 

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌یابی سه دانش‌آموز اصفهانی به تیم ملی فوتسال دختران
تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در پردیس
مدرسه‌ها و اراده‌ها
جایگزینی ۹ کیلومتر نیوجرسی به جای گاردریل در جاده‌های مازندران
نمایشگاه بین‌المللی واردات چین؛ «دروازه طلایی» بازار چین برای ایران
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رباط کریم صبح امروز به دستور رئیس جمهور
برگزاری نمایشگاه تخصصی اقتصاد، صنعت و ورزش در لرستان
آشنایی خادم‌یاران رسانه با شیوه تهیه گزارش در حرم امین ولایت
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار 
توسعه فرودگاه شهید صدوقی از سال آینده
کشف محموله قاچاق غذای حیوانات در شهرضا
نساجی مقابل سایپا و شهرداری نوشهر برابر پیکان در جام حدفی
افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر مامونیه
حریف چادرملو در جام حذفی مشخص شد
حمایت دولت انگلیس از خلع مسئولیت‌های سلطنتی شاهزاده اندرو
باور ملی و رهبری مقتدر رمز اقتدار ایران است
آمریکا در همه عرصه‌ها از ملت ایران شکست خورده است
بررسی عدم تکمیل کریدور شمال استان همدان در مسیر رزن به دمق
دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان با رهبر انقلاب اسلامی
نصب بنر مخالفت با حضور تیم رژیم صهیونیستی در سارایوو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)