• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۰۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

برخورد با ترک فعل مدیران درباره قانون هوای پاک

دادستان تهران با تاکید بر اینکه حل مشکل آلودگی هوا، نیازمند همکاری، تلاش و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی متولی است، از برخورد جدی با ترک فعل مدیران و دستگاه‌های اجرایی کم‌کار در زمینه اجرای قانون هوای پاک خبر داد.

برخورد با ترک فعل مدیران درباره قانون هوای پاک
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه دادستانی تهران با موضوع آلودگی هوا با حضور علی صالحی دادستان تهران، ولی‌الله مهبودی معاون حقوق عامه دادستانی تهران و جمعی از مدیران و مسئولان کشوری و استانی و مقامات نظامی و انتظامی در سالن جلسات دادستانی تهران برگزار شد.
 
علی صالحی دادستان تهران در این جلسه اظهار کرد: دادستانی تهران به عنوان مدعی‌العموم به صورت جدی تخلفات دستگاه‌های اجرایی در زمینه اجرای قانون هوای پاک را پیگیری خواهد کرد. در همین راستا از همه دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود که در این زمینه همکاری‌های لازم را با این دادستانی به عمل آورند.
 
وی افزود: به همین منظور در جلسه امروز گزارش عملکرد دستگاه‌های مسئول در زمینه اجرای قانون هوای پاک به ویژه در زمینه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تامین اعتبار و توسعه زیرساخت‌های خودرو‌های برقی بررسی شد.
 
بهبود کیفیت هوا نیازمند عزم ملی و همکاری دستگاه‌های اجرایی است
 
دادستان تهران با تاکید بر اینکه بهبود کیفیت هوا نیازمند عزم ملی و همکاری‌های دستگاه‌های اجرایی است، تصریح کرد: دادستانی تهران بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی در این حوزه نظارت دقیق خواهد و در صورت مشاهده هرگونه سهل‌انگاری یا ترک فعل مدیران، بدون اغماض با آنان برخورد خواهد کرد. 
 
وی اضافه کرد: مشکلات مربوط به آلودگی هوا برای همه ما ملموس است، اما متاسفانه آنچنان که باید برای رفع این مشکلات تلاش نمی‌کنیم. در شرایط کنونی که به فصل سال و اوج آلودگی هوا نزدیک می‌شویم باید برای به حداقل رساندن آلودگی هوا تلاش مضاعف داشته باشیم. همچنین لازم است که مصوبات این جلسه به صورت دقیق و هدفمند پیگیری شود.
 
صالحی تصریح کرد: در همین راستا سازمان بازرسی باید نظارت‌های جدی و کافی را به عمل آورد و نتایج بازرسی‌های خود را طرف مدت یک ماه به دادستانی تهران گزارش نموده تا در صورت مشاهده کم‌کاری و یا ترک فعل از سوی دستگاه‌های اجرایی با آنان برخورد قاطع صورت گیرد.
 
۲۶ دستگاه اجرایی در حوزه هوای پاک مسئولیت دارند
 
وی با بیان اینکه ۲۶ دستگاه در حوزه هوای پاک دارای مسئولیت هستند، گفت: قطعا باید همه دستگاه‌ها با همکاری و هماهنگی عمل کنند تا شاهد نتایج ثمربخش باشیم.
 
دادستان تهران با تاکید بر لزوم تامین زیرساخت‌های لازم برای ایجاد جایگاه‌های سوخت پاک در پایتخت، عنوان کرد: استفاده از سوخت پاک و خودرو‌های برقی کمک شایانی به کاهش آلودگی هوا می‌کند، اما لازم است که زیرساخت‌ها و امکانات اولیه این امر مهیا شده تا پاسخگوی نیاز شهروندان باشد.
 
وی استفاده از تجربه سایر کشور‌ها در زمینه کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا را در بهبود شرایط کنونی موثر دانست و یادآور شد: دادستانی تهران کاهش آلودگی هوا را به عنوان یک مطالبه جدی از دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌کند.
 
صالحی یادآور شد: تاسیس مزرعه خورشیدی با همکاری اداره کل صمت و شهرک‌های صنعتی و اداره کل منابع طبیعی و محیط زیست با مشارکت واحد‌های تولیدی که اقداماتی اولیه‌ای صورت گرفته، در دادستانی جلساتی برگزار و موانع رفع گردد تا واحد‌های تولیدی و وزارت نیرو تامین برق این واحد‌ها را به شیوه مدرن مدیریت نمایند.
 
وی تاکید کرد: زیرساخت‌های لازم برای شارژ خودرو‌های برقی و افزایش ایستگاه‌های شارژ با برنامه‌ریزی و اقدام موثر شهرداری و وزارت نیرو صورت پذیرد همچنین منابع لازم و بودجه مورد نیاز از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور در اختیار دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.
 
این جلسه با دستور کار پیگیری مصوبات جلسات قبلی همچنین گزارش اقدامات انجام شده در نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، آخرین وضعیت اجرای طرح‌های جایگزینی خودرو‌های فرسوده، میزان پیشرفت در تامین اعتبارات لازم برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، گزارش اقدامات انجام شده برای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز خودرو‌های برقی و هیبریدی و تعداد ایستگاه‌های شارژ احداث شد، گزارش اقدامات انجام شده برای فرهنگ سازی استفاده از حمل و نقل عمومی و خودرو‌های برقی و بررسی چالش‌های موجود در همکاری‌های بین‌بخشی برگزار و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی متولی گزارشی از آخرین اقدامات و پیگیری‌های خود در راستای اجرای وظایف دستگاه متبوع خود ارائه کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)