• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۸۲۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
اجتماعی » انتظامی و حوادث

ارائه خدمات درمانی به حجاج از مرز ۱۱۰ هزار نفر گذشت

در حالی که تنها چند روز تا آغاز ایام تشریق باقی مانده، ستاد عملیات بهداشت و درمان جمعیت هلال‌احمر از عبور شمار مراجعه زائران ایرانی به پزشکان از مرز ۱۱۰ هزار نفر خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، همزمان مراکز درمانی در منا و عرفات نیز به‌طور کامل تجهیز شده و آماده ارائه خدمات در یکی از پر ازدحام‌ترین مراحل حج تمتع هستند.
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
۱. بر اساس آخرین گزارش ستاد عملیات بهداشت و درمان جمعیت هلال‌احمر، تاکنون در مجموع ۱۱۰ هزار و ۹۲۷ خدمت ویزیت به زائران در دو شهر مکه و مدینه ارائه شده است. از این تعداد، ۱۳ هزار و ۵۸۱ مورد مربوط به مدینه و ۹۷ هزار و ۳۴۶ مورد در مکه ثبت شده است. تنها در روز دهم خردادماه، ۶۵۸ ویزیت در مدینه و ۱۱ هزار و ۱۱۸ ویزیت در مکه انجام شده است. در مجموع تاکنون ۱۲ هزار و ۸۸۷ ویزیت در مدینه و ۸۵ هزار و ۷۲۴ ویزیت در مکه ارائه شده است که برخی زائران چندین بار از خدمات ویزیت پزشکان بهره‌مند شده‌اند تا جایی که یک زائر به تنها ۸۷ بار از سوی پزشکان مراکز درمانی هلال احمر ویزیت شده است.
۲. تاکنون ۳۶ نفر در بیمارستان‌های مدینه و ۳۶۵ نفر در بیمارستان‌های مکه بستری شده‌اند. افزون بر این، ۸۰ نفر از زائران ایرانی در بیمارستان‌های سعودی تحت درمان قرار گرفته‌اند. با ثبت یک مورد فوتی جدید، شمار فوتی‌های زائران ایرانی به پنج نفر رسیده است.
۳. تیم بهداشت و درمان جمعیت هلال‌احمر در حج امسال متشکل از ۳۶۵ نفر نیروی متخصص از جمله پزشک، پرستار، داروساز و نیرو‌های پشتیبانی است. در حال حاضر ۶۰ مطب و مرکز درمانی هلال‌احمر ایران در شهر مکه فعال هستند که در آنها پزشکان به‌صورت ۱۶ و ۲۴ ساعته خدمات‌رسانی می‌کنند. برخی از هتل‌های محل اسکان زائران نیز به درمانگاه‌های تخصصی مجهز شده‌اند. همچنین بیمارستان مرکزی جمعیت هلال‌احمر در مکه با ۶۴ تخت بستری و دارا بودن بخش‌هایی، چون ICU، CCU، اورژانس، اتاق عمل و آزمایشگاه، در حال فعالیت هستند.
۴. وضعیت سلامت عمومی زائران ایرانی رضایت‌بخش گزارش شده و تاکنون هیچ موردی از بیماری همه‌گیر یا نگران‌کننده‌ای در میان زائران ایرانی مشاهده نشده است. گلودرد، درد مفاصل، درد‌های عضلانی و اسکلتی، سرفه‌های مزمن و سرماخوردگی، بیشترین دلایل مراجعه به مراکز درمانی برای ویزیت اعلام شده و عمده مراجعات در حوزه‌های مشکلات تنفسی، گوارشی و عضلانی گزارش شده است. همچنین بیماری‌های قلبی علت عمده بستری‌شدن زائران کشورمان بوده است.
۵. هم‌زمان با آغاز یازدهم خردادماه و پنجم ذی‌الحجه، تمامی دارو‌ها و تجهیزات موردنیاز برای مراکز درمانی در منا و عرفات ارسال و درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های این دو منطقه به‌طور کامل تجهیز و آماده خدمات‌رسانی شده‌اند. طبق گزارش‌ها، امسال روند درمانی زائران روان‌تر از سال گذشته دنبال می‌شود و هماهنگی میان بخش‌های مختلف درمانی بیشتر شده است. برای ایام تشریق، زائران بستری وقوف اضطراری خواهند داشت و اعمالشان را انجام خواهند داد.
۶. با توجه به پیش‌بینی افزایش دمای هوا تا ۴۷ درجه سانتی‌گراد در روز‌های شنبه و یکشنبه، مجدداً به زائران توصیه اکید می‌شود که از قرار گرفتن در زیر تابش مستقیم آفتاب پرهیز کرده، در فضا‌های بسته یا شلوغ از ماسک استفاده کنند، به بهداشت فردی توجه ویژه داشته باشند و مصرف مایعات فراوان را در برنامه روزانه خود قرار دهند. رعایت این نکات می‌تواند نقش مهمی در حفظ سلامت زائران در روز‌های حساس ایام تشریق ایفا کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)