پخش زنده
امروز: -
محمدمهدی رحیمیان، معاون هنری دولت یازدهم، بر لزوم نگاه اصلاحی و استفاده از تجربیات مدیران قبلی در مدیریت فرهنگی تأکید کرد.

محمدمهدی رحیمیان، معاون هنری دولت یازدهم، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره چالشهای مدیریت در حوزه فرهنگ و هنر گفت: من یک عبارت را از آقای ضرغامی، دوست عزیز و قدیمیام، وام میگیرم که مدیریت در نظام جمهوری اسلامی یک دو امدادی است.
وی بیان کرد: مدیران مختلف به اقتضای شرایط میآیند و میروند، اما اگر مدیران به این باور نرسند که این حرکت باید مانند یک دو امدادی باشد، درجا میزنیم یا حتی ممکن است دور خودمان بچرخیم.
رحیمیان با تأکید بر اهمیت استفاده از تجربیات پیشین در مدیریت فرهنگی، افزود: اگر این نگاه اصلاحی و استفاده از تجربیات را در مدیریت فرهنگی نداشته باشیم، قطعاً دچار خسارت خواهیم شد. فرهنگ به دلیل ویژگیهای خاص خود تغییراتش به سرعت قابل مشاهده نیست و ناظران به سختی متوجه این تغییرات میشوند.
او در ادامه تصریح کرد: نگاه ما باید اصلاحی و منصفانه باشد، چون در حوزه فرهنگ شرایط زمانی و تحولات اجتماعی بسیار مهم است. مدیران باید در کنار هم باشند و از تجربیات هم بهرهبرداری کنند تا بتوانیم نتایج مثبت و مؤثری به دست آوریم.