• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۶۸۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
سیاسی » دولت
پزشکیان:

امیدوارم در سفر به نیویورک بتوانم صدای مردم باشم

رئیس‌ جمهور پیش از ترک تهران برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: امیدوارم بتوانم در سفر به نیویورک صدای مردم و همچنین صدای حق‌طلبی و عدالت‌خواهی باشم.

رئیس‌جمهور: امیدوارم در سفر به نیویورک بتوانم صدای مردم کشور باشم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛   دکتر مسعود پزشکیان پیش از عزیمت به نیویورک گفت: امیدوارم در این سفر بتوانیم صدای مردم کشورمان، صدای حق طلبی و عدالت خواهی آنها که اعتقاد قلبی ماست را به گوش کسانی که در سازمان ملل هستند برسانیم.

دکتر پزشکیان اظهار داشت: سازمان ملل متحد یکی از سازمان‌های مهم و دستاورد‌های بزرگ بشریت است؛ جایگاهی است که همه رؤسای جمهور دنیا حضور می‌یابند؛ حضور اینها بیشتر برای صلح، آرامش و حفظ کره خاکی و حل اختلافات بین المللی است.

وی تاکید کرد: سازمان ملل جایگاهی است که اگر وظیفه خود را به درستی انجام دهد، نباید کشوری پیدا شود که به خاطر قدرت، تکنولوژی و علمی که دارد بقیه کشور‌ها را بتواند بمباران کند و بکشد و مردم و زنان و کودکان و بیمارستان‌ها و خانه‌های آنها را بدون هدف و کور تخریب کند بعد هم هر جایی را که زد، بگوید اینجا هدف ما بوده است.

وی تصریح کرد: یعنی بیمارستان و مدارس را بمباران کند و کودکان و زنان را بکشد و بگوید اینجا محل تروریسم و هدف ما بود؛ هر کاری می‌کنند برای آن توجیه درست می‌کنند بعد هم برخی کشور‌های به ظاهر مدعی حقوق بشر این ادعای جنایتکاران را بپذیرند و بگویند اینها دارند دنبال تروریست‌ها می‌گردند.

رئیس جمهور ادامه داد:، اما واقعیت غیر از اینهاست و کاری که می‌کنند، روحیه مردانگی و انسانیت را در نگاه کسانی که وجدان و آگاهی دارند و مستقل از اینکه در چه دین و باوری هستند را جریحه دار می‌کند.

دکتر پزشکیان افزود: در سازمان ملل می‌توان این مسائل را مطرح کرد؛ همچنین با رؤسای جمهور کشور‌های مختلف جلساتی خواهیم داشت و برای ایجاد صلح و آرامش در جهان گفتگو می‌کنیم.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: با ایرانیانی که در آمریکا هستند گفتگو خواهیم کرد و تبادل نگرش خواهیم داشت و جوی که در آنجا ایجاد کرده اند را خنثی کنیم.

دکتر پزشکیان افزود: واقعیت آن چیزی نیست که از رسانه‌ها بیان می‌کنند ایران ما خیلی امن‌تر و آزادتر از آنی است که برایش تصویرسازی کرده اند؛ این حرف به این معنی نیست که مشکل نداریم بلکه حتما در رفتار و برخورد‌های ما اشکالاتی هست، اما نیت و اساس نظام جمهوری اسلامی برپایی حق و عدالت و دیدن همه مردم و آن حرفی است که در ایام انتخابات می‌زدیم و می‌گفتیم ایران برای تمامی ایرانیان است.

وی گفت: این کشور برای همه ماست چه آنهایی که در داخل هستند و چه آنهایی که رفته اند؛ باید کمک کنیم کشوری آباد، آزاد و مستقل و سربلند درست کنیم.

وی ادامه داد: امیدواریم در این فرصت با ایرانیان و رسانه‌های مستقر در کشور میزبان صحبت کنیم همچنین با مسئولان و رؤسای جمهور کشور‌ها گفتگو خواهیم داشت و نسبت به راه حل‌های مختلف چه در حوزه امنیت و چه اقتصاد و تولید و سرمایه گذاری و گردشگری و سایر فعالیت‌ها مذاکره می‌کنیم.

رئیس جمهور گفت: اگر رسالت مان را درست انجام دهیم، تصور میکنم دستاورد‌های خوبی خواهیم داشت.

به خانواده‌های جان باختگان حادثه معدن طبس تسلیت می‌گویم/ هر کاری از دست ما بربیاید برای خانواده هایشان انجام خواهیم داد

دکتر پزشکیان افزود: متأسفانه خبردار شدیم که در طبس یکی از معادن زغال سنگ دجار حادثه شده وتعدادی از هموطنان‌مان جان خود را از دست داده اند، از این تریبون به خانواده‌های محترم آنها تسلیت عرض می‌کنم.

وی گفت: با وزرای کشور، بهداشت و صمت صحبت کردیم؛ با تمام توان پیشگر رفع مشکلات این عزیزان خواهیم بود، با وزیر صنعت صحبت کردم که این روند درسی شود تا از این به بعد در معادن کشور ما سیستمی پیاده کنند و کاری انجام دهند که این اتفاقات شکل نگیرد.

وی گفت: استانداردی که باید در معادن باشد، در حدی باشد که خطری کارگران معادن را تهدید نکند؛ مجددا به خانواده عزیز جان باختگان تسلیت عرض می‌کنم و هر کاری از دست ما بربیاید، برای پشتیبانی از آنها انجام خواهیم داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
صدای ما حذف اسرائیل و ایستادگی مقابل زورگو ها
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)