• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۲۸۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

برگزاری چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر؛ ۳ بهمن

مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی جشنواره تئاتر فجر گفت:­­ همکاران ما در حوزه رسانه‌های خارجی و داخلی همراهی خوبی با این جشنواره دارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای وحید لک با حضور در استودیو شبکه خبر افزود: در بخش تلویزیون، رسانه تصویری امسال از شبکه آی فیلم و چهار و شبکه سه، برنامه سازی ویژه‌ای خواهیم داشت و پخش می‌کنیم­.

وی ادامه داد: در حوزه رسانه‌های شنیداری هم بخش رادیو در کاخ جشنواره مستقر خواهد شد و ما شبکه معارف، شبکه گفت‌و‌گو، شبکه فرهنگ و نمایش را خواهیم داشت که دوستان هر روز­ از ساعت ۱۴ تا ۲۰ مستقر هستند و به تولید برنامه می‌پردازند.

مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی جشنواره تئاتر فجر افزود: ما در حوزه فضای مجازی برنامه‌های بسیار زیادی داریم و دوستان در حال تولید محتوا هستند، بسیاری از رسانه‌ها همراهی خوبی با ما داشتند، رسانه‌های مکتوب و خبرگزاری‌ها همراهی‌های خوبی با ما دارند و با توجه به این که ما روز سوم بهمن ماه آغاز جشنواره­­ بین المللی تئاتر فجر را در دوره چهل و سوم خواهیم داشت، تلاش می‌کنیم تا اطلاعات لازم را از طرق مختلف و راه‌های مختلف ارتباطی برای مخاطب اعلام کنیم تا از جزئیات جشنواره باخبر شوند.

لک درباره نقش روابط عمومی و تعامل با رسانه‌ها هم گفت: در حوزه روابط عمومی همه چیز در اختیار تیم روابط عمومی در حوزه جشنواره نیست و دوستان دیگر هم در این حوزه تصمیم گیر هستند و برای همین پایین‌ترین و ضعیف‌ترین بخش جشنواره از هر لحاظ مثل امکانات، امکانات مالی، امکانات زیرساختی و... روابط عمومی است، اما با ارتباطی که دوستان دارند همواره تلاش کردیم که برنامه ریزی منسجمی در این حوزه داشته باشیم. ­

وی درباره تعداد خبرنگارانی که جشنواره را پوشش می‌دهند گفت: طبق آماری که ثبت نام شده در بخش رسانه‌های دیداری و شنیداری حدود ۱۶۷ نفر از شبکه‌های مختلف در بخش رسانه‌های دیداری و شنیداری­ ثبت نام کردند و حدود ۳۲۰ نفر هم عزیزان ما در حوزه رسانه‌های مجازی، مکتوب و خبر گزاری شرکت کردند.

لک درباره عکاسی هم گفت: حوزه تئاتر حوزه‌ای متفاوت از دیگر بخش‌های هنر است و حساسیت‌های خاص خودش را دارد و یک هنر زنده است که در لحظه اتفاق می‌افتد، هنرمندان عکاس می‌توانند از فضای­­نمایش‌های دگرگونه‌های اجرایی، بخش نمایش‌های خیابانی و حوزه‌های دیگر عکاسی کنند؛ اما داخل سالن‌های نمایشی کار به صورتی است که گروه نمایش تمایلی ندارد که همزمان چند عکاس داخل سالن باشد، ما مجبوریم که یک عکاس را در یک موقعیت مشخصی قرار دهیم که هم عکس از آن کار با کیفیت­گرفته شود و هم مزاحمتی برای کار گروه نمایش و مخاطبان ایجاد نکند، برای همین عکاسان تمام ادوار از طریق روابط عمومی انتخاب می‌شوند و مراسم را پوشش می‌دهند و در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهند.

