• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۵۲۹۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

افشاگری دیگری از تهران تایمز

مستند دوقسمتی «تهران تایمز بیشتر می‌داند» ، به بررسی اسناد و مدارکی می‌پردازد که نشان‌دهنده بیماری روانی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این مستند، یکی از اعضای حزب لاپید با ارائه پرونده‌های پزشکی نتانیاهو و همسرش، آنها را فاقد صلاحیت لازم برای تصدی مشاغل دولتی معرفی می‌کند.
آقای محسن کریمیان تهیه کننده این مستند با حضور در استودیو شبکه خبر گفت: سال گذشته اتفاق ویژه‌ای افتاد در نشریه «تهران تایمز» که، چون به زبان انگلیسی منتشر می‌شود شاید چندان مخاطب داخلی نداشته باشد، این نشریه با سابقه‌ای است و در سال‌های بعد از انقلاب انتشار یافت و تا به امروز هم ادامه دارد، تهران تایمز کاری کرد که خیلی عجیب بود و در فضای خبر بحث مرجعیت خبرخیلی مهم است این که یک رسانه‌ای گزارشی را منتشر کند هم گزارش واکنش برانگیز باشد و هم این که به آن گزارش استناد کنند، توی دو پرونده این اتفاق افتاد یکی پرونده «رابرت مالی» (مذاکره کننده هسته‌ای تیم آمریکا با ایران) بود که به یک باره برکنار شد و در فضای رسانه‌ای آمریکا یک خلاء پیش آمد که اصلا چرا رابرت مالی برکنار شد و خیلی سوال و حدس و گمان ایجاد کرد تا این که تهران تایمز مقاله‌ای منتشر کرد و یک فایل صوتی منتشر کرد و در صدد برآمد که به این سوال پاسخ دهد، خیلی خوب شد، چون نه تنها نشریات آمریکایی به این نشریه تهران تایمز استناد کردند در فضای رسانه‌ای آمریکا موجی ایجاد شد که با توجه به بعد مسافت ایران و آمریکا، ایران نشریه چطور به این اسناد دسترسی پیدا کرده است و ما بی خبریم در صورتی که این موضوع، موضوعی برای فضای رسانه‌ای آمریکاست و چرا ایران باید به چنین موضوعی بپردازد، جنجال و حاشیه‌ای ایجاد شد که نشریه‌های آمریکایی که بعضی‌ها با پشتوانه بالای صد سال، نشریه‌ای که اینقدر بزرگ است، این نشریات به مقاله‌ای که «تهران تایمز» منتشر کرده استناد می‌کنند.
وی ادامه داد: پرونده دوم پرونده «نتانیاهو» بود که اسنادی منتشر شده بود که نتانیاهو و همسرش بیماری روانی دارند که به دلیل این بیماری پست ریاست جمهوری را نباید بپذیرد و سندیت این قضیه هم خود هم حزبی‌های رقیب نتانیاهو هستند، رقبای نتانیاهو داخل خود اسرائیل بودند حزب (لاپید) ­ در فضای سیاسی داخل کشور یک سری مخالف و موافق وجود دارد، این رقبابه دنبال این بودند که نتانیاهو را از این طریق تحت فشار قرار دهند و برکنار کنندو این پرونده هم حول این می‌گذرد که چطور با زد و بند و فساد و حتی عوض کردن قانون، نتانیاهو توانسته خودش را همچنان به عنوان نخست وزیر رژیم صهیونیستی حفظ کند.
این مستند ساز افزود: این قضیه واکنش برانگیز بود که ایرانی‌ها چطور به این اسناد دسترسی پیدا کردند این سند ماجرای هک اطلاعات پزشکی بود که اطلاعات پزشکی تعداد زیادی از دولت مردان رژیم صهیونیستی به وسیله ایرانیان هک شد و این از آن طریق وارد تهران تایمز شد ولی همچنان بحث مرجعیت رسانه است که یک گزارشی را تهران تایمز منتشر کند که در فضای رسانه‌ای داخل اسرائیل بتواند بحران ایجاد کند.
کریمیان در خصوص روند شکل گیری این مستند گفت: این دو پرونده جذاب بود و با خود دوستان تهران تایمز که به لحاظ دیتایی رفت و آمد داشتیم در مستند‌های دیگر از آنها کمک می‌گرفتیم دیدیم جذابیت دارد که ما این دو پرونده را مستند کنیم ضمن این که احساس کردیم دستاوردی برای فضای رسانه‌ای یعنی نشریات داخلی ایران است و افزون بر آن خود مقاله به قدری روایت جذاب و دست اولی دارد که می‌توان یک مستند آرشیوی خوب از آن ساخت.
وی در خصوص چگونگی تبدیل اسناد به ویدئو گفت: در مقاله‌ای که موجود بود همه جزئیات را اشاره کرده بود و ویژگی آن این بود که فقط یک مقاله نبود، مقالاتی بود که تهران تایمز به صورت سریالی در باره هر دو پرونده منتشر کرده بودبه اضافه بازخورد‌های بین المللی که وجود داشت همه ابزار ساخت مستند را برای ما مهیا کرد و قالب این دو مستند، مستند آرشیوی است.
وی در خصوص ترجمه این دو مستند هم گفت: هر دو مستند ترجمه شده به دو نسخه انگلیسی و عربی همزمان هم پخش شده و نسخه انگلیسی همین مستند در فضای مجازی هست و مخاطب بین المللی هم می‌تواند ببیند و حس ما این بود که مخاطب آن مخاطب بین المللی است، علاوه بر این که مخاطب داخلی باید از آن آگاهی داشته باشد تلاش کردیم که این اتفاق هم بیفتد، قسمت اول پخش شده و بزودی قسمت دوم و پرونده‌های دیگری که در ادامه ماجرا برای تهران تایمز اتفاق افتاده پرونده‌های دیگری هم هستندکه باید انتخاب کنیم.

