• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۸۶۲۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تقویت عضلات پا با زانوبند الکتریکی دانش بنیان

متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید زانوبند الکتریکی تقویت عضلات پا شدند. این محصول نوآورانه برای سالمندان، ورزشکاران و افراد مبتلا به بیماری‌های مانند‌ام اس، سکته مغزی و آسیب نخاعی ناقص کاربرد دارد

**** تقویت عضلات پا با زانوبند الکتریکی دانش بنیان

 مجید سامانی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره محصول گفت: شرکت ما تولیدکننده انواع محصولات توان‌بخشی نوین در حوزه الکترو تراپی یا درمان الکتریکی است. یکی از جدیدترین محصولات ما زانوبند الکتریکی تقویت عضلات پا است که برای جلوگیری از تحلیل عضلات پا به دلیل کم‌تحرکی در بیماران مبتلا به بیماری‌هایی مانند‌ ام اس، سکته و ضربه مغزی، آسیب نخاعی ناقص و فلج مغزی است که برای سالمندان و ورزشکاران هم کاربرد دارد. 

وی درباره دلیل تولید این محصول گفت: یکی از محصولات دیگر ما دستگاه اصلاح الگوی راه رفتن است که برای بیماران‌ ام اس و سکته مغزی و مانند آن کاربرد دارد، بحث بازخورد‌هایی که از بیماران و متخصصان حوزه توان‌بخشی دریافت کردیم متوجه شدیم که به دلیل تحلیل عضلات پا برخی از بیماران امکان استفاده از دستگاه اصلاح الگوی راه رفتن را ندارند؛ بنابراین به فکر تولید زانوبند الکتریکی تقویت عضلات پا افتادیم که ابتدا بتواند عضلات تحلیل رفته را تقویت کند تا امکان استفاده از محصولات توان‌بخشی دیگر هم فراهم شود. البته این انگیزه اولیه بود؛ ولی زانوبند تقویت عضلات پا به طور مستقل کارایی‌های خود را هم دارد.

پارسا احمری، کارشناس علمی این شرکت دانش‌بنیان درباره نحوه کار این دستگاه گفت: این زانوبند الکتریکی برای تقویت عضلات اطراف زانو و ۴ گروه اصلی عضلانی پا شامل چهارسر عضلات همسترینگ یا پشت ران و عضلات روی ساق و پشت ساق کاربرد دارد. وی ادامه داد: هنگامی که این زانوبند روی پا بسته می‌شود تحریکات الکتریکی را می‌توان هم به‌وسیله برنامه کاربردی از طریق تلفن همراه و هم از طریق دکمه‌های روی دستگاه به عضلات پا اعمال کنیم که هم حالت ماساژ برای افزایش خون‌رسانی و هم حالت تقویت عضلات دارد که می‌توان تحریکات را به طور جداگانه یا به‌طورکلی به چهار گروه عضلات مذکور اعمال کرد به‌عبارت‌دیگر این دستگاه ورزش مصنوعی برای عضلات پا است تا کسانی که نمی‌توانند تحرک کافی داشته باشند، نگذاریم عضلات پای آنها تحلیل رود.

مریم شیرمحمدی، کارشناس پزشکی و توان‌بخشی این شرکت دانش‌بنیان درباره ویژگی‌های این زانوبند نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی گفت: محصولات موجود در بازار عموماً فقط یک یا دو کارایی مانند گرم‌کردن و لرزش ایجاد می‌کنند؛ اما در این محصول به طور جداگانه ۴ عضله مهم پا را تحریک می‌کند. هم برنامه‌های کاهش درد دارد هم برنامه‌های افزایش خون‌رسانی، و از همه مهم‌تر برنامه تقویت عضلات که در طولانی‌مدت می‌تواند کمک بسیاری به استفاده‌کنندگان بدهد.

پوریا میرعشقی، رئیس هیئت‌مدیره این شرکت دانش‌بنیان از کاهش هزینه قابل‌توجه این محصول نسبت به نمونه‌های خارجی گفت: این محصول با این تعداد کارایی نمونه خارجی ندارد؛ اما محصولاتی که با کارایی کمتر در حال حاضر در بازار موجود است از کشور‌های آلمان فرانسه و ژاپن وارد می‌شده است که ما با دو سال تحقیق و توسعه توانستیم این محصول را تولید کنیم. این در حالی است که محصول ما نسبت به نمونه خارجی حداقل ۴ کارایی بیشتر دارد ما قیمت آن نصف نمونه‌های خارجی است. وی درباره وضعیت صادرات این محصول هم گفت: در حال حاضر ما این محصول را به کشور‌های فرانسه هلند عراق و ترکیه صادر می‌کنیم و با کشور‌های آلمان و سوئیس هم در حال مذاکره برای صادرات این محصول هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)