• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۷۰۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
بین الملل » اروپا

تشکیک در شگفتی آفرینی اوکراین با موشک‌های کروز آمریکا و انگلیس

کارشناسان نظامی در انگلیس می‌گویند موشک‌های کروز آمریکا و انگلیس نمی‌تواند معادلات جنگ در اروپا را آنگونه که تبلیغ می‌شود به نفع اوکراین و حامیانش تغییر دهد.

تشکیک در شگفتی آفرینی اوکراین با موشک‌های کروز آمریکا و انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، در حالی که رسانه‌های غربی به ویژه آمریکایی و انگلیسی از آنچه توانمندی‌های جدید و دست برتر اوکراین علیه روسیه با استفاده از موشک‌های کروز اهدایی آمریکا و انگلیس خبر و گزارش می‌دهند برخی تحلیل گران نظامی آن را اغراق آمیز و جنگ تبلیغاتی توصیف می‌کنندکه نمی‌تواند معادلات جنگ را به نفع اوکراین تغییر دهد.
پس از آمریکا، انگلیس هم اجازه داد ازموشک‌های کروز اهدایی اش به اوکراین با نام استورم شدو یا سایه توفان، علیه اهدافی در عمق خاک روسیه استفاده کند.
موشک‌های سایه توفان یا (استورم شدو) را انگلیس اردیبهشت پارسال به اوکراین اهدا کرد تا علیه روسیه در خاک اوکراین به کار گیرد موشک‌هایی که از هواپیما شلیک می‌شوند (هوا پایه) با برد موثر ۲۵۰ کیلومتر است که پس از شلیک نزدیک زمین با سرعت نزدیک به سرعت صوت حرکت می‌کند.
اوکراین مدت هاست خواستار استفاده از آن علیه اهدافی درعمق خاک روسیه شده است، اما آمریکا و انگلیس تا چند روز پیش چنین اجازه‌ای به اوکراین نداده بودند و اعلام کردند اوکراین می‌تواند از این موشک‌ها فقط در داخل خاک خود استفاده کند.
به تازگی آمریکا به طور رسمی اعلام کرد که اوکراین می‌تواند از موشک‌های دوربرد اهدایی آمریکا علیه اهدافی در عمق خاک روسیه استفاده کند.
روز چهارشنبه سی ام آبان ماه نیز رسانه‌ها اعلام کردند اوکراین از موشک‌های کروز «استورم شدو»‌ی هزار و دویست و سی کیلوگرمی اهدایی انگلیس که گفته می‌شود رادار گریز با سر جنگی قوی ۴۵۰ کیلوگرمی دارد علیه اهدافی در روسیه استفاده کرده است.
آنان با توجه به ارزش یک میلیون دلاری هر موشک سایه توفان یا استورم شدو که ساخت مشترک انگلیس، فرانسه و ایتالیا در شرکت ام. بی. دی.‌ای (MBDA) است، می‌گویند به همین علت این موشک‌ها همزمان با پرواز چندین پهپاد ارزان شلیک می‌شوند تا پدافند‌ها را گمراه کنند.
به گفته آنان روسیه از مدت‌ها پیش پدافند هوایی خود را برای مقابله با موشک‌های آمریکایی و انگلیسی از جمله استورم شدو یا سایه توفان ارتقا داده است.
تحلیل گران نظامی در انگلیس می‌گویند روسیه بمب افکن ها، موشک‌ها و برخی از جنگ افزار‌ها و امکانات پشتیبانی را که در تیر رس این موشک‌ها قرار دارند جابجا کرده و فراتر از برد این موشک‌ها منتقل کرده است.
پیش‌تر روسیه درباره پیامد‌های استفاده از موشک‌های کروز علیه اهدافی در عمق خاک روسیه به آمریکا، انگلیس و دیگر هم پیمانان غربی شان هشدار داده و تاکید کرده بود این اقدام به منزله ورود مستقیم جنگ آنها با روسیه است، زیرا نظامیان اوکراینی بدون کمک آنها قادر به استفاده از این موشک‌ها نیستند.
همزمان با صدور مجوز آمریکا و انگلیس برای استفاده اوکراین از موشک‌های کروز اهدایی به این کشور برای هدف قرار دادن عمق خاک روسیه آمریکا و چند کشور اروپایی سفارت خانه‌های خود را در کیف پایتخت اوکراین تعطیل کردند. خبر‌ها از اقدام مشابه انگلیس طی روز‌های آینده حکایت دارد. این کشور‌ها تعطیلی سفارت خانه‌های خود را موقتی اعلام کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)