کریمیان  ادامه داد: پرونده رابرت مالی درون مایه آن دلیل حذف شدن به یک باره رابرت مالی از مذاکرات هسته‌ای است که در فضای رسانه‌ای آمریکا خیلی سوال بزرگی بود که رابرت مالی چرا نیست و همین الان هم جالب است که این پرونده یک پرونده ادامه دار است و همچنان خیلی از رسانه‌های داخلی آمریکا دنبال پاسخ هستندو ما سعی کردیم در این مستند به آن بپردازیم که اصل ماجرا چه بوده و رابرت مالی چرا به یک باره از تیم مذاکرات هسته‌ای حذف شده است.
وی در باره زمان این دو مستند هم گفت: دو مستند ۳۰ دقیقه‌ای هستند که تلاش ما این بوده که خیلی طولانی نباشد که هم مخاطب داخلی و هم مخاطب بین المللی بتواند از آن استفاده کند و هر دو در یک ساختار مشابه تولید شده اند ما همیشه در مستند تلاش می‌کنیم با آن ­وقایع روز بحرانی که شکل گرفته مستند را شروع کنیم، برمی گردیم به گذشته و ریشه‌های آن را ذکر می‌کنیم و چالش‌های آن را می‌گوییم و بعد به سراغ آن پرونده می‌رویم و پرونده را تحلیل می‌کنیم این قالب کلی مستند است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش عضو نوجوان کانون چهارمحال و بختیاری در جشنواره ملی شعر کودک ایران
۳۵ هزار معلول آذربایجان‌غربی زیر چتر حمایتی بیمه سلامت
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش دما در خوزستان
یک کشته و ۳۲ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
اعلام برنامه های ۱۳ آبان در خراسان رضوی
کشف کالای قاچاق در یزد
ضرورت تقویت زیرساخت‌های انتخابات الکترونیک
درخشش بانوی اردبیلی در جام جهانی پاراتیراندازی
پیش‌بینی افزایش سرعت باد و خیزش گردوخاک
ایجاد اشتغال و کمک به تولید در خوزستان با واگذاری اراضی ملی
سقوط ۱۰ پایه برق در دهستان خیر آباد گچساران
رقابت دختران در مسابقات دوومیدانی نابینایان و کم بینایان
پیش‌ بینی بارش باران و برف در خراسان رضوی
صدور حوله‌های الکترونیکی انواع نهاد‌های کشاورزی در استان
دادوستد بیش از ۱.۶ تن زعفران نگین
توقیف بیل مکانيکی قاچاق در الیگودرز
برگزاری رزمایش ارزیابی پایداری سیگنال رسانی در رسانه ملی
توقیف موتورسیکلت‌های قاچاق ۳۰ میلیاردی در خراسان جنوبی
برگزاری همایش بزرگ خودرویی و موتوری در البرز
درخشش مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در رتبه‌بندی کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)