• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۱۳۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نیروی هوایی ارتش به تامین امنیت ایران متعهد است

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش نیرو‌های مسلح و مردم در عملیات بیت‌المقدس، گفت: مردم عزیز کشورمان چشم امید به نیرو‌های مسلح‌شان بسته‌اند و با تعهد به آینده این سرزمین کوشش می‌کنیم و در مسیر تحقق نیروی هوایی تراز نظام مقدس اسلامی نقش خود را ایفا کنیم.

*** نیروی هوایی ارتش به تامین امنیت ایران متعهد است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش، در مراسم صبحگاه مشترک یگان‌های نهاجا و در جمع فرماندهان و کارکنان این نیرو که به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد، با بیان اینکه سوم خرداد یکی از روز‌های افتخارآمیز تاریخ معاصر کشورمان است، اظهار داشت: همکاران غیرتمندم به‌ویژه نسل جوان، لازم است بدانند که جنگ‌ها و اتفاقات سیاسی بخشی از تاریخ یک ملت را تشکیل می‌دهند.

امیر سرتیپ واحدی با اشاره به هجوم قوای خارجی به خرمشهر قبل از جنگ ایران و عراق، خاطرنشان کرد: خرمشهر که امروز در سالروز آزادی این شهر نماد مقاومت ملت ایران است تا پیش از شروع جنگ ایران و عراق، سه بار توسط قوای خارجی مورد تهاجم قرار گرفته بود. در هر سه مورد، نیرو‌های اشغالگر، در پی توافق قدرت‌های بزرگ و با اراده خود از مناطق اشغالی خارج شدند.

فرمانده نیروی هوایی با اشاره به نقش ایستادگی در آزادسازی خرمشهر، تصریح کرد: در جنگ تحمیلی، اشغال این شهر در نتیجه ایستادگی و غیرت ایرانی با شکست سنگین نیرو‌های متجاوز بعثی پایان یافت و فصل جدیدی در دفاع مقدس مبتنی بر توان بازدارندگی ایران عزیز آغاز شد.

وی با تاکید بر نقش نیروی هوایی در آزادسازی خرمشهر، افزود: یکی از نکات قابل تأمل در اشغال خرمشهر این بود که حدود یک ماه پس از شروع جنگ، رژیم عراق که پس از پاسخ‌های کوبنده نیروی هوایی در عملیات ۱۴۰ فروندی و نبرد با تانک‌ها عملاً در کسب پیروزی سریع برپایه جنگ محدود و برق‌آسا شکست خورده بود، خرمشهر و آبادان را به‌عنوان اصلی‌ترین هدف نظامی و محور تمرکز قوا و فشار انتخاب کرد.

امیر واحدی با اشاره به نقش عملیات بیت المقدس در پیروزی‌های بعدی جنگ، اظهار داشت: اگرچه با مقاومت و ازجان‌گذشتگی مدافعان خرمشهر، دشمن پس از ۳۴ روز موفق به اشغال این شهر شد، اما در عملیات بیت‌المقدس با تحمل شکست تحقیرآمیز، تمرکز خود را از دست داد و به نوعی بیت‌المقدس فتح‌الفتوحی برای پیروزی‌های بعد از آن شد.

فرمانده نهاجا نقش نیروی هوایی ارتش در عملیات آزادسازی خرمشهر در هر دو بعد آفندی و پدافندی را پیچیده و برجسته دانست و خاطرنشان کرد: به نظرم نقش نیروی هوایی در این عملیات بزرگ به خوبی تبیین نشده و لازم است رسانه‌ها در این‌خصوص اقدام کنند.

وی به اقدامات نهاجا در این عملیات اشاره و عنوان کرد: نیروی هوایی در عملیات بیت‌المقدس ۹۳۱ نوبت پرواز پوشش هوایی، ۱۳۰ نوبت پرواز پشتیبانی نزدیک و بمباران، ۲۲ نوبت پرواز تصویربرداری هوایی، ۸۴۷ پرواز ترابری هوایی و سوخت‌رسانی انجام داده و بیش از ۱۰ هزار نفر را جابجا و علاوه بر این حدود ۶۰ فروند هواپیمای دشمن را سرنگون کرد.

امیر واحدی انهدام پل استراتژیک عراق روی اروندرود توسط خلبان «محمود اسکندری» را یکی از شاهکار‌های این عملیات دانست و گفت: این عملیات دقیق که در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۶۱ انجام شد، باعث محاصره نیرو‌های عراقی و تسهیل روند آزادسازی خرمشهر شد.

فرمانده نهاجا با اشاره به نتایج ارزشمند آزادسازی خرمشهر و برتری نظامی ایران، تصریح کرد: درحالی که اشغال خرمشهر توسط عراق به‌عنوان آخرین و مهم‌ترین برگ برنده این کشور برای وادار ساختن ایران به شرکت در هرگونه مذاکرات صلح تلقی می‌شد، آزادسازی این شهر توانست سمبل تحمیل اراده سیاسی جمهوری اسلامی بر متجاوز و اثبات برتری نظامی‌اش باشد، اتفاقی که با ایستادگی و غیرت جوانان همین سرزمین رخ داد.

وی با اشاره به زیاده‌گویی‌های دشمنان، عنوان کرد: امروز هم زیاده‌گویی‌های دشمنان ما برای تحمیل اراده سیاسی‌شان بر ایران مستقل است. ما خرمشهر‌هایی در پیش داریم که باید نقش تاریخی خود را برای اثبات اراده سیاسی‌مان ایفا کنیم.

امیر واحدی با اشاره به نقش نیرو‌های مسلح و مردم در عملیات بیت‌المقدس، گفت: ما به گذشتگانی که افتخاراتی مثل عملیات بیت‌المقدس را خلق کرده‌اند، به مردم عزیز کشورمان که چشم امید به نیرو‌های مسلح‌شان بسته‌اند و به آینده این سرزمین متعهدیم و با اعتقاد قلبی به نصرت الهی کوشش می‌کنیم و در مسیر تحقق نیروی هوایی تراز نظام مقدس اسلامی نقش خود را ایفا خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)