• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۱۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
خوزستان » اقتصادی

توسعه اقتصادی خوزستان با هم افزایی میان دستگاه‌ها

استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم همکاری نزدیک میان دستگاه‌ها برای حل مسایل استان گفت: خوزستان آماده جهش در عرصه‌های مختلف است که تحقق این امر به همکاری و هم افزایی میان دستگاه‌ها نیاز دارد.

توسعه اقتصادی خوزستان با هم افزایی میان دستگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدرضا موالی زاده در نشست شورای کشاورزی خوزستان با بیان اینکه این استان موتور محرکه اقتصاد کشور است، ادامه داد: خوزستان ماموریت‌های متعددی طی یک قرن اخیر از جمله تولید نفت، گندم، ترانزیت کالا و تولید محصولات فلزی و شکری به عهده داشته است.

وی بیان کرد: حضور میدانی اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس در خوزستان در زمانی که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی بودجه سال آینده هستند، اقدامی ارزشمند است که می‌تواند در گره گشایی از مسایل کشاورزی استان موثر باشد.

استاندار خوزستان با اشاره به ایثارگری و مقاومت مردم خوزستان در دوران دفاع مقدس گفت: حضور جوانان و مقاومت مردم این استان تهدید جنگ تحمیلی را به فرصت دفاع مقدس تبدیل کرد که این فرصت سازی از تهدیدات باید در شرایط کنونی نیز مورد توجه باشد.

موالی زاده افزود: ملت سرافراز ایران اسلامی با پیروی از مقام معظم رهبری در برابر همه دشمنان با قدرت ایستاده و در مسیر رشد و توسعه در حال حرکت است.

وی همکاری بین بخشی را لازمه رشد و توسعه خوزستان دانست و بیان کرد: پیش از هر اقدام اجرایی توسط دستگاه‌های استان باید نسبت به انجام مطالعه دقیق و مناسب علمی اقدام شود.

استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم هم افزایی میان دستگاه‌های مختلف به منظور حل مسایل استان گفت: خوزستان دارای ظرفیت عظیم در بخش‌های مختلف کشاورزی از جمله شیلات، منابع طبیعی و صنایع تبدیلی است.

وی ادامه داد: خوزستان با وجود وسعت سرزمینی و منابع بی بدیل از جمله آب، خاک، جلگه حاصل خیز و با ظرفیت‌های مهم ترانزیت کالا، می‌تواند حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته باشد.

موالی زاده اظهارکرد: ظرفیت‌ها و فرصت‌های کشاورزی خوزستان ثروتی به بزرگی نفت و گاز و سایر ثروت‌های این استان است که باید با برنامه ریزی منسجم از این ظرفیت عظیم برای جهش تولید و اشتغال استفاده کرد.

محمدجواد عسکری رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، اکبر فتحی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، معاون وزیر نیرو، معاون سازمان منابع طبیعی، استاندار خوزستان، نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی به همراه دیگر مسوولان کشوری و استانی در سفری سه روزه به خوزستان از طرح‌های مختلف کشاورزی در شهرستان‌های شوشتر، گتوند و اندیمشک بازدید کردند.

در انتهای سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به خوزستان، شورای کشاورزی استان به ریاست استاندار خوزستان تشکیل و مصوبه‌های این سفر برای پیگیری در سطح ملی طرح و به تصویب رسید.

با توجه به تعداد بالای مصوبه‌ها و همچنین لزوم بررسی کارشناسی بیشتر برخی از موارد مطرح شده در این شورا، مقرر شد پس از نهایی شدن و دسته بندی این مصوبه ها، نسبت به اطلاع رسانی طی هفته‌های آینده اقدام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار مزدا در دامغان
یک فوتی و دو مصدوم در حادثه واژگونی سمند
تقویم روز و اوقات شرعی پنجم آذر به افق آبادان و خرمشهر
سرمربی تیم فوتبال سپاهان: برنامه از پیش‌تعیین‌شده‌ای برای تعویض‌ها نداشتیم
ظرفیت بالای بوشهر برای تبدیل شدن به قطب مهم شیلاتی کشور
احیای ۱۸۰ هکتار از مراتع بجنورد برای توسعه گیاه دارویی باریجه 
۳ ماهواره سنجشی ایران ۷ دی‌، پرتاب می‌شوند
راه یابی تیم بسپارشیمی سپیدان به فینال لیگ ملی چوگان
فشار آلودگی برگلوی اصفهان
سرمربی تیم فوتبال الحسین: مقابل سپاهان شایسته مساوی بودیم
سازمان برنامه و بودجه موتور محرک دستگاه‌های اجرایی است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
موزه‌های پایتخت تعطیل شد
حکمرانی آب، حلقه مفقوده آبخیزداری
سفر وزیر صمت به ترکیه برای شرکت در اجلاس اکو
برگزاری اردوی تیم پاراتیروکمان جوانان از ۷ آذر
مراکز اهدای خون استان فعال است
بازگشت تیم ملی کبدی بانوان از مسابقات قهرمانی جهان
پیش‌بینی وضعیت جوی کشور
انتشار جدول نمایش آثار چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)