• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۹۶۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
قم » اجتماعی
آیت الله جوادی آملی:

باید قوی و مستقل باشیم تا دشمن از ما بترسد

آیت الله جوادی آملی در دیدار رئیس سازمان انرژی هسته‌ای تصریح کرد: خداوند به ما دستور داده آنقدر قوی باشید تا دشمن در شما عظمت و مردانگی را ببیند و جرات حمله نکند.

باید آنقدر قوی باشیم تا دشمن جرئت حمله پیدا نکند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور امروز در جریان سفر به قم با حضور در بیت آیت الله جوادی آملی با ایشان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار با اشاره به این که ما باید بدانیم که دوست و دشمن واقعی چه کسانی هستند. دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند، آمریکا اصالت ندارد، ما اگر از درون قوی شویم، دچار هوای نفس، منیت و خودخواهی نشویم و در کشور گرفتار اختلاس، حقوق‌های نجومی و موارد مشابه نگردیم، آنگاه آمریکا و امثال آن هیچ کاری از پیش نخواهند برد.

وی بیان کرد: دشمن اصلی ما هوای نفس خودمان است، «أعدی عَدوِّکَ نَفسُکَ الَّتی بَینَ جَنبَیکَ» اینکه به ما سفارش کرده‌اند درس بخوانیم، عالم شویم و عامل باشیم، نه بیراهه برویم و نه راه کسی را ببندیم، برای آن است که بتوانیم دوست و دشمن واقعی خود را بشناسیم.

معظم له اظهار داشت: ما مردم ایران مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم، ما مردمی متمدن هستیم، ما نه یعنی حوزویان، ما نه یعنی دانشگاهیان، ما یعنی مردم ایران؛ شما اگر سرتاسر آمریکا را بگردید یک اثر باستانی در آن نمی‌بینید، اما هر کجای ایران قدم بگذارید اثری از آثار هنری و باستانی در آن می‌بینید، باید قدر خود و میراث ارزشمندمان را بدانیم.

این مرجع تقلید ادامه داد: کلام اهل بیت عصمت و طهارت تنها محدود به انجام واجبات و دوری از محرمات نیست؛ آنها سخنان دیگری نیز دارند که باید شنیده و به آنها عمل کنیم. یکی از این دستورات که صاحب وسائل از قول امیرالمؤمنین (ع) نقل کرده این است که «مَن وَجَدَ ماءً و تُرابا ثُمّ افتَقَرَ فَأبعَدَهُ الله» یعنی کشوری که آب و خاک دارد و نتواند خود را اداره کند و نیازمند دیگران باشد، خداوند او را از رحمت خود دور کند. این احادیث نه تنها در زمان‌های گذشته، بلکه در زمان حال نیز مصداق دارد، بنابراین ما که دارای منابع اولیه انرژی اتمی، نفت و گاز، علم و دانش و جوانان با استعداد هستیم، نباید در این عرصه نیز نیازمند دیگران باشیم.

معظم له اظهار کرد: خداوند به ما دستور داده آنقدر قوی باشید که دشمن جرأت حمله به شما را نداشته باشد ﴿وَلْیَجِدُوا فِیکُمْ غِلْظَةً﴾؛ یعنی دشمن باید در شما عظمت و مردانگی را ببیند تا جرأت حمله نکند نه اینکه به دشمن حمله کنید!؛ اینها دستورات رسمی ماست که حضرت علی علیه‌السلام فرموده‌اند: «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ»؛ هر جا سنگ آمد فوراً آن را بازگردانید. نباید سنگ‌خور باشید، ملت ضعیف، ذلیل و تابع نباشید، بلکه باید قوی و مستقل باشید تا دشمن از شما بترسد.

در ابتدای این دیدار، مهندس اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گزارشی ارائه کرد و به پیشرفت‌های علمی و فنی در حوزه هسته‌ای اشاره داشت.

وی تأکید کرد: نظام سلطه با دستیابی ایران به فناوری‌های پیشرفته از جمله انرژی هسته‌ای مخالف است و به همین دلیل، کشور تحت بیشترین و سنگین‌ترین نظارت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد.

اسلامی با اشاره به حمایت‌های ویژه رهبر معظم انقلاب، پیشرفت‌های هسته‌ای کشور را نتیجه تحقیق، تلاش و ایمان متخصصان ایرانی دانست و گفت: ایران علاوه بر تولید برق، از فناوری هسته‌ای در حوزه‌های درمانی خصوصا درمان سرطان، و همچنین محیط زیست بهره می‌برد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)