• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۳۲۲۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر خاموشی:

دستاوردهای جدید هوانیروز به زودی رونمایی می‌شود

فرمانده هوانیروز ارتش با تاکید بر موفقیت‌های هوانیروز در زمینه تولید قطعات موردنیاز گفت: دستاورد‌های جدید هوانیروز در آینده‌ای نزدیک رونمایی می‌شود.

دستاوردهای جدید هوانیروز به زودی رونمایی می‌شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ دوم خلبان قاسم خاموشی فرمانده هوانیروز ارتش در همایش بزرگ ۱۰۰۰ نفری خانواده کارکنان پایگاه هوانیروز مشهد که در محل سالن همایش برج سپید مشهد برگزار شد، گفت: هوانیروز نه تنها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کنار مردم و در خدمت نظام اسلامی بوده، بلکه قبل از شکل گیری انقلاب و در آستانه پیروزی بر رژیم شاهنشاهی نیز همراه مردم ایران اسلامی برای نیل به خواسته‌ها و رسیدن به اهداف شان بوده است.

وی با بیان خاطراتی از ملاقات تعدادی از کارکنان هوانیروز با حضرت امام خمینی (ره) در نجف اشرف در سال ۱۳۵۶، آن را گواهی بر فعالیت انقلابی کارکنان ارتش قبل از انقلاب دانسته و در تشریح فعالیت ایشان حین انقلاب نیز عنوان کرد: در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی نیز یگان‌های هوانیروز نه تنها در مقابل مردم قرار نگرفتند بلکه با اقشار مختلف مردم برای سرنگونی رژیم شاهنشاهی همراه شدند.

امیر سرتیپ دوم خاموشی ادامه داد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۲۰۰۰ نفر از مستشاران آمریکایی در یگان‌های هوانیروز و در زمینه‌های مختلف از جمله آموزش خلبانانی، تعمیر نگهداری و …مشغول به فعالیت بودند که با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ تمامی آنها از کشور خارج شدند.

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به اینکه بسیاری از مستشاران خارجی بر این گمان بودند که ناوگان بزرگ هوانیروز ارتش بدون کمک آنها قادر به ادامه فعالیت نخواهد بود، ادامه داد: جوانان غیرتمند ما بر خلاف باور غربی‌ها، با خودباوری و تکیه بر توان داخلی توانستند آماده به‌کاری بالگرد‌ها را حفظ کنند و در طول ۸ سال دفاع مقدس نیز بسیار خوش درخشیدند که نتیجه بسیار ارزشمند این حضور قدرتمند پیروزی ایران اسلامی در ۸ سال دفاع مقدس بود.

وی با اشاره به خدمت صادقانه کارکنان هوانیروز در تمامی صحنه‌ها تاکید کرد: بعد از جنگ تحمیلی نیز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، هوانیروز با تمام وجود و امکانات در خدمت مردم بخصوص محرومین مناطق مرزی و صعب العبور بوده که نمونه‌های این امدادرسانی را در حوادثی مانند سیل، زلزله، سوانح و حوادث جاده‌ای می‌توان ملاحظه کرد.

امیر سرتیپ دوم خاموشی با یادآوری سیل لرستان و گلستان عنوان داشت: در هنگام وقوع سیل در برخی مناطق این دو استان، تنها وسیله ترابری بالگرد بود و هوانیروز به دستور سلسله مراتب محترم فرماندهی تمام همت و توان خود را جهت رفع نیاز‌ها و کاهش آلام و مشکلات مردم این مناطق به کار گرفت که این موضوع نشان دهنده دغدغه مندی و مردمی بودن فرماندهان و بدنه نیرو‌های مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده و ترجمه عینی شعار" ارتش فدای ملت" است که از این حیث اقدامات مردم یاری هوانیروز در دنیا بی سابقه بوده و همانندی ندارد.

فرمانده هوانیروز ارتش با بیان اینکه امروز هوانیروز در اوج آمادگی خود قرار دارد، گفت: مجموعه بزرگ بالگردی نیروی زمینی با رهنمود‌های امامین انقلاب، تدابیر سلسله مراتب فرماندهی و ایثار و غیرت کارکنان خود آماده به‌کار است و در زمینه تولید قطعات و تجهیزات روز دنیا نیز موفقیت چشمگیری داشته و به امید خدا به زودی از دستاورد‌های جدید هوانیروز نیز رونمایی خواهد شد.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود با تشکر ویژه از خانواده کارکنان هوانیروز عنوان داشت: اعضای خانواده نقش بسیار مؤثری در پیشرفت فردی و شغلی کارکنان دارند و روند رو به رشد و پیشرفت بیش از پیش هوانیروز نیز مرهون همدلی و همراهی خانواده‌های کارکنان است.

در پایان این همایش، جمعی از خانواده معظم شهدا و جانبازان، کارکنان نمونه و بازنشستگان هوانیروز تجلیل شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)