• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
سیاسی » عمومی
سید علی خمینی:

رهبری آیت الله خامنه‌ای تحسین برانگیز است

نوه امام راحل (ره) گفت: بدون شک از ارکان استحکام نظام جمهوری اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای است. قوه عاقله ممتازی که در نظام جمهوری اسلامی است، واقعا تحسین برانگیز است.

رهبری آیت الله خامنه‌ای تحسین برانگیز است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی در مراسم بزرگداشت شهادت آیت الله رئیسی و همراهان ایشان به میزبانی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف که با حضور آیت الله سید مجتبی حسینی نماینده مقام معظم رهبری در عراق برگزار شد، ضمن بزرگداشت شهدای سانحه سقوط بالگرد ریاست جمهور گفت: نظام جمهوری اسلامی به اقتداری رسیده است که با رفتن رئیس جمهور که بالاترین مقام اجرایی است کوچکترین خللی و تزلزلی درفعالیت‌های کشور و مردمش ایجاد نمی‌شود، این به معنایی نیست که تاثیر رئیس جمهور را نفی کند، بلکه این نشان دهنده آن است که نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک سیستم پویا و فعال، کاملا یک نظام مستحکم و مقتدر را توانسته است ایجاد کند که با رفتن یک خدمتگزار در صف آهنین ملت خللی ایجاد نشود.

وی افزود: امام (ره) با آن عظمتشان همه دنیا گمان می‌کردند که با رحلت ایشان شاید جمهوری اسلامی تمام شود. امام (ره) در وصیت نامه نوشته اند که باور نکنید که با رفتن یک خدمتگزار در صفوف آهنین ملت خللی ایجاد خواهد شد.

نوه امام راحل (ره) در ادامه سخنان خود به تبیین مبانی و اصول استحکام و استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران پرداخت و افزود: این نظام الحمدلله یک نظام مستحکم است و استحکام این نظام به نظر من حداقل بر سه پایه استوار است. پایه اول منطق و آرمان‌ها؛ همانگونه که اپوزوسیون و مخالفین جمهوری اسلامی هیچ حرفی بالاتر از این شعار اساسی انقلاب اسلامی مطلبی ارایه نکرده است؛ «استقلال آزادی و جمهوری و اسلامی». کلام امام در ابتدای نهضت از حیث منطق بالاتر از منطق حکومت پادشاهی بود. منطق است که می‌تواند یک نظام را مستحکم کند. شعار نمی‌تواند یک نظام را مستحکم کند. تاکنون منطقی بالاتر از منطق جمهوری اسلامی ارایه نشده است «استقلال، آزادی و جمهوری و اسلامی» اگر اشکال در جمهوری اسلامی وجود داشته باشد که دارد اگر نقص در وجود ما داشته باشد که دارد، اشکال از آرمان‌ها نیست بلکه در نحوه عملکرد‌ها است، اما نسبت به اصل مسئله آرمان‌ها و منطق جمهوری اسلامی مشکلی وجود ندارد؛ لذا یکی از ارکان اصلی استحکام نظام جمهوری اسلامی در منطق، حرف و آرمان آن است.

وی علت دوم استواری نظام جمهوری اسلامی را پشتوانه عظیم ونیرو‌های مومن برشمرد و تاکید کرد: غالب ملت ایران مردم مومن و متدین هستند. پشتوانه عظیمی که باعث استحکام جمهوری اسلامی می‌شود در همین تشییع جنازه‌ها ملاحظه می‌شود. این حضور عظیم مردم است که علاقه‌مندان آن آرمان‌ها و آن منطق را دلگرم می‌کند و استواری و استحکام مارا به دنیا نشان می‌دهد. مردم در سراسر دنیا برای مسئولین حکومتی اینگونه ابراز علاقه نمی‌کنند و برای کشته شدگان و شهیدان این چنین مجالسی برگزار نمی‌شود. مردم اگر ناراضی و ناراحت هستند، اما همیشه آمده اند. مردم ناراضی هستند، نگران هستند، نسبت به خیلی از مسائل انتقاد دارند، اما اصل جمهوری اسلامی، وقتی پایش وسط می‌آید بار‌ها به دنیا ثابت می‌کنند که پشتیبان آرمان‌های امام و انقلاب هستند.

حجت الاسلام والمسلمین سید علی خمینی سومین رکن استواری نظام جمهوری اسلامی را شخص مقام معظم رهبری خواند و تاکید کرد: مردم وقتی این شخصیت محکم و فاضل را می‌بینند دلگرم شده و به ادامه راه امیدوار می‌شوند. بدون شک از ارکان استحکام نظام جمهوری اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای است. واقعا ایشان یک پشتوانه‌ای است که باید هر روز و شب دعا کنیم مخصوصا شما که در نجف هستید و به کربلا می‌روید همیشه زیر قبه سید و سالار شهیدان دعا کنید برای اینکه خداوند طول عمر، سلامتی و عافیت به مقام معظم رهبری عنایت فرماید. قوه عاقله ممتازی که در نظام جمهوری اسلامی است، واقعا تحسین برانگیز است. به عنوان مثال در سخت‌ترین شرایط بین المللی نظامی بتواند پهپاد آمریکایی را ساقط کند یا پایگاه امریکایی عین الاسد را با موشک مورد هدف قرار دهد و یا در عملیات وعده صادق به رژیم صهیونیستی صد‌ها موشک شلیک می‌کند نشان دهنده این است که قوه عاقله‌ای این نظام را در این چهل سال به نحوی اداره کرده است که مردم با اطمینان خاطر به زندگی روزمره خودشان ادامه داده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)