• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۳۶۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
خوزستان » سیاسی

پیش روی انقلاب اسلامی روی نوار پیروزی

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی در تفکر شکست خورده‌اند، اما انقلاب اسلامی روی نوار پیروزی با سرعت پیش می‌رود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی روز یکشنبه در همایش جهاد تبیین بسیجیان اقشار خوزستان به مناسبت پنجمین سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: سردار شهید سلیمانی در زمان انقلاب و دوران دفاع مقدس برای دفاع از این میهن اسلامی بار‌ها و بار‌ها در عرصه‌های مختلف نقش آفرینی کرده و برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) نیز پررنگ‌ترین نقش را در منطقه داشت و در نهایت جان خود را تقدیم اسلام کرد تا به همگان نشان دهد رمز و راز پیروزی، در اخلاص نهفته است.

وی افزود: حاج قاسم همه عمر خود را وقف آزادی بشریت و دفاع از عدالت و حقوق انسان‌ها کرد، اما به ایشان تهمت دفاع از دیکتاتور و جنایت‌کار زده شد ولی باز هم ولایتمداران سکوت کردند چرا که آن‌ها اهمیت حضور مدافعان حرم را می‌دانستند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: خوزستان نخستین شهدای دفاع از حرم را تقدیم اسلام کرد؛ افرادی که به دنبال نام و شهرت و آوازه شخصی هستند در چنین میدانی وارد نمی‌شوند.

وی بیان کرد: شهید سلیمانی در وصیت نامه خود اشاره داشت که برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید و این نشان دهنده اهمیت ولایتمداری این شهید گرانقدر بود.

سرتیپ پاسدار نقدی خاطر نشان کرد: دشمنان سعی داشتند به اسم مذهب، جنگ بزرگی در منطقه راه بیندازند و تا پشت دیوار‌های کربلا آمدند؛ بخشی از سوریه و بغداد را اشغال کردند و اگر فداکاری مدافعان حرم نبود، امت اسلامی درگیر جنگ‌های مذهبی داخلی می‌شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: بدون حضور مدافعان حرم، اثری از عتبات هم نبود؛ تا روزی که ارتش و دولت سوریه از ما خواستند در این کشور ماندیم ولی وقتی خودشان کشور را تقدیم کردند، دیگر دلیلی برای ماندن و مبارزه نداشتیم.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی شاید در ظاهر موفق بودند، اما بیداری و انقلاب جهانی مانند سیلی است که به راه افتاده و هرجایی که مانع آن شوند، از جای دیگری بیرون خواهد زد؛ باید آماده باشیم و خود را برای حوادث بزرگ آماده کنیم.

سرتیپ پاسدار نقدی تصریح کرد: حضور مستشاران نظامی در دفاع از حرم اهل بیت (ع) و بازگشت آن‌ها از سوریه دقیقا بر اساس اصول و منطق بود و به فرمایش رهبر معظم انقلاب هیچ خونی هدر نرفته است و ارزش‌های حضور مدافعان حرم در سوریه و عراق بر همگان آشکار است.

همچنین فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان گفت: امسال شهادت رییس جمهور یکی از حوداث تلخی بود که رقم خورد، اما با این وجود ۲ انتخابات پرشور بدون هیچ مشکلی و با تلاش‌های نیرو‌های مسلح و نیرو‌های امنیتی برگزار شد و دولت دیگری با رای مردم در کشور مستقر شد.

سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور افزود: اگرچه هنوز مردم ما با مشکلات متعددی در زمینه معیشت و خدمات اجتماعی و انرژی مواجه هستند که با تلاش‌های صورت گرفته از سوی گروه‌های جهادی و فرهنگی بخشی از مشکلات برطرف شده و توطئه‌های دشمن نیز برای ایجاد ناامنی و تشدید مشکلات کشور، خنثی شده است.

وی بیان کرد: دشمنان همواره در تلاش هستند از هر راهی جبهه مقاومت، انقلاب و ملت را با چالش‌های جدی مواجه کنند که هر بار ناکام مانده‌اند.

فرمانده سپاه خوزستان ادامه داد: خدمت به مردم مناطق کم برخوردار و کمک به دستگاه‌ها برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم یکی از اقدمات موثر برای مقابله با هجمه‌های دشمن بوده است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)