• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۹۵۲۱
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ایران، آمریکا و آلمان به نقطه تولید توربین‌های هوشمند رسیده‌اند

معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه گفت: امروز ایران تنها کشوری است که بدون کمک دیگران و با وجود تحریم‌های ظالمانه به نقطه تولید توربین‌های هوشمند رسیده است.

*** ایران، آمریکا و آلمان به نقطه تولید توربین‌های هوشمند رسیده‌اند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما سردار راستی در مراسم یادواره شهدای علمی لارستان در دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان اظهار داشت: در شرایطی که کشور به دلیل شهادت آیت الله رئیسی در شرایطی حساس بود، دلیل حفظ استحکام و به وجود نیامدن خلل در روند اجرایی کشور، ولی فقیه است و همه گوش به فرمان ایشان هستند و باید بدانیم یکی از ستون‌های اصلی استحکام جمهوری اسلامی خون شهداست.

معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه ادامه داد: خون مطهر شهداست که کشور را به جایی رسانده که امروز اولین قدرت علمی منطقه است و ببینید به برکت این انقلاب چند دانشگاه و دانشکده داریم و جوانان ما توانسته‌اند کشور را به جایگاه بسیار خوبی در حوزه پیشرفت علمی برسانند.

سردار راستی گفت: نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گذشته کارش را با قایق‌های کوچک مردمی شروع کرد و امروز شناور‌های غول پیکری داریم که با ۳۶۰ متر طول و ۵۲ متر عرض، می‌تواند پهپاد‌ها و شناور‌ها را به اقیانوس‌ها ببرد.

معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملیات وعده صادق عنوان کرد: در این عملیات آمریکا، انگلیس و فرانسه و برخی کشور‌های همسایه رژیم صهیونیستی با اعلام قبلی ما آماده دفاع بودند؛ اما با این وجود نتوانستند در برابر پهپاد‌ها و موشک‌های کروز و بالستیک مقابله کنند.

سردار راستی همچنین با اشاره به پیشرفت‌های کشور بیان کرد: در نمایشگاه‌های بین المللی در اروپا، ایران و آمریکا و آلمان جزو سه کشوری در جهان هستند که می‌توانند توربین‌های هوشمند بسازند که برای آن مشتری وجود دارد و امروز ایران تنها کشوری است که بدون کمک دیگران و با وجود تحریم‌های ظالمانه به این نقطه رسیده است.

معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه اضافه کرد: همانطور که در مسائل هسته ای، نانو تکنولوژی و مانند آن به قله رسیدیم و جزو کشور‌های برتر جهان هستیم، در عرصه‌های دیگر نیز می‌توانیم به نقاط خوب و مطلوبی برسیم.

سردار راستی با اشاره به شعار سال عنوان کرد: امسال رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) توصیه به مشارکت مردم در پیشرفت کشور داشتند و در لارستان و همه شهرستان‌های منطقه، این مشارکت به صورت خودجوش وجود داشته و به عنوان نمونه می‌توان به ساخت مجموعه بزرگ ورزشی در لارستان (مجتمع طوبی) اشاره کرد که توسط خیرین ساخته شده و بازی ملی و بین المللی در آن برگزار می‌شود.

معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه یادآور شد: مردم این منطقه در کار‌های خیر، همدلی، همگرایی و همزیستی مسالمت آمیز عزیزان اهل سنت و برادران تشیع در کشور مشهور و زبانزد هستند و باید افتخار کنید که در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که اولین حکومت اسلامی در آن توسط «سیدعبدالحسین لاری» تشکیل شده و پس از آن نیز شهدای زیادی از سال ۱۳۴۲ تا دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات اجرایی جمع آوری و انتقال فاضلاب بروجرد
خدمت رسانی رایگان کاروان سلامت در آباده
برگزاری یادواره شهدای روستای توکهور شهرستان میناب
ساماندهی کودکان کار و متکدیان کرمانی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
کاروانسرای شاه عباسی ماهیدشت، فرصتی برای توسعه گردشگری
رفع موانع تولید از اولویت‌های دستگاه قضا
اطلاعیه قطع گاز در کلاته رودبار
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هجدهم آبان ۱۴۰۴)
آزادی اشتباهی ۳۷۷ زندانی در انگلیس
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها
گلایه اهالی روستای قپچاق چهاربرج از نبود روشنایی
ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین و رئیس خبرگزاری شینهوا
ویژه برنامه «شب خاطره» برگزار می‌شود
کشف محموله شکار غیر مجاز قوچ ، بره، گرگ و بز وحشی در مناطق حفاظت شده دنا
آغاز مسابقات والیبال قهرمانی کارگران کشور از امروز
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)