• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۲۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

اطلاع رسانی در همه زمینه های پزشکی و اصلاح باورهای غلط در برنامه «دکتر سلام»

برنامه «دکتر سلام» کمک شایانی است برای عموم مردم به خصوص کسانی که با بیماری‌های ارثی نظیر نارسایی‌های قلبی عروقی و...دست به گریبان هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ این برنامه که از شبکه آموزش پخش می‌شود، در همه زمینه‌های پزشکی و باور‌های غلط پزشکی و سایر مسائل اطلاع رسانی می‌کند. 
آقای سید محمد رضا ضرغامی تهیه کننده برنامه دکتر سلام با حضور در استودیو شبکه خبر درباره نو آوری این برنامه گفت: این برنامه را ما از اردیبهشت امسال سری هفدهم آن را آغاز کردیم، یک بخش جدیدی را به شکل ثابت به این برنامه اضافه کردیم، که بخش تغذیه هست و در این بخش به این می‌پردازد که چه بخوریم و چه نخوریم، مثلا یک هموطنی سرما می‌خورد و بعد از مراجعه به پزشک و گرفتن دارو به دنبال این است که چه دمنوشی بخورد یا چه نوع سوپی برایش مفید است یا کسی که جراحی قلب کرده است باید چه کاری انجام دهد، این موضوعی است که خانواده‌های ایرانی مدام پیگیر آن هستند، ما از اساتید دانشگاه تهران، شهید بهشتی و ایران دعوت کردیم و این اساتید همه جوره با ما همراهی کردند و در برنامه ما حضور پیدا کردند و خدا رو شکر مردم استقبال خوبی کردند از این برنامه، خیلی از بیماری‌ها مثل دیابت ارثی است، و کسی می‌خواهد رعایت کند و رژیم غذایی داشته باشد این برنامه کمک شایانی برای عموم مردم به خصوص کسانی که با بیماری‌های ارثی نظیر نارسایی‌های قلبی عروقی، دیابت و. دست به گریبان هستند.

ضرغامی افزود: در قسمت اول برنامه به عنوان مثال دعوت می‌کنیم از دکتر قارونی که متخصص قلب هستند در رابطه با بیماری‌های قلبی حدود ۲۰ دقیقه صحبت می‌کنند، و مهمان دوم برنامه را استاد کشاورز که استاد تغذیه ایران هستند دعوت می‌کنیم و ایشان درباره تغذیه بیماران قلبی صحبت می‌کنند و در انتها ۱۰ دقیقه جمع بندی می‌کنیم که این جمع بندی برای مردم بسیار جذاب است، و چیزی که دوست دارم برای این برنامه اتفاق بیفتد این است که ما بتوانیم در برنامه دکتر سلام تماشاگر را در استودیو داشته باشیم و این ارتباط بهتر برقرار شود و مخاطب از برنامه حظ بهتری ببرد.

تهیه کننده برنامه دکتر سلام درباره ارتباط مردم با این برنامه گفت: از طریق پیامک مردم با ما در ارتباط هستند و قرار است که در برنامه یک کانال «بله و ایتا» داشته باشیم که از طریق پیام‌های صوتی هم پاسخ مردم را بدهیم؛ اما آنچه که مهم هست در برنامه دکتر سلام ما اساتید دانشگاهی برندی را در برنامه می‌آوریم، که این اساتید عمری را در درمان سابقه دارند و مردم بعد از این هم ویزیت رایگان می‌گیرند یعنی ما بعد از برنامه پیام‌ها و تماس‌ها را داریم و به عنوان جایزه ارتباط مستقیم با فلان استاد دانشگاهی را به عنوان «ویزیت رایگان» گذاشتیم، یعنی مردم یک پیام می‌دهند و همکاران برنامه زحمت می‌کشند و لینک ارتباطی را با پزشک برقرار می‌کنند.

وی در پایان درباره شبه علم و اطلاعات نادرست پزشکی گفت: آنچه که در برنامه دکتر سلام گفته می‌شود شبه علم نیست، ما در برنامه خیلی از اطلاعات نادرست را اصلاح می‌کنیم و ما کسانی را که به برنامه دعوت می‌کنیم پزشکان متخصص هستند و حتی در طب سنتی هم کسی است که پزشکی خوانده و سپس تخصص طب سنتی را گرفته است یعنی طب سنتی خودش یک رشته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
دومین برد شاگردان رافائل مقابل گینه ثبت شد
حل بحران‌های زیست محیطی نیازمند عزم ملی است
فردا، آغاز با تاخیر ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تأکید بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی و ترویج گفتمان فاطمی
همایش امنیت محله محور در کوهدشت
نهم آبان مصادف با سالروز شهادت حجت‌الاسلام «عیسی توسلی»
برگزاری دوره تربیتی شهید برونسی برای فرماندهان گردان علی‌اکبر (ع) خوزستان
درخشش جوانان هلال‌احمر ایلام در مسابقات کشوری «رفاقت مهر»
بازسازی شهرهای مرزی استان کرمانشاه از اولویت‌های توسعه‌ای کشور است
۲ کشته و ۹ مصدوم در تصادف جاده داراب
دیدار دانش آموزان نخبه با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)