• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۷۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

جبهه مقاومت و ارتش سوریه روند تحولات میدان را تغییر می‌دهند

سخنگوی سپاه گفت: دشمن بداند ظرفیت امروز سوریه و جبهه مقاومت بیشتر از ۵ سال قبل است و درس‌هایی را که شهید عزیز ما شهید سلیمانی در جنگ با داعش به آنها داد به یاد بیاورند.

*** جبهه مقاومت و ارتش سوریه روند تحولات میدان را تغییر می‌دهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ نخستین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی با حضور نمایندگان ستادها، دستگاه‌های مختلف و روسای مراکز استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این سازمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام عرب انصاری، در ابتدای این نشست طی سخنانی اظهار داشت: مردم در ۹ دی خط توطئه، نفوذ و نفاق را قطع و با حضور خود پایه‌های نظام را تقویت کردند؛ احترام به این حضور از دلایل بزرگداشت ۹ دی است.

وی با بیان اینکه این آگاهی در کل کشور جریان دارد، گفت: امیدواریم امسال این عرصه، جلوه میدانی ویژه‌ای داشته باشد زیرا شرایط منطقه‌ای حساس است و حضور مردم در این بزرگداشت از اهمیت زیادی برخوردار است.

سردار نائینی، رئیس ستاد حماسه ۹ دی نیز در این نشست طی سخنانی اظهار داشت: دلیل بزرگداشت حماسه ۹ دی بازدارندگی و جلوگیری از تکرار فتنه‌هایی مانند فتنه ۸۸ است زیرا همواره امکان تکرار فتنه‌ها با بهانه‌های جدید وجود دارد.

وی حفظ بصیرت و میثاق با رهبری را از اهداف بزرگداشت حماسه ۹ دی اعلام کرد و گفت: فتنه ۸۸ یک پوسته ظاهری داشت که آن اعتراض به نتیجه انتخابات بود و یک پوسته اصلی که در آن دنبال براندازی انقلاب و جمهوری اسلامی ایران بود. فتنه ۸۸ به دنبال از بین بردن ریشه انقلاب بود.

وی ادامه داد: در حماسه ۹ دی مردم فارغ از هر دسته‌بندی سیاسی و مشکلات در کشور با نگاه عمیق به انقلاب اسلامی در حمایت از نظام اسلام و رهبری به میدان آمدند و این حرکت حماسی را در دنیا به تصور کشیدند. خشم به دلیل بی‌احترامی به ساحت امام حسین (ع) و عزاداران حسینی، ۹ دی را به‌عنوان روزی ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت کرد.

نائینی با اشاره به گذشت ۱۵ سال از حماسه ۹ دی، تاکید کرد: ۱۵ سال از آن روز می‌گذرد و هر ساله با برنامه‌های متنوعی این روز گرامی داشته می‌شود امیدواریم امسال شاهد بهترین و متنوع‌ترین برنامه‌ها در این حوزه باشیم.

وی با اشاره به تعابیر مقام معظم رهبری درباره فتنه ۸۸ گفت: جریان فتنه بداند امروز هم اگر دنبال فتنه‌گری با هر پیچیدگی در کشور است این فتنه‌ها با هوشمندی مردم خنثی خواهد شد.

نائینی با اشاره به اینکه دشمن به فتنه ۸۸ امید بسته بود، گفت: فتنه ۸۸ جنگ بین حق و باطل بود. تقلیل فتنه ۸۸ از براندازی به یک جنگ سیاسی و داخلی تحریف است. یک طرف این جریان با جمهوریت نظام مخالفت می‌کرد و دیگری به‌دنبال دفاع از جمهوریت نظام بود. کسانی که فتنه ۸۸ را قبول ندارند مدل فروپاشی انقلاب‌های رنگی را در نظام‌های سیاسی مختلف دنیا مطالعه کنند. این روند در ۲۱ کشور جهان ایجاد شد و در ۱۷ کشور به نتیجه رسید. بعدها آمریکایی‌ها خودشان اعتراف کردند که دنبال تحقق این امر در ایران بودند.

وی روز ۹ دی و بزرگداشت این حماسه را زمان مناسبی برای جهادتبیین و تحلیل حوادث منطقه و فتنه‌های آینده دانست و گفت: دشمن پس از شکست در مقابل حزب‌الله لبنان به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی کشورهای محور مقاومت و ایران است. دشمن برای متوقف کردن این روند به‌دنبال فرصت‌سازی و زمین‌گیر کردن ما در داخل است.

