• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۶۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

در نظم جدید بهتر می‌توانیم ارزش‌های ایران را به دنیا ارائه کنیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه مردم دنیا به نظمی جدید برای جهان نیاز دارند، گفت: در نظم جدید بهتر می‌توانیم ارزش‌های جمهوری اسلامی ایران را به دنیا ارائه کنیم.

در نظم جدید بهتر می‌توانیم ارزش‌های ایران را به دنیا ارائه کنیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دبیر شورایعالی امنیت ملی، مطالبه‌گری نظام عادلانه در عرصه بین‌الملل را یکی از رهاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: جهان نیازمند استقرار نظم جدید مبتنی بر امکان پیشرفت برای همه کشورها و همه انسان‌ها است.

علی‌اکبر احمدیان که با هدف شرکت در سیزدهمین اجلاس بین‌المللی مقام‌های بلندپایه امنیتی به مسکو سفر کرده بود، در پایان این سفر دو روزه در جمع خبرنگاران افزود: ما به این اجلاس آمدیم تا ارزش های بنیادین ملت ایران که برخاسته از یک تمدن بزرگ و آموزه های عظیم اسلامی است را به جهان امروز ارائه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز ناکارآمدی سازوکارهای بین‌المللی به وضوح آشکار شده و اینکه این سازوکارها سالیان سال توسط نظام سلطه به گروگان گرفته شده‌اند.

نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی تصریح کرد: نظام سلطه، اجازه نمی‌دهد که این سازوکارها، اثرگذار باشند؛‌ نمونه بارز آن که همه وجدان‌ها را در جهان به درد آورده است، بی‌عملی و ناتوانی آنها در حل مسأله غزه در طول ۱۹ ماه است.

وی افزود: وقایع غزه، یک حادثه تاریخی است. می‌توان گفت که در تاریخ کمتر این اتفاق افتاده است که یک ملت اینگونه به طور کامل قتل عام شوند. زن و کودک، پیر و جوان در مدت ۱۹ ماه بدون اینکه سلاحی در دست داشته باشند، هدف بمباران شوند، گرسنگی داده شوند و نسل‌کشی به تمام معنا انجام شود.

احمدیان اظهار داشت: در طول تاریخ، کمتر چنین اتفاقی افتاده است. اگر این سازوکارها کارایی داشتند، اینجا جای عمل آنها بود.

وی ادامه داد: این وضعیت نشان می‌دهد که همین‌طور که همه دنیا می‌خواهند و حتی مسئولان سیاسی هم مجبور شده‌اند به آن اعتراف کنند، ما به نظام جدید امنیتی و سیاسی در عرصه بین‌المللی نیاز داریم.

دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: چنین موقعیتی، بهترین زمانی است که جمهوری اسلامی ایران می‌تواند ارزش‌های بنیادین خود را ارائه دهد.

وی افزود: این تعبیر قرآن کریم «لاتَظلمون و لاتُظلمون» می‌تواند یک اصل جهانی باشد، «نه ظلم می‌کنید و نه ظلم را می‌پذیرید.» اگر همین یک اصل بر نظم جدید و نظام بین‌الملل حاکم شود، بسیاری از مسائل جهان حل خواهد شد و عدالت گسترش خواهد یافت.

دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: نظام جدید بین‌المللی باید مبتنی بر پرهیز از ظلم‌پذیری، ظلم‌کردن ومبتنی بر عدالت و مشارکت جمعی و برخورداری همه کشورها و همه انسان‌ها از امکان مساوی پیشرفت باشد. این موارد، ارزش‌هایی است که انقلاب اسلامی به ارمغان آورد و صدای آن در جهان پیچید، امروز می‌تواند در این سازوکار جدید تعبیه شود.

وی خاطرنشان کرد: البته شکل‌گیری نظام جدید بین‌المللی، یک رخداد فوری و سریع نیست، بلکه این گونه‌ اجلاس‌ها و فرصت‌هایی همانند بریکس و سازمان همکاری شانگهای می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری چنین نظمی باشند.

احمدیان گفت: این نظم جدید پس از دوره‌ای طولانی عملیاتی خواهد شد اما چنین نشست‌هایی فرصتی برای ارائه دیدگاه‌ها درباره این موضوع است.

دبیر شورایعالی امنیت ملی با اشاره به اینکه از فرصت حضور در مسکو برای ملاقات دوجانبه با مقامات بلندپایه بهره گرفته است، گفت: در این ملاقات‌ها، فعالیت‌های مشترک را با کشورهای دوست مرور و تعهدات طرفین را پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: این دیدارهای دوجانبه با کشورهای روسیه، چین، برزیل و عراق برگزار شد و با برخی دیگر از کشورها نیز در حاشیه اجلاس گفت‌وگوهایی صورت گرفت؛ علاوه بر این، رایزنی چندجانبه‌ای نیز در چارچوب گروه بریکس انجام شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)