• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۳۸۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳
سیاسی » انتخابات
در برنامه «بدون تعارف»؛

قاضی زاده هاشمی : تصمیم قطعی من حضور جدی در انتخابات تا پایان است

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تصمیم قطعی من حضور جدی در انتخابات تا پایان است و ضمن احترام به همه دوستان خودم در جبهه انقلاب تمام عزیزانی که شورای نگهبان‌ آنها را تایید کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری برنامه «بدون تعارف» گفت: هنوز برای من شهادت آیت‌الله رئیسی و شرکت در این انتخابات سخت است و تا آخرین لحظه صبر کردم تا افرادی که برای من محترم هستند ثبت نام کنند و نیازی به حضور من نباشد. اما دیدم افرادی که منظور من بودند، در انتخابات شرکت نکردند و برای اینکه دست مردم در تصمیم گیری باز باشد من نیز شرکت کردم.


وی افزود: شهید رئیسی همواره نسبت به عدم غنیمت شمردن زمان شهید رئیسی تذکر می‌داد به اعضای کابینه و مرتب در جلسات کابینه تاکید می‌کرد که وقت نداریم. وقتی که زمان را از دست می‌دهیم قدرش را بیشتر می‌دانیم.

قاضی‌زاده گفت: دولت شهید رئیسی دولت تحول بود. هر دوی این مفاهیم نارضایتی درست می‌کند وقتی تحول ایجاد می‌کنید و انقلاب در سازوکار‌ها انجام می‌دهید، عده مدیر خسته و بی‌حال در سیستم هستند که خیلی به آینده نگاه ندارند و اینها ناراحت می‌شوند. وی افزود: یا وقتی بخواهی عدالت برقرار کنی و با فساد مبارزه کنی، آنهایی که جیره خوار بودند و پروژه بگیر بودند آنها قطع می‌شود و علیه شما شروع به اقدام می‌کنند. این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: لذا یا خودشان به میدان می‌آیند یا لشکری را به میدان می‌آورند و یا در فضای رسانه شما بی‌نصیب نمی‌گذارند.

وی در خصوص زندگی شخصی خود نیز گفت: من یک پزشک جراح هستم و همسرم نیز جراح است. ما در اطراف میدان شهدای تهران زندگی می‌کنیم آپارتمانی داریم که ۲۰ سال ساخته است. دنبال زندگی اشرافی نبودم. اگرچه تا حدی برای من فراهم بوده است، اما جوری تربیت شدیم که این دنیا را مسیر سعادت اخروی برای خودمان قرار دهیم و ان‌شاءالله ختم به شهادت شود. نه باغی و نه ویلایی دارم و یک ماشین نیز بیشتر ندارم. یک ماشین سوزوکی مدل سال ۹۵ تولید ایران خودرو دارم.

قاضی‌زاده در ادامه گفت: دو فرزند دارم. یک دختر دارم که دانشجوی سال آخر مهندسی برق در دانشگاه شریف است و یک پسر دارم که دانش آموز و پایه ۱۱ است.

وی افزود: تلاش کردم که بی‌حساب حرف نزنم و مبتنی بر کارشناسی صحبت کنم. وعده بیخود ندهم، مشورت کنم، صادق باشم و اخلاق را رعایت کنم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در خصوص وعده خود در مورد بورس در دوره پیشین انتخابات ریاست جمهوری گفت: در سال ۱۴۰۰ منابع مالی در بازار داشتیم. الان سخت‌تر شده است. الان موضوع برگرداندن اعتماد است و سال ۱۴۰۰ بهتر می‌توانستیم کار را کنیم.

وی افزود: کسی که به انتخابات می‌آید باید خودش را اصلح بداند. در غیر این صورت ورودش خلاف شرع است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: به اعتقاد خودم حرف‌ها و کارنامه و برنامه‌ام منحصر به فرد است و در عرصه حضور انتخابات جدی هستم. علاوه بر آن الان در دولت هستم و مسئولیتی نسبت به دولت شهید رئیسی دارم.

وی افزود: تصمیم من در بودن در انتخابات است. تصمیم قطعی من حضور جدی در انتخابات تا پایان است و ضمن احترام به همه دوستان خودم در جبهه انقلاب تمام عزیزانی که شورای نگهبان‌ها را تایید کرده است و رقابت با همه این عزیزان است. معتقدم نسخه‌ای که به مردم عرضه می‌کنم در نزد دیگری نیست.

قاضی‌زاده در خصوص سن بازنشستگی و فعالیت‌های احتمالی برای دوران بازنشستگی خود گفت: در خصوص من هم مثل بقیه مردم قانون وجود دارد و قوانین حاکم بر کشور سن خدمت و بازنشستگی را مشخص کرده است. در بازنشستگی کار پزشکی و خدمت به محرومین و آینده پژوهی و اندیشکده‌ای را دنبال خواهم کرد.


وی افزود: تعریف رئیس جمهور در قانون اساسی ما با بعضی از کسانی که رئیس جمهور تعریف می‌کنند متفاوت است. رئیس جمهور در ایران مقام دوم است و مجری سیاست‌های ابلاغی است. آقای رئیسی این نقش را به همین اندازه پذیرفته بود .

وی افزود: برای اختیارات و وظایفی که بر عهده رئیس جمهور در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است اختیار کافی وجود دارد.

قاضی‌زاده هاشمی در پایان خطاب به هواداران و منتقدان خود گفت: از هوادارانم تشکر می‌کنم و از اینکه به زحمت افتادند عذرخواهی می‌کنم امیدوارم شایسته اعتماد همه ملت ایران و تبلیغ هواداران عزیزم باشم. از منتقدانم نیز می‌خواهم انصاف را به خرج دهید و دنبال گزینه اصلح باشید. رئیس جمهور باید در تمام ابعادش در زندگی شخصی، برنامه، توان اجرایی و همه اینها و تیمی که با او کار می‌کنند جامع و کامل باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)