• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۲۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

طرح نیاز‌ها و دغدغه‌های نوجوان در «حرف شما»

مسائل و دغدغه‌های نوجوان در برنامه «حرف شما» به صورت زنده از شبکه امید مطرح و پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، استقلال مالی، سربازی، آزمون سراسری و سن قانونی از جمله موضوعات این برنامه است.

آقای علیرضا اسکندریان، تهیه کننده برنامه «حرف شما» با حضور در استودیو شبکه خبر در خصوص شناسایی دغدغه‌های نوجوانان گفت: ما یک تیم پژوهشی پشت این کار داریم که سالیان زیادی تجربه (حدود ۱۵ سال) کار کردن در حوزه نوجوان را دارند، مطالعاتی که انجام شده دغدغه‌ها و نیاز نوجوانان به واسطه همین مطالعات در آمده و­ یک تیم محتوایی و سردبیری ۲۰ نفره نوجوان ما داخل برنامه تشکیل دادیم که تمام این موضوعات و دغدغه‌ها و نیاز‌های خود نوجوانان داخل این اتاق فکر و گروه محتوایی عنوان می‌شود و نسبت به نیاز خود نوجوان در مرحله اول انتخاب می‌شود­و در مرحله دوم به اتاق فکری که می‌رود الویت بندی می‌شود و با انتخاب موضوع به روی آنتن می‌رود.

وی ادامه داد: با گذشت چهار قسمت از برنامه ما مسائلی مانند درآمد‌های نوجوان، آیا نوجوان باید کسب درآمد کند یا نه؟ یا موضوعی مانند هویت ملی نظیر المپیک که کسانی که زیر پرچم دیگری در مقابل نماینده ایران قرار گرفته بودند تصمیم گرفتیم این موضوع را مطرح کنیم و بازخورد خیلی خوبی هم داشت، ماهیت برنامه این است که نوجوان آزادی بیان داشته باشد و باید بتواند راحت صحبت کند با توجه به این که برنامه هم زنده است.

وی ادامه داد: چه در آیتم زیر پوست شهر که ما یک مستند ۴۰ یا ۵۰ دقیقه‌ای تولید می‌کنیم دو تا بخش ۵ یا ۶ دقیقه‌ای داخل برنامه پخش می‌شود و کل آن در داخل فضای مجازی بارگذاری می‌شود و نوجوان می‌تواند کامل آن مستند را ببیند و یا به صورت تلفنی که روی خط برنامه می‌آید و این دو حالتی که نوجوان صحبت‌های خود را و دغدغه‌های خود را عنوان می‌کند موجب می‌شود که نوجوان به سمت این برنامه کشیده شود.

اسکندریان افزود: هفته گذشته موضوع کنکور را داشتیم، برنامه که شروع شد اعلام نتایج را داشتیم، صحبت‌های خیلی خوبی مطرح شد، نوجوان‌ها استرس‌های خود را نسبت به کنکور گفتند و این را طرح کردند که کسی که کنکور می‌دهد دیگر آن آدم گذشته نیست یعنی استرسی که در زمان کنکور وجود دارد موجب خیلی تغییرات در نوجوان می‌شود، برای همین هم، ما در این هفته موضوع «حریم شخصی» را در نظر گرفتیم و قرار است به تصاویر شخصی خود نوجوان که در فضای مجازی بارگذاری می‌شود، به موضوعاتی مثل سربازی، احترام به والدین و... بپردازیم، چون نوجوان در بازه زمانی قرار می‌گیرد که نیاز به مستقل شدن دارد و این موجب می‌شود که از والدین فاصله بگیردکه این یکی از دغدغه‌ها است.

اسکندریان در خصوص پاسخ به دغدغه‌ها گفت: ما داخل برنامه دو بخش کارشناسی داریم که در آخر برنامه جمع بندی می‌کنند، ما یک آیتمی را طراحی کردیم که مسائلی که امکان پیگیری دارد، آن را از طریق مسئولین پیگیری می‌کنیم یعنی موضوع را به سرانجام می‌رسانیم که خود نوجوان بتواند جوابش را بگیرد.

تهیه کننده حرف شما ادامه داد: تعامل ما با نوجوانان همین الان خیلی بالاست به واسطه این که مهمانان برنامه ما در هر قسمت شش مهمان تلفنی داریم از اقصی نقاط ایران شرکت می‌کنند و صحبت می‌کنند، اگر بخواهیم حضوری کنیم برنامه را که از هر جای ایران نوجوان را در برنامه داشته باشیم قدری سخت است، تلاش می‌کنیم که مشکلات فنی را رفع کنیم تا بتوانیم ارتباط اینترنتی (تصویری) داشته باشیم، نوجوان‌هایی که تمایل به دیده شدن دارند، می‌توانیم آنها را به صورت اینترنتی روی خط برنامه بیاوریم و با آنها گفتگو کنیم.

وی در پایان در خصوص مسیر ارتباطی برنامه گفت: ما دو مسیر ارتباطی داریم یکی فضای مجازی برنامه است که در کل پیام رسان‌ها این بستر وجود دارد و دیگری سامانه پیامکی برنامه، نوجوانانی که علاقه به حضور در آیتم زیر پوست شهر و یا علاقه به حضور در خود برنامه دارند می‌توانند به این سامانه پیامکی پیامک دهند و مشخصات خود را اعلام کنند تا در این برنامه از آنها استفاده کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان نخستین رویداد رسانه اى «هما»
ردپایی از کودکی و نوجوانی در اشعار قیصر امین‌پور
دریای مواج با افزایش سرعت باد جنوب غربی از ظهر امروز، ۱۰ آبان
احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد
اعتراف کلاهبردار حرفه‌ای به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی
صحرا نوردان اسکی دور هم جمع شدند
همایش پیاده روی خانوادگی در خرم‌آباد
پرتاب موفقیت‌آمیز فضاپیمای سرنشین‌دار چین به فضا
موموری لرزید
تنیس مسترز پاریس/ برخورد سینر و زورف در نیمه نهایی
جزئیات جدید از کالابرگ آبان ماه
آیین تجلیل از پیشکسوتان فوتبال در کاشان
تحلیف اعضای جدید هیات منصفه دادگاه مطبوعات
مانور صلابت سبلان صبح امروز در اردبیل برگزار شد
ورزش برای شهروندان مشهدی ممنوع
آغاز برداشت زعفران در روستا‌های مختلف بخش خضرآباد
کسب رتبه نخست کشوری هلال احمر چهارمحال و بختیاری در ارائه خدمات حمایتی به مددجویان
افتتاح طرحهای آموزشی در شهرستان ملکان
نجات خرس چهار ساله از تله سیمی در آمل
تجلیل از هنرمندان ملایری در سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)