وی درخصوص تصویربرداری هم گفت: تمام آثار ثبت و ضبط می‌شود و پس از جشنواره در اختیار گروه‌های نمایشی و متقاضیان قرار می‌گیرد، دوستانی هم که از شبکه‌های مختلف تلویزیونی تمایل دارند که پوشش دهند برای هر نمایش ۱۰ دقیقه می‌توانند گزارش تصویری تهیه کنند.

مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی جشنواره تئاتر فجردرباره پوشش رسانه‌ای جشنواره فجر هم گفت: در یک رویداد تمام مجموعه‌های فرهنگی و رسانه‌ای باید به این مسئله بپردازند ولی این روند در کشور ما روند کاملی نیست، من فکر می‌کنم که مشکل اساسی ما این است که ما همزمان با جشنواره به این مسئله می‌پردازیم در صورتی که باید از حدود یک ماه قبل این مقدمات و اطلاع رسانی آغاز شود که مردم از این ظرفیت استفاده کنند.

لک ادامه داد: جشنواره‌ای که منتسب به دولت است با تغییر و تحولات دستخوش تغییرات هم خواهد شد، ما خیلی از تغییراتمان موجب شده که دبیر جشنواره تئاتر فجر و دبیر جشنواره‌های دیگر با تاخیر انتخاب شوند یعنی زمان کوتاهی برای برنامه ریزی در اختیار دارند به ندرت ما دبیری داشتیم که در مراسم اختتامیه دوره قبل معرفی شود که فرصت یک ساله کار داشته باشد و در این ۴۳ دوره کمتر پیش امده است، به هرحال دبیر می‌تواند این فرصت را داشته باشد و دبیرخانه خودش را راه اندازی کند وقتی دبیرخانه راه اندازی شود و روابط عمومی کار کند این اتفاق می‌افتد، الان روابط عمومی این دوره از جشنواره ۵ ماه فرصت فعالیت با کمترین امکانات را داشته است و اگر دبیرخانه‌ای فرصت یک ساله خودش را داشته باشد حتما نتایج بهتری خواهد داشت­.

وی درباره مهمانان خارجی این جشنواره گفت: امسال ما در سه بخش میزبان مهمانان خارجی هستیم در بخش نمایش‌های صحنه، خیابانی و کارگاه‌های آموزشی، عزیزانی که مایل به مصاحبه با هنرمندان در بخش بین الملل هستند باید درموقعیت اجرای­ نمایش این عزیزان قرار بگیرند و یا در کارگاه‌های آنها­و یا در محل اقامت آنها حضور یابند که یک برنامه ریزی با بخش بین الملل و روابط عمومی را می‌طلبد.

لک درخاتمه گفت: مهمترین ویژگی این دوره از جشنواره­ نظم خوب آن بود و ما بر خلاف دوره‌های پیش استرس کمتری داریم و با خیال راحت کار می‌کنیم، خیلی از اتفاقاتی که باید در اختیار مخاطبان قرار می‌گرفت تا به امروز که ۵ روز مانده به برگزاری جشنواره اتفاق افتاده و امسال یک همدلی بسیار خوبی در تئاتر کشور هست و از سراسر کشور هنرمندان حضور بسیار پر رنگی دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
دومین برد شاگردان رافائل مقابل گینه ثبت شد
حل بحران‌های زیست محیطی نیازمند عزم ملی است
فردا، آغاز با تاخیر ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تأکید بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی و ترویج گفتمان فاطمی
همایش امنیت محله محور در کوهدشت
نهم آبان مصادف با سالروز شهادت حجت‌الاسلام «عیسی توسلی»
برگزاری دوره تربیتی شهید برونسی برای فرماندهان گردان علی‌اکبر (ع) خوزستان
درخشش جوانان هلال‌احمر ایلام در مسابقات کشوری «رفاقت مهر»
بازسازی شهرهای مرزی استان کرمانشاه از اولویت‌های توسعه‌ای کشور است
۲ کشته و ۹ مصدوم در تصادف جاده داراب
دیدار دانش آموزان نخبه با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)