• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۸۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹
سیاسی » دولت

اختصاص بودجه برای اعطای جوایز برگزیدگان المپیادی کشور

سرپرست ریاست جمهوری، از مسئولان سازمان برنامه و بودجه و نیز وزارت آموزش و پرورش خواست تا سریع‌تر، کار‌های لازم برای اختصاص بودجه برای اعطای جوایز برگزیدگان المپیادی کشور را انجام دهند.

** اختصاص بودجه برای اعطای جوایز برگزیدگان المپیادی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز یکشنبه در ابتدای نشست هیئت دولت، ایام محرّم و شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام را تسلیت گفت.

مخبر با توجه به دیدار اعضای هیئت وزیران با رهبر معظم انقلاب اسلامی، از محبت‌ها و ابراز لطف ایشان به رئیس جمهور شهید و مجموعه دولت، قدردانی و اظهار امیدواری کرد که اعضای دولت سیزدهم بتوانند پاسخ مناسبی به این محبت‌ها و اعتماد بدهند.

سرپرست ریاست جمهوری، همچنین به تشریح ویژگی‌های شهید آیت‌الله رئیسی در بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: همان‌طور که ایشان فرمودند، این مشخصات و ویژگی‌ها باید ثبت و تبدیل به الگو شود، بنابر این، مناسب است که دبیر هیئت دولت با همکاری همه اعضای دولت، به پیگیری این مهم اقدام کنند تا به یک برنامه عملیاتی و الگوی عملی برای اداره امور اجرایی کشور تبدیل شود.

مخبر، یکی از ویژگی‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره دولت مردمی را کار و تلاش تا روز و لحظه آخر عنوان کرد و اظهار داشت: همه اعضای دولت باید تا آخرین روز و لحظه فعالیت، مثل لحظه و روز اول کاری خود، شوق و عزم خدمت داشته باشند.

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه، بار دیگر از مردم برای حضور پرشور در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، قدردانی و از وزیر کشور و همه دست‌اندرکاران، مدیران و کارکنان این وزارتخانه، شورای نگهبان، وزیر و کارکنان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیرو‌های انتظامی، نظامی و امنیتی و همه کسانی‌که برای برگزاری سالم و بدون حاشیه انتخابات تلاش کردند، صمیمانه تشکر کرد.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود، از مسئولان سازمان برنامه و بودجه و نیز وزارت آموزش و پرورش خواست تا سریع‌تر، کارهای لازم برای اختصاص بودجه برای اعطای جوایز برگزیدگان المپیادی کشور را انجام دهند.

سرپرست ریاست جمهوری، همچنین با توجه به گزارش معاون حقوقی ریاست جمهوری درباره عملکرد مطلوب این معاونت در بیش از هزار روز فعالیت دولت مردمی، اظهار داشت: اینکه در این مدت، معاونت حقوقی در همه دعاوی حقوقی بین‌المللی کشور موفق بوده و در هیچ پرونده‌ای شکست نخورده، کارنامه بسیار درخشانی است که باید به‌طور شایسته درباره آن اطلاع‌رسانی شود.

مخبر در پایان سخنان خود، بر ضرورت خویشتنداری و تلاش مجدّانه برای حفظ آرامش و ایجاد فضای رفاقت برای کار و کوشش در کشور، تأکید کرد.

همچنین در نشست امروز هیئت دولت، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به انجام استعلام‌های برخط در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده و جذب ۴۰۰ گروه تخصصی در سراسر کشور، ۱۰۰ درصد شعب، حتی در دورترین نقاط و روستا‌های کشور به سامانه برخط استعلام، متصل شدند و مشکلی در این زمینه نداشتیم.

زارع‌پور در تشریح دستاورد بزرگ دولت سیزدهم در توسعه نسل پنجم تلفن همراه، تصریح کرد: در ابتدای دولت مردمی، کمتر از ۱۰ سایت نسل پنجم در کشور برای آزمایش راه‌اندازی شده بود، اما امروز بیش از ۲ هزار سایت نسل پنجم راه‌اندازی کرده‌ایم که ۴۰ درصد تهران و ۵ درصد کل کشور را تحت پوشش قرار داده است و باعث افزایش سرعت اینترنت بین ۲۰ تا ۴۰ برابر خواهد شد. با اقدامات انجام شده در چند ماه آینده، همه تهران زیر پوشش اینترنت نسل ۵ قرار خواهد گرفت.

