• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۰۹۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
آذربایجان غربی » اجتماعی

تحول شهری با همدلی مردم و مدیریت جهادی

شهردار ارومیه از آغاز موجی تازه در تحول شهری با اتکا به مدیریت جهادی و همدلی خبر داد و با تشریح بودجه ۱۴ هزار میلیارد تومانی شهرداری در سال ۱۴۰۴، اولویت را بر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، توسعه زیرساخت‌های ترافیکی و آسفالت‌ریزی گسترده عنوان کرد.

تحول شهری با همدلی مردم و مدیریت جهادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،آیدین رحمانی رضائیه صبح امروز در برنامه رادیویی ایستکلر ضمن قدردانی از تلاش‌های مستمر اعضای شورای شهر ارومیه در ریل‌گذاری اقدامات اساسی، افزود: برای ارتقای رضایتمندی شهروندان، با اولویت‌بندی و ارتباط مستمر با رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی و سامانه ۱۳۷، اجرای برنامه‌ها را با دقت دنبال خواهیم کرد.

وی با اشاره به بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری اظهار کرد: بودجه شهرداری ارومیه در سال جاری ۱۴ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که ۶۱ درصد آن عمرانی و ۳۹ درصد آن جاری است با تکیه بر این بودجه، اجرای پروژه‌های جدید و نیمه‌تمام از اولویت‌های اصلی ما خواهد بود.

شهردار ارومیه تصریح کرد: تلاش داریم پروژه پل آذربایجان را تا پایان شهریور ماه به بهره‌برداری برسانیم همچنین برخی اقدامات نیمه تمام پروژه‌های زیرگذر شهدای خدمت و شهید علیاری نیز در مراحل پایانی هستند و با مساعدت شرایط آب‌وهوایی، تا یک هفته آینده تکمیل خواهند شد.

وی در ادامه از آغاز عملیات اجرایی زیرگذر جدید شورا – ورزش در هفته آینده خبر داد و گفت: این پروژه با هدف کاهش بار ترافیکی شهر طی ۶ ماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهردار ارومیه در خصوص گره‌های ترافیکی مهم شهر افزود: مطالعات احداث روگذر در چهار راه مخابرات انجام شده و امسال با انتخاب پیمانکار وارد فاز اجرایی می‌شود همچنین پروژه‌های زیرگذر فلکه مادر و فلکه مدرس نیز در دستور مطالعات اولیه و برآورد اولیه قرار گرفته‌اند.

وی درباره دغدغه مهم شهروندان در حوزه آسفالت گفت: تا پایان فروردین و ابتدای اردیبهشت، در هر منطقه یک پیمانکار آسفالت‌ریزی تعیین خواهد شد و برنامه‌ریزی ما برای آسفالت‌ریزی ۲ تا ۴ میلیون مترمربع از معابر شهری است.

شهردار ارومیه با اشاره به اهمیت مدیریت ترافیک افزود: ساخت زیرساخت‌هایی، چون زیرگذرها، تعریض معابر و برنامه‌ریزی در حوزه حمل و نقل از مهم‌ترین راهکار‌های مدیریت ترافیک در سال جاری است.

وی همچنین از توجه ویژه شهرداری به ورزش و تیم والیبال شهرداری ارومیه گفت و افزود: با اصلاح ساختار باشگاه و حمایت‌های مالی هدفمند، برای قهرمانی تیم والیبال شهرداری ارومیه تلاش خواهیم کرد.

شهردار ارومیه با اشاره به شعار سال و تاکید رهبر انقلاب مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید گفت: با تاکید استاندار آذربایجان‌غربی، شهرداری ارومیه نیز در حوزه سرمایه‌گذاری اقدامات مهمی در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: لایروبی رودخانه شهرچای با همکاری آب منطقه‌ای، ایجاد دریاچه‌های مصنوعی در سطح محدوده شهری شهرچای و احیای شهربازی چی‌چست را در سال جاری پیگیری خواهیم کرد.

شهردار ارومیه در پایان با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور، خاطرنشان کرد: با عنایت استاندار آذربایجان‌غربی، دستورات ویژه‌ای برای توسعه استان و شهر ارومیه صادر شده که با تزریق بودجه‌های جدید و اصلاح چهره شهر، به دنبال افزایش سطح رضایتمندی عمومی خواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)