• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۳۸۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
سیاسی » عمومی

ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان، اولویت مبارزه با مواد مخدر

وزیر کشور با تاکید براینکه اولویت مبارزه با مواد مخدر، ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان بود، گفت: در حوزه درمان نیز، نگاه به درمان اعتیاد، نگاه انسان محور بود و این افراد به هر دلیلی دچار این بلیه شدند.

ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان، اولویت مبارزه با مواد مخدر
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آیین تکریم و معارفه نماینده رئیس‌جمهور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
 
دبیرکل پیشین ستاد مبارزه با مواد مخدر در این آیین گفت: هر اقدامی که گزارش شد و صورت گرفت حاصل تلاش جمعی همه دستگاه‌های عضو ستاد و همکاران بوده است.
 
وزیر کشور با بیان اینکه چند موضوع در اولویت کار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته بود، اظهار داشت: ما کار را بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و مشورت با اندیشمندان و صاحب نظران، کار را پیش بردیم. این اولویت‌ها شامل مقابله با توزیع و عرضه، پیشگیری از اعتیاد، درمان و بازگشت به زندگی، توانمندسازی و دیپلماسی فعال بین‌المللی بود.
 
اسکندر مومنی با بیان اینکه در حوزه مقابله، تلاش‌های زیادی صورت گرفت که اساسی‌ترین ضربه به بنیان‌های مالی مواد مخدر بود، افزود: معتقد بودیم اگر یک قاچاقچی بزرگ دستگیر شود، اما بنیان‌های مالی از بین نرود آن مسیر ادامه پیدا خواهد کرد. این یک رویکرد اساسی بود؛ ضمن اینکه کنترل مرز‌ها توسط نیروی انتظامی و تلاش‌های مرزداران بر کسی پوشیده نیست. 
 
وزیر کشور اضافه کرد: از سال ۱۳۹۹ به بعد، از طریق ضربه به بنیان‌های مالی باندها، شاهد رشد چشمگیر درآمد‌های امر مبارزه با مواد مخدر بودیم.
 
وزیر کشور ادامه داد:، اما در حوزه پیشگیری، تمرکز اصلی بر جوانان، نوجوانان از طریق آموزش‌وپرورش بود؛ خانواده آموزش‌وپرورش خانواده بسیار پرجمعیتی است که حدود ۱۵-۱۶ میلیون دانش‌آموز، ۱ میلیون معلم و دوبرابر تعداد دانش‌آموزان، والدین دانش‌آموزان را در خود جای داده است؛ لذا اقتضا می‌کرد که حتما در اولویت اول کار قرار بگیرد و لازم است از آقای دکتر کاظمی قائم مقام وقت ستاد به منظور توجه به ظرفیت آموزش‌وپرورش قدردانی کنم.
 
اسکندر مومنی گفت: در حوزه درمان، نگاه به درمان اعتیاد، نگاه انسان محور بود و این افراد به هر دلیلی دچار این بلیه شدند. همه باید تلاش می‌کردیم با آخرین شیوه‌های نوین درمانی که امروز در کشور اجرا می‌شود، به جای شماتت و طرد شدن، به آغوش خانواده برگردند.
 
دبیرکل پیشین ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: با کمک وزارت بهداشت و درمان و سایر دستگاه‌ها، حدود ۷ هزار مرکز درمان ایجاد شده و افراد گرفتار، در حال درمان با آخرین و پیشرفته‌ترین روش‌ها هستند.
 
اسکندر مؤمنی در ادامه با اشاره به توانمندسازی رهاشدگان از اعتیاد، بیان داشت: در حوزه توانمند سازی و بازگشت به زندگی، امکانات دولتی پاسخگوی نیاز نبود؛ بنابراین با مردمی‌سازی و حضور خیرین عزیز کار را پیگیری کردیم. خیرین مردانه پای کار آمدند و اعلام کردند هرچقدر در حوزه توانمندسازی تولید شود ما حمایت می‌کنیم و خوشبختانه بسیاری از جوانانی که از اعتیاد رها شده بودند، جذب این مراکز و مشغول به کار شدند.
 
وزیر کشور اظهار داشت: مجموعه آورده‌ای که خیرین داشتند بیش از بودجه‌های دولتی بود که صرف می‌شد این روند ادامه دارد. فقط در استان البرز ۷ سوله کارآفرینی ایجاد شده که در حوزه آموزش و اشتغال رهاشدگان فعالیت می‌کند.
 
اسکندر مومنی با بیان اینکه در حوزه دیپلماسی بین‌المللی تلاش‌های زیادی صورت گرفت، گفت: جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه‌های بین‌المللی در حوزه مبارزه با مواد مخدر، حضور فعال دارد و در همه نشست‌ها از تلاش‌های هماهنگ و منسجم جمهوری اسلامی ایران قدردانی می‌شود که این مهم حاصل تلاش‌های همه دستگاه‌های مربوطه ست.
 
وزیر کشور در پایان ضمن تجلیل از همه دستگاه‌هایی که با ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاری داشتند، برای ذوالفقاری دبیرکل جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر، ابراز امیدواری کرد؛ دبیرکل جدید با توجه به سوابق گذشته، بسیار بهتر از گذشته این مسیر را ادامه دهد و دستاورد‌های بیشتری رقم بزند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)