رئیس کل بانک مرکزی نیز در این نشست از توافق برای ایجاد ساز و کارهای تبادلات مالی ـ بانکی با برخی کشور‌ها خبر داد و گفت: با این توافقات صورت گرفته، بسیاری از نیاز‌های بانکی تجّار، دانشجویان و گردشگران در این کشور‌ها رفع می‌شود.

فرزین تصریح کرد: در نشست روز پنجشنبه در سن‌پترزبورگ، توافق‌نامه‌ای امضا شد تا اقدام فنی لازم برای ایجاد همخوانی میان شبکه شتاب ما و شبکه سیمز روسیه انجام شود که با اجرای این توافقنامه، از هفته اول مهر، کارت‌های بانکی ایرانی و روسی در خودپرداز‌های کشور مقابل، قابل استفاده است و به فاصله چند ماه، امکان استفاه از کارت‌های بانکی در فروشگاه‌های کشور مقابل نیز فراهم خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی، همچنین از فراهم شدن مقدمات انجام معامله و مبادله بر اساس ارز‌های ملی میان ایران و روسیه خبر داد و گفت: این اولین پیمان پولی میان جمهوری اسلامی ایران با کشور دیگر است که به‌زودی اجرای آن آغاز می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی نیز در نشست امروز هیئت دولت با قدردانی از همکاری‌های وزراتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی و امور خارجه و دیگر بخش‌های مرتبط در زمینه افزایش قابل توجه حمل و نقل کالا از کشور به ۸۹ درصد در ۳۳ ماه دولت مردمی نسبت به ۳۳ ماه متناظر دولت قبل، تصریح کرد: در سال گذشته، فقط در بخش جاده‌ای ۱۵ میلیون تن حمل و نقل کالا داشتیم.

بذرپاش گفت: در برنامه هفتم توسعه، رسیدن به عدد ۱۶ میلیون تن حمل و نقل کالا در سال اول اجرای برنامه، هدف‌گذاری شده است که با توجه به روال فعلی، اطمینان دارم تا پایان سال ۱۴۰۳ از رقم ۲۲ میلیون تن عبور خواهیم کرد و این مایه افتخار برای کشور و البته از ثمرات تلاش‌های شهید عزیز ما در توسعه و تقویت روابط با همسایگان است.

وزیر راه و شهر سازی، همچنین به موضوع مسکن و مباحث مطرح شده درباره آن در ایام تبلیغات انتخاباتی، اشاره و با بیان اینکه ساخت مسکن یک اقدام زمان‌بر و چند ساله است، تصریح کرد: در مدت سپری شده از دولت مردمی بر اساس آمار مراجع رسمی، عملیات ساخت بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی آغاز شد و از این تعداد تاکنون بیش از ۵۶۰ هزار واحد، تکمیل و تحویل شده است.

بذرپاش با توجه به ابلاغ قانون ساخت ۴ میلیون مسکن در ۴ سال در آبان سال ۱۴۰۰ گفت: در حدود ۲۹ ماه که از آغاز اجرای این قانون گذشته است، یک عقب‌ماندگی ناچیز نسبت به زمان داشتیم که بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این عقب‌ماندگی نیز قرار بوده است که جبران شود. 

وزیر راه و شهرسازی، همچنین با بیان اینکه بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی، رشد تولید بخش مسکن از منفی ۶.۹ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۷.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ رسیده است، به برنامه الصاق ۳۰۰ هزار هکتار زمین به پهنه‌های شهری کشور و تشکیل ستاد اجرایی‌سازی این برنامه در وزارت راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: اجرای این برنامه و تأمین این میزان زمین، عملا می‌تواند ما را به ساخت ۶ میلیون مسکن برساند.

بذرپاش به آغاز اجرای طرح ساخت شهر‌های ساحلی در دولت مردمی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: اجرای این طرح، دیگر از سطح آرزو گذشته و امروز ساخت دو شهر ساحلی در سواحل جنوبی کشور آغاز شده است. همچنین در بخش روستایی نیز کار بی‌سابقه‌ای انجام شده و علاوه بر بهسازی و روکش راه‌های روستایی، در این دولت ۷ هزار و ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی جدید احداث شده و نوسازی ۵۴۵ هزار خانه روستایی نیز آغاز شده که ۳۰۰ هزار واحد آن تکمیل و به مردم تحویل شده است. علاوه بر این کارها از مجموع برنامه واگذاری یک میلیون قطعه زمین به روستاییان، واگذاری ۷۰۰ هزار قطعه آن انجام شده که این نیز کار بزرگ و ارزشمندی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)