• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۴۲۵۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
سیاسی » دولت

تأکید رئیس جمهور بر تجدید نظر در انتصاب مدیران پروازی

آقای رئیسی در واکنش به گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور درباره گلایه‌های مردمی از مدیران پروازی و غیر بومی، بر ضرورت تجدید نظر در انتصاب این مدیران، تأکید کرد.

** تأکید رئیس جمهور بر تجدید نظر در انتصاب مدیران پروازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز چهارشنبه در نشست هیئت دولت با تبریک اعیاد شعبان به‌ویژه سالروز ولادت حضرت ابوالفضل العباس علیه‌السلام و روز جانباز، خانواده شهدا و جانبازان را مایه برکت برای انقلاب اسلامی و دولت توصیف و تصریح کرد: بر اساس گزارش معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، توجه و رسیدگی به وضع جانبازان در دولت مردمی به شکل قابل توجهی افزایش یافته است که جا دارد از همه خانواده‌های جانبازان و نیز گروه درمانی و دیگر نیرو‌هایی که به امور آنان رسیدگی می‌کنند و در خدمت جانبازان عزیز هستند، صمیمانه قدردانی کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی در این نشست، همچنین ضمن محکوم کردن ادامه جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم و مقتدر غزه که با ادامه حمایت‌های گسترده آمریکا و کشور‌های غربی انجام می‌شود، اظهار داشت: کشور‌ها و دولت‌های حامی جنایات صهیونیست‌ها، سازمان‌های بین‌المللی، به‌خصوص دیوان بین‌المللی دادگستری که اخیرا در صدور حکم درباره جنایات این رژیم، مماشات و به‌جای صدور دستور توقف حملات و بمباران‌ها به ارائه یک گزارش اکتفا کرد، نسبت به کوتاهی‌های خود در برابر خدا، وجدان بشری و تاریخ، مسئول هستند و باید پاسخگو باشند.

رئیس جمهور در ادامه با توجه به اهمیت موضوع جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی برای رونق تولید و رشد اقتصاد، بر تقویت اقدامات دستگاه‌ها و سازمان‌ها در این زمینه و تسهیل مقدمات ترغیب سرمایه‌گذاران، تأکید کرد.
 
آقای رئیسی، همچنین در واکنش به گزارش معاون اجرایی درباره گلایه‌های مردمی از مدیران پروازی و غیر بومی، بر ضرورت تجدید نظر در انتصاب مدیران غیر بومی و پروازی، تأکید و به معاونت اجرایی رئیس جمهور ماموریت داد، در جهت این تجدید نظر، موارد را در دستگاه‌های مختلف بررسی کند و برای جایگزینی مدیران بومی با مدیران پروازی، تصمیم و اقدام فوری به عمل آورد، مگر در موارد خاص که امکان جایگزینی وجود نداشته باشد.
 
رئیس جمهور در ادامه، پس از گزارش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برگزاری موفق جشنواره‌های هنری دهه فجر امسال، به خصوص چهل و دومین جشنواره فیلم فجر، از همه دست‌اندرکاران این رویداد مهم فرهنگی قدردانی کرد.
 
بر اساس گزارش اسماعیلی، در جشنواره‌های هنری امسال که با استقبال گسترده مردم و هنردوستان برگزار شد، تعداد آثار ارسالی به جشنواره فیلم فجر از عدد ۷۵ فیلم سال گذشته به ۱۱۶ اثر رسید که ۳۳ اثر به بخش اصلی راه یافتند و علاوه بر پخش در نوبت‌های پیش‌بینی شده، با استقبال صورت گرفته در ۸۰ نوبت فوق‌العاده نیز به نمایش گذاشته شدند.
 
بر اساس این گزارش، تعداد مخاطبان امسال سینما در کشور تاکنون به رقم بی‌سابقه ۲۷ میلیون تن رسیده است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به ۳۰ میلیون تن بالغ شود و آمار فروش فیلم‌های سینمایی نیز رشدی تقریبا سه برابری را تجربه می‌کند.
 
در ادامه نشست امروز، وزیر راه و شهرسازی نیز از آغاز عملیات اجرایی ساخت ۶۰ هزار خوابگاه متأهلی و نیز ساخت مسکن در ۱۵۰۰ هکتار از اراضی مازاد دانشگاه‌ها در روز‌های آینده خبر داد و با توجه به گزارش روز گذشته وزیر امور اقتصادی و دارایی از رشد قابل توجه آمار ترانزیت کشور، گفت: این آمار، یک حد نصاب است که با تلاش‌های فشرده سیاسی و تسهیل امور تردد، تقویت پایانه‌های مرزی و تقویت و نوسازی ناوگان حمل و نقل، حاصل شده است.
 
 همچنین در نشست امروز هیئت دولت، علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت از عرضه «ریرا» به عنوان نخستین خودروی کاملا ایرانی از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این خودرو که به صورت ۱۰۰ درصد استاندارد‌های جهانی را لحاظ کرده، خودرویی کیفی در تراز بین‌المللی است.
 
نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی نیز در گزارشی از اجرای طرح ابتکاری با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و عاملیت یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد که بر اساس آن، تزریق اکسیژن به مخازن پرورش آبزیان با روش‌های نانو فناوری انجام شده که تولید این حوضچه‌ها را ۲.۵ برابر افزایش داده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)