• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۴۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
سیاسی » دولت

تاکید رئیس جمهور بر رفع ناترازی انرژی و بهبود معیشت

در دومین نشست استانداران سراسر کشور با رئیس‌جمهور در سال ۱۴۰۴، آقای پزشکیان، سه موضوع اصلی «رفع ناترازی انرژی»، «توسعه عدالت آموزشی» و «معیشت مردم» را به‌عنوان اولویت‌های دولت چهاردهم مطرح کرد.

تأکید رئیس‌جمهور بر رفع ناترازی انرژی، توسعه عدالت آموزشی و بهبود معیشت مردم
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور در نشست با استانداران سراسر کشور که در وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه آینده کشور به تصمیمات و نگاه ما بستگی دارد، گفت: با همت و تلاشی که از سوی شما استانداران صورت می‌گیرد، امیدواریم ایرانی مقتدر، آباد و سرشار از خوبی‌ها بسازیم. نقش شما بسیار حائز اهمیت است. اگر کشور اصلاح شود، به‌دست ما و شما اصلاح شده و اگر دچار مشکل شود، ناشی از تصمیمات و عملکرد ما خواهد بود.
 
مسعود پزشکیان با تأکید بر مدیریت کارآمد منابع استان‌ها افزود: باید دغدغه شما این باشد که از ظرفیت‌های استان به بهترین شکل استفاده کنید و از میان مسیر‌های ممکن، بهترین راهکار را برای توسعه‌ای متوازن و ماندگار انتخاب کنید؛ نه آنکه منابع با انتخاب‌های نادرست هدر برود.
 
رئیس جمهور همچنین خاطرنشان کرد:طرح‌های توسعه‌ای استان‌ها باید «مدیرانه، بلندپروازانه و ماندگار» باشند.
 
در ادامه، رئیس‌جمهور به موضوع عدالت آموزشی پرداخت و با اشاره به اهمیت پرورش نسل آینده گفت: نسل جوان و نوجوان سرمایه کشور هستند. باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که رفتار، اندیشه، کار گروهی، توانمندی و حل مسئله در آنان نهادینه شود.
 
مسعود پزشکیان افزود: نسلی باید پرورش یابد که سرآمد منطقه باشد. نوع آموزش امروز ما، نسل فردا را خواهد ساخت؛ اگرچه ممکن است اکنون اهمیت این موضوع احساس نشود، اما آیندگان به‌خوبی آن را درک خواهند کرد.
 
رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت آموزش مطابق استاندارد‌های جهانی تصریح کرد: ساخت مدارس و رفع محرومیت از فضا‌های آموزشی مهم است، اما کافی نیست. ما نیازمند مدارسی هستیم که آموزش را مطابق با معیار‌های جهانی ارائه دهند.
 
مسعود پزشکیان همچنین با اشاره به حادثه تأسف‌بار تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دست یک معلم در کردستان، گفت: تغییر نگاه در شیوه‌های آموزشی و افزایش نظارت بسیار ضروری است. چرا باید معلمی تصور کند با تنبیه می‌توان دانش‌آموز را اصلاح کرد؟ این یک زنگ هشدار جدی است.
 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، به مسئله ناترازی انرژی پرداخت و با اشاره به دلیل تمرکز دولت بر رفع این چالش ملی تأکید کرد: بدون تأمین پایدار انرژی، توسعه بی‌معناست. باید مشکل صنعت‌گران در این زمینه حل شود تا مسیر سرمایه‌گذاری هموار شود.
 
مسعود پزشکیان ادامه داد: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر ضروری است؛ این کار علاوه بر رهایی از وابستگی به انرژی‌های فسیلی، در کاهش آلودگی هوا و حفظ محیط زیست تأثیرگذار بوده و نگرانی نسل‌های آینده از اتمام منابع را برطرف می‌کند.
 
رئیس جمهور از پیگیری روزانه دولت برای رفع ناترازی و توسعه انرژی‌های پاک خبر داد و گفت: ما تغییر در نوع و مصرف انرژی را از دولت شروع کرده‌ایم و در گام اول منابع تأمین انرژی دستگاه‌ها به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر، تغییر خواهد یافت.
 
مسعود پزشکیان در زمینه برنامه‌ریزی توسعه‌ای استان‌ها، گفت: به سازمان برنامه و بودجه مأموریت داده‌ام تا الگویی مشترک و راهبردی برای توسعه استان‌ها تدوین کند. این برنامه‌ها باید با حفظ محیط زیست، استفاده از ظرفیت نخبگان و مطالعه تجربیات جهانی همراه باشد.
 
در بخش معیشت مردم، رئیس جمهور از نیاز به ساختار اجتماعی هدفمند سخن گفت و تصریح کرد: برای اجرای برنامه‌ها نیازمند جمعیت، مسئول و خدمت تعریف‌شده هستیم. باید با تشکیل کارگروهی در استانداری‌ها، شبکه سازی به منظور به میدان آوردن نهاد‌های مردمی مانند مساجد و مدارس پیگیری شود.
 
مسعود پزشکیان بار دیگر بر رویکرد هم‌افزایانه دولت تأکید کرد و گفت: برنامه ما از ابتدا ایجاد وفاق و همدلی در داخل کشور بوده است. ملاک ما برای فعالیت در دولت تقواست؛ تقوا یعنی عمل بدون خطا و خدمت برای خدا، یعنی خدمت به مردم. معیار ما برای همکاری، تقواست، نه وابستگی سیاسی، قومی یا مذهبی. به جای حذف دیگران، از ظرفیت همه ایرانیان در داخل و خارج کشور استفاده خواهیم کرد.
 
در ادامه رئیس‌جمهور به روند مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا نیز پرداخت و گفت: دولت ما از ابتدا تأکید داشته که به دنبال تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی با سایر کشور‌ها به‌ویژه کشور‌های اسلامی و همسایه است. با دیگر کشور‌ها نیز بر اساس احترام متقابل، تعامل سازنده را دنبال می‌کنیم.
 
مسعود پزشکیان تصریح کرد: در مذاکره با آمریکا، در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم، اما اگر آن‌ها نخواهند از موضع برابر با ما مذاکره کنند، مسیر خود را ادامه می‌دهیم. همان‌گونه که رهبر انقلاب فرمودند، نه خوش‌بین هستیم و نه بدبین.
 
رئیس‌جمهور گفت: با تقوا و اتکا به داشته‌های خود، می‌توانیم کشور را بسازیم. ما ایرانیان انسان‌های توانمندی هستیم و هیچ‌گاه خود را دست‌کم نمی‌گیریم.
 
پزشکیان تأکید کرد: ما سر دعوا نداریم، اما زور و قلدری را هم نمی‌پذیریم. بسیاری از نخبگان علمی، فرهنگی، مذهبی و دانشگاهی ما که نماد اخلاق، عطوفت و دوستی بودند، ترور شدند؛ زیرا دشمن نمی‌خواهد انسان‌های توانمند در این کشور باقی بمانند تا بتواند هر بلایی بر سر این ملت و منابع آن بیاورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)