• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۴۹۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
اقتصادی » صنعت

تامین سازه‌های مورد نیاز صنایع در داخل کشور

نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان سازه‌های فولادی گفت: در ۲۰ سال گذشته، همه سازه‌های مورد نیاز صنایع در پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌ها، پتروشیمی ها، سدسازی و پل سازی، توسط تولیدکنندگان داخلی تامین شده و به بهره برداری رسیده است.

تامین سازه‌های مورد نیاز صنایع در داخل کشور

به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای احمد کرمی راد در سیزدهمین همایش ملی سازه و فولاد به ظرفیت تولید ۴ میلیون تنی سازه فولادی در کشور اشاره کرد و افزود: بعد از جنگ تحمیلی، سازندگی در کشور اتفاق افتاد و نخستین گام برای احداث سد، خطوط انتقال نفت و گاز، نیروگاهها، همچنین تونل سازی برداشته شد.

وی با بیان اینکه همه سازه‌های فلزی و فولادی این خطوط و نیروگاه‌ها در داخل تولید و نصب شد گفت: ۵۰ هزار مگاوات نیروگاه به دست متخصصان و تولیدکنندگان سازه‌های فولادی در داخل به بهره برداری رسیده که بدون خودکفایی در تولید داخلی، میسر نبود.

کرمی راد افزود: در بخش وزارت صمت نیز، همه تجهیزات مورد نیاز صنایع مختلف اعم از غذایی، سیمانی، کارخانه‌های فولادی و مس، در کارخانه‌های سازه‌های فلزی و ماشین سازی تولید شده است. 

وی ادامه داد: در صنایع نفت و گاز تا دهه ۷۰ همه سازه‌های این حوزه، وارداتی بود و فقط در داخل نصب می‌شد؛ اما از سال ۱۳۸۰ تاکنون همه سازه‌های مورد نیاز پتروشیمی‌ها و پالایشگاهها، در کشور بومی سازی شده است. 

کرمی راد با اشاره به اینکه وزارت مسکن باید ۴ میلیون مسکن ملی بسازد و تحویل مردم دهد گفت: دولت درصدد رفع مشکل مسکن است که بدون بهره مندی از ظرفیت‌های سازه‌های فولادی، میسر نیست.

نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان سازه‌های فولادی اضافه کرد: ما در ۱۳۰ روز، ۸ هزار متر مربع ساختمان ساختیم و تحویل دادیم و در طرح دیگری نیز ۲۵ هزار ساختمان را در ۶۰ روز احداث کردیم، اما در هیچ جا دیده نشد.

ظرفیت تولید ۴ میلیون تن سازه فولادی در کشور


­رئیس انجمن سازه‌های فولادی ایران هم از ظرفیت تولید ۴ میلیون تنی سازه فولادی در کشور خبر داد.

آقای سیامک ایپکچی، نیز در این همایش افزود: ۵۰۰ کارخانه تولید سازه فولادی در کشور فعال است و ظرفیت تولید ۴ میلیون تن سازه فولادی را دارند که ظرفیت ارزشمندی است. 

وی با اشاره به اینکه هم اکنون مهمترین دغدغه مردم، مَسکن است گفت: دولت وعده تهیه ۴ میلیون مسکن را به مردم داده است که با ظرفیت‌های ایجاد شده در تولید سازه‌های فولادی، امکان تولید ۴ میلیون مسکن در ۵ سال میسر است. 

ایپکچی افزود: البته این روزها، حال صنعت سازه‌های فولادی خوب نیست و با چالش‌های ناتوانی تامین مواد اولیه روبروست؛ کارخانه فولادی که با منابع ریالی احداث شده و تولید می‌کند، اما مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان سازه‌های فولادی به دلار محاسبه می‌شود.

وی قطعی سه روزه برق و گاز در هفته و کمبود نیروی متخصص و کارآمد را از معضلات اصلی صنعت سازه‌های فولادی بر شمرد.

ایپکچی ناتوانی در صادرات محصولات سازه‌های فولادی به دلیل تحریم‌ها و تامین مالی مورد نیاز تولیدکنندگان سازه‌های فولادی را، از دیگر مشکلات این صنعت نام برد که تولیدکنندگان با آن دست به گریبان هستند. 

وی همچنین گفت: موضوع رتبه بندی تولیدکنندگان سازه‌های فولادی از دیگر اقداماتی است که درصدد انجام آن هستیم تا طرح‌های بزرگ به دست تولیدکنندگان برتر سپرده شود.

بر اساس این گزارش؛ سیزدهمین همایش ملی سازه و فولاد با حضور تولیدکنندگان سازه‌های فولادی، اساتید دانشگاه و صنعتگران در هتل المپیک برگزار شد. 
 
آقای اباذر اصغری رئیس همایش ملی سازه و فولاد، تبادل دانش و تجارب تولیدکنندگان و مراکز علمی همچنین رسیدن به راه حل رفع چالش‌های پیشروی صنعت سازه‌های فولادی را، از اهداف و محور‌های برگزاری این همایش برشمرد.


اصغری گفت: محور اصلی کنفراس نیز" سازه فولادی، سریع، سبک و ایمن " است.
 
گفتنی است؛ سیزدهمین همایش ملی سازه و فولاد تا ۸ دیماه ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)