• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۱۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
خوزستان » ورزشی

گل‌محمدی: برای آسیایی شدن می‌جنگیم

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان درباره بازی امروز تیمش مقابل شمس آذر توضیحاتی داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  یحیی گل محمدی در نشست خبری پیش از بازی با شمس آذر، اظهارکرد: بازی خیلی مهمی داریم. با تیم خوب و با کیفیتی بازی داریم. حریف در نیم فصل دوم پیشرفت خیلی خوبی داشته و تیم قابل احترامی است.

او ادامه داد: تمام امتیازاتی که گرفته‌ایم اول مدیون هواداران هستیم و در تمام نقاط ایران مورد حمایت آنها بوده‌ایم. فردا هم انتظار داریم مثل بازی‌های قبل با همان شور و هیجان حمایت کنند. حضورشان خیلی به ما انگیزه می‌دهد و همیشه مایه دلگرمی ما بوده است.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان بیان کرد: برای بازی فردا تمرینات بسیار خوبی داشته‌ایم و بازیکنانم با انگیزه بسیار تمرین کردند. مطمئنم بازیکنانم فردا با تمام تمرکز و انرژی‌شان مقابل شمس آذر بازی خواهند کرد تمام وجود برای موفقیت فولاد می‌جنگند. از بازیکنانم تشکر می‌کنم. از شروع تمرینات تاکنون بر آنها سخت گذشت و روز‌های بسیار سختی را دیدند و به نظرم پیشرفت بسیار خوبی داشتند و می‌توانند در آینده فوتبالی ایران حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند.

گل‌محمدی ادامه داد: هر بازی برای ما یک فینال است و خوشحالیم که در رقابت هستیم و در شرایطی به سر می‌بریم که این امید وجود دارد که می‌توانیم یک رده بالاتر برویم. می‌دانیم که بودجه‌ای ما نسبت به سال قبل نصف شده و این در حالی است که شرایط تیم‌های دیگر خیلی بهتر و بودجه آنها دو برابر شد. اما تمام موفقیت‌مان را مدیون هوادارانمان، تک تک بازیکنان و مجموعه فولاد هستیم. خوشبختانه مجموعه فولاد پشتیبانی خوبی داشته است و امیدواریم این روند را ادامه دهیم، هرچند سخت است، ولی تا آخرین لحظه‌ای که امید داریم.

او درباره بی‌حرمتی‌های باب‌شده در فوتبال ایران، گفت: باشگاه‌هایی که هزینه می‌کنند همه چیز را فدای نتیجه گرفتن می‌کنند. به نظرم به بخش سازندگی و ساختن آینده باشگاه، خیلی کمتر توجه شده و همه فکر و هدف فوتبال نتیجه گرفتن شده است و همین باعث می‌شود بین هواداران تیم‌هایی که برای قهرمانی تلاش می‌کنند، کری‌های سنگین و بی‌حرمتی‌هایی دیده شود. باید بخشی از هزینه کرد برای قهرمانی و بخش عمده صرف فرهنگ‌سازندگی، ایجاد آکادمی،‌های خوب، آینده‌نگری و اعتماد به جوانان شود. به نظرم بخش زیادی از هدف را گم کرده‌ایم. به سراغ خارجی‌های گران قیمت می‌رویم و این کار را سخت می‌کند و آینده نگری که باید وجود داشته باشد خیلی کم دیده می‌شود.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پاسخ به این سوال که چند درصد شانس کسب سهمیه را برای تیمتان قائل هستید؟ عنوان کرد: خوشحالم که در این رقابت هستیم و هرچه پیش می‌رویم کارمان بسیار سخت‌تر می‌شود. نمی‌توانم درصد خاصی بگویم ولی با توجه به امتیازاتی که باقی مانده کاری که باید انجام دهیم این است که همه بازی‌هایمان را ببریم و امید داشته باشیم که تیم‌های بالاسریمان امتیاز از دست بدهند. تاکید می‌کنم کار سخت است ولی می‌جنگیم و جنگیدن را بلدیم و تا آخرین لحظه پا پس نمی‌کشیم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)