• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۲۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

گفتگو با کارگردان مجموعه نمایشی جانی دالر

مجموعه نمایشی جانی دالر به کارگردانی و سردبیری ایوب آقاخانی هر جمعه از رادیو نمایش پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این مجموعه داستان کارآگاهی است که در هر قسمت معمای یک جنایت را حل می‌کند.
آقای ایوب آقاخانی سردبیر کارگردان و بازیگر این مجموعه با حضور در استودیو شبکه خبر گفت: یکی از دغدغه‌های من به عنوان یک حامی، متعصب و علاقمند به نمایش‌های رادیویی و همین طور مدرس این عرصه این بوده که پهنه ارتباط نمایش رادیویی را در این حیابانگ امد و شد رسانه‌های ملون و مدرن امروز توسعه دهم یا تلاش خودم را کنم که این پهنه از وسعت نیفتد یکی از مهم‌ترین راه‌هایی که به ذهنم رسیده در تمام سال‌های فعالیتم در این عرصه­ که در کنار تئاتر و تلویزیون و سینما همیشه یک محور خیلی ثابتی در مورد تکاپو‌های رادیویی در زندگی کاری داشتم این بوده که چه می‌شود کرد که مخاطبان بیشتری توجه شان به رادیو جلب شود. ­ما از سال ۷۷ تا سال ۸۵ بالغ بر ۴۵ رمان پر فروش تاریخ معاصر ادبیات جهان را مشخصا دهه ۶۰ میلادی را به این سو تبدیل به نمایش‌های رادیویی در قالب­ از رمان تا نمایش­ تبدیل کردیم و­ این سیاستی که پی گرفتیم و مورد لطف و استقبال مدیران فهیم عرصه نمایش رادیویی قرار گرفت.
وی در خصوص تغییرات در نسخه‌های داستان هم گفت: تغییراتی در نسخه‌ها داستانی داده ایم و گامی که از بزرگان پیشکسوت جلوتر می‌ایستیم این است که من کار‌های اصیل جک نوئمن را کار می‌کنم و اثار زیادی که در ایران تولید و پخش شد ایرانی نویسی هم بود به عبارتی مخاطب ایرانی بر اساس شخصیت «جانی دالر» خودش برای رادیو داستان می‌نوشت و ان‌ها به لحاظ ساختاری زمینه‌های لق تری داشتند­، ما، چون اصراری بر تعدد نداریم فقط اثاری از جک نوئمن که در قالب ترجمه در دسترس هست و ۲۶ عدد است فقط ان‌ها را تولید و کار می‌کنیم.
آقا خانی ادامه داد: ما امروز در حوزه تولید نمایش‌های رادیویی جلو هستیم­ ان چیزی که نداریم و بابت آن باید افسوس خورد­ صدا‌های جادویی و مخملینی­ است که متاسفانه دیگر در بین ما نیستند و با درگذشت این­ عزیزان جای خالی آنها به شدت احساس می‌شود؛ اما به لحاظ فنی بسیار جلوتر هستیم، چون ما در خیلی از درگاه‌های مجازی دسترسی به همان نسخ قدیمی­ داریم بشنوید و یکی از حاصل تلاش‌های همکاران من را هم بشنوید­خودتان متوجه تفاوت فنی آن خواهید شد.
کارگردان مجموعه جانی دالر گفت: قبلا که این نمایش رادیویی که سال‌ها پیش پخش می‌شد و پس از پایان نمایش مسابقه‌ای برگزار می‌شد که از مخاطبان می‌خواست که بگویند چگونه کاراگاه جانی دالر فهمید که مجرم چه کسی است که البته چنین چیزی در فضای امروزی یک امر پیش پا افتاده است چرا که­­ امروز مخاطب ما پیچیده‌ترین داستان‌های پلیسی را خوانده و دیده و شنیده و در قالب سریال‌های محصول کشور‌های مختلف­ از روانشناسی‌های عجیب و سخت هضم شدنی کره‌ای تا غربی‌هایی که سال‌ها در این زمینه قدمت دارند و ما با محصولات­ فرهنگی آنها مواجه هستیم و دسترسی مخاطب خیلی وسیع شده در قدیم رادیو را در زمانی گوش می‌دادند که خیلی‌ها تلویزیون نداشتند در چنین شرایطی حدس یک مخاطب عامی که این برنامه را گوش می‌کرد­ می‌توانست حدس وزینی باشد، اما امروز نه­ ضمن این که آن یک دریغ گویی و کم گویی­ را بر ساختار و تولید کنندگان تحمیل می‌کرد که­ عامدانه چیز‌هایی را عبور می‌کرد تا مخاطب آن را کشف کند که این به روایت آسیب می‌زد.
وی در پایان گفت: این مجموعه نمایشی هر قسمت پرونده‌های جانی دالر حداقل ۴۵ و حداکثر ۵۵ دقیقه است یک بازه تقریبا یک ساعته است که ۳۰ دقیقه بامداد جمعه‌ها پخش می‌شود و ساعت ۷:۴۵ صبح جمعه و ساعت ۱۸:۱۵ هم باز پخش می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)