• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۸۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
بین الملل » تحلیلی

تظاهرات حامیان فلسطین علیه نسل کشی رژیم صهیونی

نماینده مستقل مجلس عوام انگلیس گفت: درک پیام این تظاهرات بسیار ساده است بمباران غزه، لبنان، یمن، سوریه و عراق را فورا متوقف کنید و دست از سر ایران بردارید.

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بیستمین تظاهرات صدها هزار نفری قشرهای مختلف مردم از ادیان گوناکون در انگلیس در اعتراض به تعمیق جنایات اسراییل در منطقه با حمله به لبنان و سوریه، یمن و اراضی فلسطینیان در سالگرد تهاجم به غزه در خیابان های مرکزی لندن تا ساختمان نخست وزیری انگلیس شکل گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جرمی کوربین مشهورترین سیاستمدار ضد جنگ و نماینده مستقل مجلس عوام انگلیس به همراه شماری از چهره های سیاسی و نمایندگان مجلس و نهادهای مدنی و صلح طلب و حامی حقوق فلسطینیان پیشاپیش این تظاهرات به حرکت درآمدند. 

جرمی کوربین با بیان اینکه تظاهرات امروز در خیابان های لندن بزرگتر از قبل شده است می گوید: درک پیام این تظاهرات بسیار ساده است بمباران غزه، لبنان، یمن، سوریه و عراق را فورا متوقف کنید و دست از سر ایران بردارید.

این مشهورترین چهره سیاسی ضد جنگ در انگلیس تاکید می کند که ریشه تمام تنش ها و جنگ ها در منطقه اشغال غیر قانونی سرزمین فلسطینیان توسط اسراییل است و با پایان اشغالگری جنگ و خشونت نیز در منطقه به پایان خواهد رسید.

او می گوید: ما از دولتمان می خواهیم ارسال جنگ افزا به اسراییل را فورا متوقف کند و به پشتیبانی از اسراییل پایان دهد. 

در این تظاهرات پرچم جمهوری اسلامی ایران با تصاویر و پیام های رهبر معظم انقلاب بر فراز دستان حامیان حقوق فلسطینیان و مردم لبنان و منطقه به اهتزاز درآمد.

یک جوان انگلیسی مسلمان می گوید ما بسیار مشتاقانه سخنان آیت الله خامنه‌ای را گوش کردیم و با شنیدن صحبت‌های ایشان روحیه گرفتیم و انگیزه بیشتری پیدا کردیم که به خدای رب العالمین توکل کنیم . من معتقدم مردم دنیا صهیونیست ها و حامیانش را از فلسطین و لبنان و منطقه بیرون خواهند کرد. 

یک شهروند انگلیسی نیز درباره حمله تلافی جویانه ایران به اسراییل می گوید: در این شکی نیست که پاسخ ایران به اسراییل و حمله موشکی،‌ خردمندانه، قانونی و توجیه پذیر بود.

او می افزاید: این اسراییل است که ایران را مدام تهدید می کند،‌به کنسولگری ایران حمله می کند، دانشمندان و شخصیت ها را در ایران ترور می کند.

ایران چاره ای نداشت جز اینکه پاسخ دهد و دیدیم که ایران چقدر دقیق و حساب شده فقط مراکز نظامی اسراییل را هدف قرار داد،‌ بر خلاف اسراییل که به خانه ها و مدارس و افراد غیر نظامی حمله می کند و زنان و کودکان را به قتل می رساند. 

یک بانوی انگلیسی حاضر در این تظاهرات ضد صهونیستی می گوید: مهمترین پیام این تظاهرات و خواسته ما، توقف فوری صدور جنگ افزار به اسرائیل، تحریم این رژیم ، آتش بس فوری و دست کشیدن از منطقه و پایان دادن به اشغال کل سرزمین فلسطین است.

او می افزاید: تهوع آوراست که دولت ما خواست اکثریت مردم را می داند اما همچنان از رژیمی که دست به هر جنایتی می‌زند حمایت می کند.

تداوم ارسال جنگ‌افزار‌های انگلیسی برای رژیم صهیونیستی به رغم کشتار بیش از ۴۲ هزار نفر از جمله ۱۶ هزار کودک فلسطینی قشر‌های مختلف مردم انگلیس را بیش از گذشته به خشم آورده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)