• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۲۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
بین الملل » اروپا

تاکید نماینده مسلمان مجلس انگلیس بر محکومیت جنایت جنگی صهیونیست‌ها

یک نماینده مجلس انگلیس حملات رژیم اسرائیل در غزه را «جنایت جنگی» و «جنایت علیه بشریت» دانست و از وزیران و نمایندگان مجلس خواست نظاره گری را کنار بگذارند و اقدامات اسرائیل را محکوم کنند.

نماینده مسلمان مجلس انگلیس خواستار محکوم کردن جنایت جنگی صهیونیست‌ها

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، خانم ابتسام محمد نماینده مسلمان یمنی تبار مجلس عوام انگلیس که از ۹ ماه پیش با رای مردم به مجلس عوام انگلیس راه پیدا کرده است در همین مدت پنج بار علیه اقدامات اسرائیل و غزه صحبت کرده است.

رژیم اسرائیل که تا کنون بیش از پنجاه هزار فلسطینی از جمله ۱۹ هزار کودک را با فجیع‌ترین وجه به قتل رسانده و ده‌ها هزار کودک را زخمی و دچار نقص عضو کرده، مرتکب جنایت جنگی شده است.

خانم محمد نماینده مجلس از حزب کارگر انگلیس گفت: جهان شاهد «آوارگی اجباری»، «پاکسازی قومی»، «ویرانی کامل غزه» و «اشغال دائمی غزه و کرانه باختری» است و این روند باید متوقف شود.

خانم محمد پیش‌تر در توییتی نوشت: رهبری یک کارزار فراحزبی از جانب ۶۱ نماینده مجلس را برای ممنوعیت عرضه و فروش کالا‌های اسرائیلی درانگلیس پیگیری می‌کند.

وی افزود: «دیوان بین‌المللی دادگستری اعلام کرده است که دولت‌های ثالث نباید به اشغال غیرقانونی اسرائیل در سرزمین‌های فلسطین کمک کنند.»  "واردات کالا از شهرک‌های اسرائیلی به آنها مشروعیت می‌بخشد وانگیزه اشغال را بیشتر می‌کند. "

دیوان بین المللی دادگستری سال گذشته شهرک سازی اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را نقض قوانین بین المللی دانست. خانم محمد در واکنش به برنامه‌های اعلامی دونالد ترامپ درباره غزه در ماه فوریه، ویدئویی از رئیس‌جمهور آمریکا به همراه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در شبکه ایکس منتشر کرد و نوشت: «در چه دنیایی زندگی می‌کنیم که جنایت جنگی آوارگی اجباری پاکسازی قومی اینقدر آشکارا مورد بحث قرار می‌گیرد؟»

این نماینده مجلس عوام انگلیس از حزب کارگر همچنین «این سوال را مطرح کرد که چرا رسانه‌ها، افراد مشهور و تأثیرگذاران در سراسر جهان به رویداد‌های غزه با همان فوریت که به آتش‌سوزی لس‌آنجلس پاسخ دادند، پاسخ نداده‌اند».

در ماه ژانویه، این نماینده مجلس بار دیگر در مجلس عوام صحبت کرد و گفت "پاکسازی قومی در مقابل چشمان ما در حال انجام است و جهان سکوت می‌کند" این نماینده از دولت خواست تا از اسرائیل بخواهد که اجازه دهد فلسطینیان تخلیه شده به شمال غزه بازگردند.

ماه نوامبر سال گذشته، خانم محمد از تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC) برای پیگیری پرونده آفریقای جنوبی علیه اسرائیل به‌خاطر جنایات علیه بشریت ستایش کرد و آن را «گامی حیاتی» دانست.

در ۱۵ اکتبر سال گذشته این نماینده مجلس برخاست و در حمایت از مردم غزه صحبت کرد و اقدامات "کاملا غیر قابل توجیه" اسرائیل در مسدود کردن راه‌های تحویل مواد غذایی به شمال غزه و "استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی" را محکوم کرد.

این نماینده مجلس به تازگی به همراه خانم یانگ نماینده دیگر مجلس انگلیس که علیه نسل کشی در غزه اعتراض کرده بودند به تازگی به دعوت گروه‌های فلسطینی در کرانه باختری به اسراییل رفته بودند که رژیم اسراییل از حضور آنان در این کشور جلوگیری کرد و آنان به ناچار به انگلیس بازگشتند.

شماری از نمایندگان مجلس این اقدام رژیم اسرائیل را توهین به جامعه انگلیس دانستند و آن را محکوم کردند. قشر‌های مختلف مردم نیز ضمن ابراز حمایت از خانم محمد، اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و خواستار اخراج سفیر اسرائیل و قطع رابطه با این رژیم شدند.

مردم انگلیس بیش از ۱۷ ماه است که هر هفته در شهر‌های مختلف انگلیس با محکوم کردن جنایات اسرائیل در نسل کشی فلسطینیان محاکمه و مجازات جنایتکاران جنگی و حامیانش را خواستارند، اما دولت انگلیس هنوز حاضر نشده است جنایات اسراییل علیه مردم فلسطین را نسل کشی بداند. این در حالی است بر اساس نتایج همه نظر سنجی‌ها بیش از هفتاد درصد مردم این کشور توقف فوری جنگ در غزه را خواستارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی نفرات برتر مسابقات تناسب اندام در پارسیان
تجلیل از محققان موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور
نکات طلایی برای رانندگی ایمن در زمستان
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از امروز تا صبح سه‌شنبه
انتصاب سرمربی تیم ملی کبدی ساحلی
اجرای طرح شهر من ،شهر نماز در خرم‌آباد
ریشه کنی بی‌سوادی درآذربایجان غربی نیازمند مشارکت همگانی است
بیانیه حماس به مناسبت سی و هشتمین سالروز تاسیس این جنبش
صنعت مس ۲۰ درصد ارز کشور را تأمین می‌کند
طرح زمستانی پلیس راه از ۲۹ آذر در آذربایجان‌غربی اجرا می‌شود
افتخار آفرینی دانش آموز ارومیه‌ای در مسابقات آسیایی
دستگیری ۲۳۳ مصرف کننده و توزیع کننده موادمخدر
ارومیه–مهاباد پرحادثه‌ترین محور جاده‌ای آذربایجان‌غربی
شاخص کل بورس همچنان در مسیر افزایشی
پنجره هوشمند دولت؛ اولویت پارک فاوا با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
صنایع تبدیلی، حلقه مفقوده در حوزه کشاورزی
پیگیری تامین مسکن و افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سمنان
ارائه خدمات رایگان پزشکی به اهالی مناطق کم برخوردار
بقائی: آمریکا باید به تمام کادر فنی و بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران روادید صادر کند
«نسل فردا»؛ صدای واقعی خانواده‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)