• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۹۰۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۸
ورزشی » کشتی و وزنه برداری

کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ ۲ نشان طلا و ۲ نقره ایران در روز نخست

رقابت‌های شش وزن کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی امروز به میزبانی کرواسی برگزار شد و در پایان کشتی گیران کشورمان به ۲ نشان طلا و ۲ نقره دست پیدا کردند.

کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ ۲ نشان طلا و ۲ نقره ایران در روز نخست
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در روز نخست رقابت‌های کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی به میزبانی کرواسی، برای تیم ایران احمد محمدنژاد جوان و عباس ابراهیم زاده نشان طلا و ابراهیم خواری و سینا خلیلی نشان نقره کسب کردند. 
 
نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:
در وزن ۵۷ کیلوگرم اهورا خاطری پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۷ بر ۷ براندون کورتنی از آمریکا را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب اسلام بازرگانوف از آذربایجان شد و به دیدار رده بندی رفت. خاطری در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب عظمت توسکایف از صربستان شد و در جایگاه پنجم ایستاد.
در وزن ۶۱ کیلوگرم ابراهیم خواری در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر و ضربه فنی نورالدین نوروزاف از آذربایجان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۰ بر صفر لومید کولسنیک از مولداوی را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۳ از سد رضا مومنی دیگر نماینده کشورمان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. احمد محمدنژاد جوان دیگر نماینده کشورمان در پایین جدول پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۷ بر ۲ ناشون گرت از آمریکا را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر ۴ گئوری گونیاشویلی از گرجستان را برد. دیدار فینال بین ابراهیم خواری و احمد محمدنژاد جوان برگزار شد و محمدنژاد جوان با نتیجه ۱۰ بر صفر خواری را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت. خواری نیز صاحب مدال نقره شد. رضا مومنی دیگر نماینده کشورمان پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۳ بر ۱ آرمان الویان از فرانسه مبارزه را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۳ مغلوب ابراهیم خواری دیگر نماینده کشورمان شد و به دیدار رده بندی رفت. مومنی در دیدار رده بندی با نتیجه مقابل نورالدین نوروزاف از آذربایجان با نتیجه ۸ بر ۴ شکست خورد و پنجم شد.
در وزن ۶۵ کیلوگرم. عباس ابراهیم زاده پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر حمزات آرسامرزویف از فرانسه را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۴ بر ۴ اریک آروشانیان از اوکراین را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۸ بر ۶ از سد جوزف مک کنا از آمریکا گذشت و به مدال طلا دست یافت. یاسین رضایی دیگر نماینده کشورمان با نتیجه ۱۳ بر ۱۱ مغلوب حمزات آرسامرزویف از فرانسه شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. علی خرمدل در بالای جدول در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر نیکا زاکاشویلی از گرجستان را مغلوب کرد. وی در مبارزه بعدی با نتیجه ۱۳ بر ۹ و ضربه فنی مغلوب گوگا اوتیانیشویلی از گرجستان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، از دور رقابت‌ها کنار رفت.
در وزن ۷۰ کیلوگرم سینا خلیلی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۲ واسیلی دیاکون از مولداوی را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با توجه به عدم حضور جیمز گیرین دارنده مدال نقره و برنز جهان از آمریکا به پیروزی رسید و راهی دیدار فینال شد. خلیلی در دیدار پایانی با نتیجه ۱۲ بر ۱ مغلوب کانا هیبت اف از آذربایجان شد و صاحب مدال نقره شد. ابراهیم الهی دیگر نماینده کشورمان پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با با نتیجه ۴ بر ۳ جارت جاکوئیس از آمریکا را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر ۵ مغلوب کانان هیبت اف از آذربایجان شد و به دیدار رده بندی رفت. الهی در این دیدار مقابل آستین گومز از مکزیک با نتیجه ۹ بر ۳ مغلوب و پنجم شد.
در وزن ۷۴ کیلوگرم علی رضایی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۱ مغلوب موراد کورماگمدوف از مجارستان شد و با توجه به شکست حریفش در دیدار نیمه نهایی از دور رقابت‌ها کنار رفت.
در وزن ۸۶ کیلوگرم ابوالفضل رحمانی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۲ مغلوب زاهید والنسیا دارنده مدال برنز جهان از آمریکا شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
 
در مسابقات پنجشنبه، ۵ نماینده کشورمان به مصاف حریفان خود می‌روند که قرعه آن‌ها به شرح زیر است:
 
در وزن ۷۹ کیلوگرم که ۹ نفر حضور دارند، مهدی یوسفی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف اخسربک گولایف دارنده مدال برنز جهان از اسلواکی می‌رود.
در وزن ۹۲ کیلوگرم که ۱۵ نفر حضور دارند، امیرحسین فیروزپور در بالای جدول در دور اول به مصاف زائور برادزه از گرجستان می‌رود. محمدمبین عظیمی در پایین جدول در دور نخست با ابوبکر آباکاروف دارنده مدال برنز جهان از آذربایجان پیکار می‌کند.
در وزن ۹۷ کیلوگرم که مسابقات آن با حضور ۸ نفر برگزار می‌شود، ابوالفضل بابالو در دور اول با آندرو مارگیشویلی از گرجستان مصاف می‌دهد و در صورت غلبه بر این حریف، در دور دوم به مصاف برنده کشتی میان مراب سلیمانیشویلی از گرجستان و جاناتان آیلو از آمریکا می‌رود.
در وزن ۱۲۵ کیلوگرم که ۸ شرکت کننده دارد، امیرررضا معصومی در دور نخست با مورازی مچلیدزه از اوکراین مبارزه می‌کند و در صورت گذر از این حریف، در دور بعد با برنده مبارزه میان کوسیلیوک از لهستان و سلیمان ماناشویلی از گرجستان پیکار می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)