• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۳۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دریادار سیاری:

قدرت نظامی، مهم‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی است

رئیس ستادو معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: نظام جمهوری اسلامی نیز با بهره‌گیری از قدرت نظامی خود، به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های کلیدی در ارتقای قدرت ملی، به تقویت پشتوانه و توان سیاسی و دیپلماتیک خود در تمامی محافل و مجامع بین‌المللی مبادرت می‌ورزد.

*** دریادار سیاری: قدرت نظامی، مهم‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، با حضور در بیست و هشتمین دوره هیئت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی، با اشاره به اهمیت برگزاری هیئت معارف جنگ اظهار داشت: هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، به‌منظور جلوگیری از بروز هرگونه تحریف، بیان صحیح و منطقی رخدادها، آشنایی نسل آینده با وقایع دوران دفاع مقدس و نهایتاً آشنایی با فراز و نشیب‌های دوران پس از وقوع انقلاب اسلامی تأسیس شده و تا به امروز در جهت تکمیل آموزش‌های علمی و نظری دانشگاه‌های افسری ارتش، به ارائه فعالیت‌های عملی و میدانی اثربخش مبادرت ورزیده است.

امیر دریادار سیاری با اشاره به نقش و جایگاه آموزش‌های عملی و میدانی، عنوان کرد: دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش، آینده‌سازان ارتش هستند؛ چرا که پس از اتمام دوره دانشجویی، وارد سمت‌های فرماندهی و مدیریتی می‌شوند، به همین سبب لازم است تا علاوه بر آشنایی با تاریخ دوران دفاع مقدس، از دانش، بینش، ابتکار و خلاقیت پیشکسوتان و گذشتگان بهره‌مند شوند و بر همین اساس است که نقش و جایگاه حضور در چنین دوره‌های آموزشی میدان‌محور و عملی برجسته و مهم قلمداد می‌شود.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه «قدرت نظامی، مهم‌ترین و اساسی‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی است»، گفت: نظام جمهوری اسلامی نیز با بهره‌گیری از قدرت نظامی خود، به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های کلیدی در ارتقای قدرت ملی، به تقویت پشتوانه و توان سیاسی و دیپلماتیک خود در تمامی محافل و مجامع بین‌المللی مبادرت می‌ورزد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت نیروی انسانی متعهد و متخصص افزود: امروز نیز همانند آن‌چه در دوران هشت سال دفاع مقدس سپری شد، تقویت مؤلفه نظامی قدرت ملی، بر عهده جوانان معتقد، متعهد و متخصص است. بدین معنا که علی‌رغم صلح‌طلب بودن نظام، در صورت تعرض هر کشوری به نظام اسلامی، این جوانان برومند و رشید، آن‌چنان پوزه دشمن را به خاک می‌مالند که دشمن را از اقدام سوء خود پشیمان کنند.

امیر دریادار سیاری در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن بیان تاریخچه مختصری از چگونگی تأسیس ارتش انقلابی و نقش این نیروی ولایت‌مدار در حفظ و تثبیت نظام اسلامی، عنوان کرد: علی‎رغم انقلابی‌گری و دین‌باوری بدنه ارتش در دوران پیروزی انقلاب و کمک شایان توجه این نیروی نظامی به برآمدن نظام اسلامی، دشمنان و منافقان داخلی شعار انحلال ارتش را سر دادند تا این نیرو را که به‌عنوان سپر دفاعی انقلاب و متعلق به نظام اسلامی بود، با مشکلات عدیده‌ای رو‌به‌رو سازند.

وی اضافه کرد: تصفیه کارکنان انقلابی و علاقه‌مند به نظام اسلامی در اوایل پیروزی انقلاب، کاهش مدت سربازی به یک سال (۴ ماه مفید)، جابه‌جا‌سازی بی‌ضابطه کارکنان، انجام ترور‌های کور، دامن‌زدن به آشوب‌ها، تجزیه‌طلبی و نهایتاً کاستن از سطح و حجم آمادگی رزمی و دفاعی ارتش، تنها بخشی از مشکلاتی بودند که ارتش در ابتدای پیروزی انقلاب با آنها رو‌به‌رو بود؛ اما رهبری قاطعانه امامین انقلاب و غلبه روحیه انقلابی‌گری در ارتش، از جمله دلایلی بودند که سبب شدند تا نیرو‌های مختلف ارتش با قدرت و صلابت بر این معضلات فائق آید.

دریادار سیاری با بیان اینکه «غیرت، همت و اعتقاد رزمندگان دوران دفاع مقدس، عاملی تأثیرگذار در ناکام‌گذاردن حزب بعث در جهت رسیدن به اهداف شوم آن رژیم بود»، گفت: نیرو‌های مختلف ارتش با انجام عملیات‌های کم‌نظیری همانند عملیات‌های «ثامن‌الأئمه»، «طریق‌القدس»، «فتح‌المبین» و «بیت‌المقدس» (به محوریت نیروی زمینی)، کمان ۹۹ (به محوریت نیروی هوایی) و مروارید (به محوریت نیروی دریایی) رژیم وقت عراق را در رسیدن به اهدافش، ناکام و مأیوس ساختند که این امر، مرهون غیرت، رادمردی، همت، مردانگی و اعتقاد رزمندگان به مبانی و اصول الهی و معرفتی انقلاب بوده‌اند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به اتحاد نیرو‌های مسلح کشور در دفاع از تمامیت ارضی کشور بیان کرد: شهید صیاد شیرازی مبتکر و مروج اتحاد میان نیرو‌های مسلح کشور بود و همواره کوشش می‌کرد تا با بهره‌گیری از ظرفیت هم‌افزای کارکنان غیور و توانمند ارتش و سپاه پاسداران، از تمامیت ارضی، استقلال و موجودیت نظام جمهوری اسلامی حراست و پاسداری کند.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود با یادآوری سخنان فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر لزوم حفظ آمادگی صد درصدی نیرو‌های مسلح کشور، یادآور شد: نظام اسلامی، به مدد رهبری داهیانه معظم‌له، بهره‌گیری از توان و ظرفیت نیروی انسانی متعهد و نخبه و استفاده از انواع ادوات، جنگ‌افزار‌ها و تسلیحات روزآمد بومی و نیز انجام رزمایش‌های متعدد موفق، توانسته است در برابر هرگونه تهدیدی، با قدرت و عزت ایستادگی کند و بدون نیاز به دیگران، با استفاده از آموزش، روحیه، نظم و ایمان کارکنان خود، در راستای حفظ و کسب دستاورد‌های راهبردی خود پیشگام باشد.

معاون هماهنگ کننده ارتش خاطرنشان کرد: برای مقابله با دشمنان نظام اسلامی باید علاوه بر مراقبت از دستاورد‌های نظام، در راستای کسب و ترویج سواد و آگاهی رسانه‌ای، مقابله با تله‌ها و توطئه‌های دشمن و نیز ارتقای سطح معنویت، ولایت‌مداری و بصیرت کارکنان و تمامی آحاد جامعه کوشید تا بدین‌گونه، بتوانیم به تقویت و ارتقای بازدارندگی کشور در حوزه نبرد‌های شناختی و نرم نیز کمک کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)