• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۷۰۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
بین الملل » اروپا

تشکیک در شگفتی آفرینی اوکراین با موشک‌های کروز آمریکا و انگلیس

کارشناسان نظامی در انگلیس می‌گویند موشک‌های کروز آمریکا و انگلیس نمی‌تواند معادلات جنگ در اروپا را آنگونه که تبلیغ می‌شود به نفع اوکراین و حامیانش تغییر دهد.

تشکیک در شگفتی آفرینی اوکراین با موشک‌های کروز آمریکا و انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، در حالی که رسانه‌های غربی به ویژه آمریکایی و انگلیسی از آنچه توانمندی‌های جدید و دست برتر اوکراین علیه روسیه با استفاده از موشک‌های کروز اهدایی آمریکا و انگلیس خبر و گزارش می‌دهند برخی تحلیل گران نظامی آن را اغراق آمیز و جنگ تبلیغاتی توصیف می‌کنندکه نمی‌تواند معادلات جنگ را به نفع اوکراین تغییر دهد.
پس از آمریکا، انگلیس هم اجازه داد ازموشک‌های کروز اهدایی اش به اوکراین با نام استورم شدو یا سایه توفان، علیه اهدافی در عمق خاک روسیه استفاده کند.
موشک‌های سایه توفان یا (استورم شدو) را انگلیس اردیبهشت پارسال به اوکراین اهدا کرد تا علیه روسیه در خاک اوکراین به کار گیرد موشک‌هایی که از هواپیما شلیک می‌شوند (هوا پایه) با برد موثر ۲۵۰ کیلومتر است که پس از شلیک نزدیک زمین با سرعت نزدیک به سرعت صوت حرکت می‌کند.
اوکراین مدت هاست خواستار استفاده از آن علیه اهدافی درعمق خاک روسیه شده است، اما آمریکا و انگلیس تا چند روز پیش چنین اجازه‌ای به اوکراین نداده بودند و اعلام کردند اوکراین می‌تواند از این موشک‌ها فقط در داخل خاک خود استفاده کند.
به تازگی آمریکا به طور رسمی اعلام کرد که اوکراین می‌تواند از موشک‌های دوربرد اهدایی آمریکا علیه اهدافی در عمق خاک روسیه استفاده کند.
روز چهارشنبه سی ام آبان ماه نیز رسانه‌ها اعلام کردند اوکراین از موشک‌های کروز «استورم شدو»‌ی هزار و دویست و سی کیلوگرمی اهدایی انگلیس که گفته می‌شود رادار گریز با سر جنگی قوی ۴۵۰ کیلوگرمی دارد علیه اهدافی در روسیه استفاده کرده است.
آنان با توجه به ارزش یک میلیون دلاری هر موشک سایه توفان یا استورم شدو که ساخت مشترک انگلیس، فرانسه و ایتالیا در شرکت ام. بی. دی.‌ای (MBDA) است، می‌گویند به همین علت این موشک‌ها همزمان با پرواز چندین پهپاد ارزان شلیک می‌شوند تا پدافند‌ها را گمراه کنند.
به گفته آنان روسیه از مدت‌ها پیش پدافند هوایی خود را برای مقابله با موشک‌های آمریکایی و انگلیسی از جمله استورم شدو یا سایه توفان ارتقا داده است.
تحلیل گران نظامی در انگلیس می‌گویند روسیه بمب افکن ها، موشک‌ها و برخی از جنگ افزار‌ها و امکانات پشتیبانی را که در تیر رس این موشک‌ها قرار دارند جابجا کرده و فراتر از برد این موشک‌ها منتقل کرده است.
پیش‌تر روسیه درباره پیامد‌های استفاده از موشک‌های کروز علیه اهدافی در عمق خاک روسیه به آمریکا، انگلیس و دیگر هم پیمانان غربی شان هشدار داده و تاکید کرده بود این اقدام به منزله ورود مستقیم جنگ آنها با روسیه است، زیرا نظامیان اوکراینی بدون کمک آنها قادر به استفاده از این موشک‌ها نیستند.
همزمان با صدور مجوز آمریکا و انگلیس برای استفاده اوکراین از موشک‌های کروز اهدایی به این کشور برای هدف قرار دادن عمق خاک روسیه آمریکا و چند کشور اروپایی سفارت خانه‌های خود را در کیف پایتخت اوکراین تعطیل کردند. خبر‌ها از اقدام مشابه انگلیس طی روز‌های آینده حکایت دارد. این کشور‌ها تعطیلی سفارت خانه‌های خود را موقتی اعلام کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)