• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۱۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
رئیس پارک فناوری پردیس:

آمادگی پارک پردیس برای ایفای نقش قطب فناوری جهان اسلام

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به مصوب امسال دولت مبنی بر ارتقای این پارک به منطقه نوآوری گفت: هدف‌گذاری ما این است که در این رویکرد بین‌الملل به قطب فناوری جهان اسلام تبدیل شویم و حوزه هوش مصنوعی، میکرو الکترونیک و فناوری دیجیتال باشیم.

آمادگی پارک پردیس برای ایفای نقش قطب فناوری جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهدی صفاری‌نیا در نشست مسعود پزشکیان؛ رئیس جمهور با فناوران و نخبگان شهرستان‌های شرق استان تهران، اظهار داشت: هم اکنون در عصر اقتصاد دیجیتال و موج سوم زیست‌بوم نوآوری کشور قرار داریم و کشور‌های منطقه به خصوص جنوب خلیج فارس در رقابت شدید قرار دارند.

وی ادامه داد: الان رقابت جهانی در حوزه این است که چه کسی قطب فناوری می‌شود، بر اساس این رویکرد با چهار هدف ایجاد محیط کسب و کار، حفظ نخبگان، رفع نیاز‌های نخبگان پارک فناوری پردیس راه‌اندازی شد و ما پنج دوره، برنامه پنج ساله داشتیم.

رئیس پارک فناوری پردیس ضمن تشریح چگونگی تاسیس این مجموعه گفت: وسعت پارک اکنون به ۴۷۰ هزار هکتار رسیده و هفت فاز دارد، ما از دانش‌آموزان تا مدارس و دانشجویان استعدادیابی می‌کنیم و به تجاری‌سازی محصولات کمک می‌کنیم.

وی اضافه کرد: بیش از ۵۶ درصد خدمات پرداخت الکترونیکی در پارک انجام می‌شود، ۲۵ درصد مبادلات بانکی کشور در این پارک صورت می‌گیرد، به ۶۰ کشور صادرات داریم، ۶۰ درصد بافت‌های انسانی در پارک پردیس تولید می‌شود، ما بیش از ۱۰۰ شرکت سلامت داریم و ۶۵۰ قلم مواد دارویی در پارک تولید می‌شود.

صفاری‌نیا خاطرنشان کرد: طبق آخرین گزارش در سال ۱۴۰۲، بخش خصوصی در پارک فناوری پردیس ۴۸ همت سرمایه‌گذاری کرده و در این پارک، شرکت‌ها ۶۰ همت فروش داشته‌اند و سال گذشته بیش از ۷۰۰ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی به همراه داشته‌اند.

وی یادآور شد: پارک فناوری پردیس به عنوان الگوی مناطق نوآوری است، جایزه مصطفی به عنوان مرجعیت جهان اسلام و جریان تجارت فناوری را پایه‌گذاری کردیم.

صفاری‌نیا با اشاره به مصوبه امسال دولت برای ارتقای پارک فناوری پردیس به منطقه نوآوری، ادامه داد: در هدفگذاری دولت، زیست‌بوم نوآوری جامع باید در پارک پردیس ایجاد شود و پایگاه جذب ایرانیان خارج کشور و قطب سرمایه‌گذاری خارجی شویم و شرکت‌های مستقر باید پنج برابر شود و به بیش از ۲۵۰۰ شرکت برسد.

رئیس پارک فناوری پردیس اظهار داشت: تا کنون بیش از ۶۵ نفر از متخصصان ایرانی را بازگرداندیم و مجموعه‌ای از رویداد‌های ملی را نیز برگزار می‌کنیم؛ برای مثال، اینوتکس بزرگترین رویداد ملی کشور است که تا الان،۱۳ رویداد آن برگزار شده، المپیک فناوری را دولت بر عهده ما گذاشت و پنج ماه پیش اولین دوره آن برگزار شد و رقابت فناورانه بین افراد نخبه کشور است که از سال آینده بین‌المللی خواهد شد.

وی افزود: توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور که تفکر دانشجویان را از کارمند شدن به کارآفرین از طریق مرکز شتابدهی را در دستور کار قرار دادیم، ۹۷ شتاب‌دهنده که بخش خصوصی هستند را در کشور ایجاد کردیم، بیش از هزار شرکت نوپا ایجاد شدند که ۵۰ هزار شغل در دل آنها ایجاد شده است، رویکرد اینکه ایران هلث فناورانه شود ماموریتی است که بر عهده ما گذاشته شده است.

صفاری‌نیا خطاب به رئیس جمهور گفت: یکی از نمونه‌های کار بین‌المللی، ایجاد شبکه تبادل هشت کشور اسلامی است که شما در نشست قاهره به آن اشاره کرده‌اید و ما آمادگی داریم این کار را انجام دهیم و اگر به ما اعتماد شود به آن عمل خواهیم کرد.

وی ایجاد شهرک نخبگانی و اضافه شدن دو فاز جدید (۹ و ۸) به پارک فناوری پردیس را از جمله برنامه‌های این پارک برشمرد و اظهار امیدواری کرد که مجوز‌های لازم به آنها داده شود.

در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت بیناب سنجش، رئیس هیات مدیره شرکت دایوپارس، رئیس شرکت جهان قلب آزمون و رئیس شرکت اکسکوینو که همگی از شرکت‌های عضو منطقه بین‌المللی نوآوری ایران هستند به ارائه گزارش از ظرفیت‌ها و دستاورد‌های این مجموعه‌ها در حضور رئیس جمهور پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)