• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۰۹۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
خوزستان » اقتصادی

تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید پتروشیمی بندر امام

شرکت پتروشیمی بندرامام در سال ۱۴۰۲ با تولید حدود ۴.۵ میلیون تن انواع محصول به حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان فروش دست یافته است که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۳۳ درصدی را نشان می‌دهد.

تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید پتروشیمی بندر امام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، گزارش اهم دستاورد‌های شرکت پتروشیمی بندرامام در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، این شرکت در آستانه عرضه اولیه سهام در بازار سرمایه توانسته تحول اساسی در روند دریافت خوراک مصرفی، تولید، فروش، صادرات و سرانجام سودآوری و تحقق برنامه‌های ترسیم شده خود ایجاد کند.

بر اساس گزارش سالانه ارائه شده، در سال ۱۴۰۲ و در پی بهره‌برداری از فاز نخست پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس با سرمایه‌گذاری شرکت پتروشیمی بندرامام، اجرای تعمیرات اساسی در شرکت‌های تأمین‌کننده خوراک از سوی متخصصان و کارشناسان پتروشیمی بندرامام و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده به‌منظور احداث خط لوله جدید تأمین خوراک و افزایش تولید در کارخانه‌های ان‌جی‌ال، مقدار خوراک دریافتی مجتمع پتروشیمی بندرامام با ۱۶ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۱ به بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن رسید که این حجم از خوراک دریافتی طی ۶ سال گذشته در مجتمع پتروشیمی بندرامام بی‌سابقه بوده است و رکوردی تازه در خوراک دریافتی مجتمع به شمار می‌آید.

در بخش تأمین خوراک، افزون بر رکوردشکنی و افزایش ۱۶ درصدی مجموع خوراک دریافتی مجتمع نسبت به سال ۱۴۰۱، میعانات گازی مورد نیاز مجتمع نیز تا حدود ۱۲۰ درصد برنامه محقق شده و به بیش از ۲۱ میلیون بشکه در سال رسیده که تأثیر بسزایی در افزایش میزان تولید و سودآوری برای سهامداران داشته است.

در بخش آماری تولید مجتمع پتروشیمی بندرامام، هم‌زمان با آغاز طرح بزرگ «بندرامام نوین» مقدار تولید محصولات با ارزش این شرکت در نخستین سال اجرای این طرح بزرگ و ملی به رقم بی‌سابقه‌ای طی ۶ سال اخیر رسیده و مجموع تولیدات با ثبت رکورد ۴.۵ میلیون تن، بیش از ۱۳ درصد افزایش نسبت به سال پیش از آن را نشان می‌دهد و نشان‌دهنده تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید مجتمع است.

در میان تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه تولید در سال ۱۴۰۲، محصولاتی مانند پنتان پلاس با شکستن رکورد پنج‌ساله تولید، ۱۲۱ درصد برنامه را محقق کرده و محصول با ارزش LD برای نخستین بار طی ۶ سال گذشته به حدود ۱۲۰ هزار تن رسیده که بیانگر تحقق ۱۲۰ درصدی تولید است. تولید محصولاتی مانند بوتان و پروپان نیز در بهترین شرایط تولید قرار داشته و بیش از ۱۱۰ درصد برنامه تولید در این محصولات محقق شده که این مقدار تولید برای نخستین بار طی سالیان گذشته ثبت شده و نوید روز‌هایی خوش برای اقتصاد کشور و سهامداران شرکت پتروشیمی بندرامام را می‌دهد.

محصول با ارزش و راهبردی MTBE از دیگر محصولات سال ۱۴۰۲ بوده که با تولید بیش از نیم میلیون تن، رکورد هفت سال گذشته را ثبت و ۱۰۱ درصد برنامه تولید را در سال گذشته محقق کرد.

هم‌زمان با شمارش معکوس اهالی بازار سرمایه برای پذیرش و عرضه اولیه سهام پتروشیمی بندرامام، فروش در این شرکت به بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که افزایش ۳۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ را نشان می‌دهد. این رشد درآمد که می‌تواند تا ۱۲۰ درصد سود خالص پارسال را پوشش دهد، می‌تواند برای هر سرمایه‌گذار بازار سرمایه بیش از دیگر نماد‌های گروه شیمیایی جذابیت ایجاد کند.

پتروشیمی بندرامام در سال ۱۴۰۲ توانسته بیش از ۷۵۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور ایجاد کند که ۴.۱ درصد از ارزش صادرات کل محصولات پتروشیمی کشور است.

تولید حلال SOLVESSO ۱۰۰ در واحد آروماتیک به دست متخصصان پتروشیمی بندرامام پس از ۱۲ سال توقف ناحیه ۶۰۰ آروماتیک، امضای تفاهم‌نامه و قرارداد‌هایی به ارزش بیش از ۲۰ میلیون دلار، مصرف بیش از ۲۸ تن کاتالیست ایرانی با بیش از ۲.۲ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی و برگزیده شدن به عنوان مدیر برتر نوآور، شرکت برتر نوآور، کارشناس برتر نوآور و دریافت عناوین برتر متعدد در زمینه‌های رضایت‌مندی مشتریان، منابع انسانی، برترین‌های بورس کالا، صادرکنندگان برتر و مسئولیت‌های اجتماعی، بخشی از دستاورد‌های بزرگ شرکت پتروشیمی بندرامام در سال ۱۴۰۲ بوده که اعتماد سهامداران و امید به تحول در صنعت پتروشیمی با تحقق طرح بندرامام نوین را به همراه داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)