رئیس ستاد حماسه ۹ دی افزود: فتنه اخیر در سوریه به‌دنبال تضعیف عقبه محور مقاومت است. امروز در سوریه شاهد فتنه‌ای آمریکایی و صهیونیستی هستیم. دشمن برای تغییر معادله قدرت هر کاری می‌کند. ماهیت این گروه، تروریستی و تکفیری است و تحت مدیریت رژیم صهیونیستی به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی محور مقاومت است. این عملیات از قبل طراحی شده بود. این گروه چند دقیقه بعد از آتش‌بس در لبنان مانند تصرف موصل دنبال سقوط حلب بود. ارتش با تجربه سوریه با کمک جبهه مقاومت این روند را تغییر می‌دهد. دشمن بداند ظرفیت امروز سوریه و جبهه مقاومت بیشتر از ۵ سال قبل است و درس‌هایی که شهید عزیز ما شهید سلیمانی در جنگ با داعش به آنها داد را به یاد بیاورند.

سردار نائینی در ادامه با اشاره به مقابله حزب‌الله با رژیم صهیونیستی گفت: حزب لبنان در شرایطی که شاهد شهادت رهبران خود بود نه‌تنها عملیات‌ خود را علیه این رژیم حفظ کرد بلکه این عملیات‌ را سنگین‌تر ادامه داد. آمریکایی‌ها سلاح و مهمات آن‌ها را تامین می‌کردند. خود آن‌ها گفتند سلاح‌هایشان در حال پایان یافتن است. اختلافات داخلی در اسرائیل به جایی رسید که ۷۰ درصد مردم اسرائیل این جنگ را جنگ بدون دستاورد توصیف و حزب‌الله را پیروز میدان اعلام کردند.

وی گفت: حزب‌الله آتش‌بس را به آن‌ها تحمیل کرد. اگر این نبرد فقط یک پیروز داشت آن حزب‌الله و آرمان فلسطین بود. در عملیات‌ اخیر حزب‌الله ۴ میلیون نفر به پناهگاه رفتند و حدود ۸ ساعت زیر آتش بودند لذا این جنگ جز به هم‌ریختگی در داخل برای رژیم صهیونیستی دستاوردی نداشت.

نائینی خاطرنشان کرد: در کنار این مسائل رژیم صهیونیستی با چالش حکم دادگاه لاهه نیز روبه رو بود. آمریکایی‌ها هم دنبال آتش‌بس بودند و دیدیم حزب‌الله که بلافاصله بعد از شهادت رهبران خود احیا شد با جمعیت ۱۵ هزار نفری، ارتش ۷۰ هزار نفری اسرائیل را زمین‌گیر کرد.

رئیس ستاد حماسه ۹ دی ادامه داد: دشمن امروز هم دچار استیصال است و می‌خواهد آن را با ایجاد جبهه جدیدی در سوریه برطرف کند. جبهه مقاومت توانایی خود را باور دارد چون توان تعییرات محاسبه‌های دشمن را دارد.

نائینی تاکید کرد: بزرگداشت حماسه ۹ دی فرصتی برای تبیین و کالبد شکافی حوادث و عبرت‌های تاریخ ما است تا از این طریق در صورت فتنه‌های جدید توانمندتر و موفق‌تر عمل کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد مسئولان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اهتمام ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند و با مخاطب قرار دادن نسل‌های جدید که با این فرهنگ بیگانه هستند شاهد بزرگداشت خوب و پرشکوه حماسه ۹ دی در سراسر کشور باشیم.

سردار نائینی از نمایندگان ستادها و دستگاه‌ها خواست در نشست بعدی به گزارشی از اقداماتی که قرار است سازمان مربوطه آنها در بزرگداشت ۹ دی انجام دهد، بپردازند.

وی در خاتمه گفت: کاری به نگاه جریان‌های سیاسی در داخل نداریم حماسه ۹ دی بزرگ‌تر از این نگاه‌هاست به طور قطع باید به سوالات و شبهات پاسخ داد. ۹ دی متعلق به یک جریان خاص نیست متعلق به مردم ایران است. این قیام در تاریخ ثبت شد و نباید اجازه داد آن خباثتها فراموش شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)