• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۸۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
بین الملل » غرب آسیا
حماس:

آمریکا مسئول مستقیم جنایات خونین صهیونیست‌هاست

حماس با تاکید بر اینکه دولت آمریکا مسئول مستقیم جنایات صهیونیست‌هاست و پایان جنگ در غزه را نمی‌خواهد، تاکید کرد کشتار خونین ده‌ها آواره گرسنه در رفح مهر تاییدی بر ماهیت فاشیستی اشغالگران است و همه باید علیه این رژیم به پا خیزند.

آمریکا مسئول مستقیم جنایات خونین صهیونیست‌هاست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در ادامه واکنش‌های شخصیت‌ها و جنبش‌های فلسطینی به جنایت وحشیانه صهیونیست‌ها در قتل عام ده‌ها آواره گرسنه‌ای که به مرکز موسوم به توزیع کمک‌ها در رفح رفته بودند، دکتر سامی ابوزهری، از رهبران ارشد حماس اعلام کرد: کشتار امروز در محل توزیع کمک‌ها در رفح که طی آن ده‌ها نفر از مردم ما به شهادت رسیدند، از همه صحنه‌های جنایتکارانه فاشیستی و نازی که جهان تاکنون به خود دیده است، فراتر رفت.

این رهبر حماس با تاکید بر اینکه این جنایات صهیونیست‌ها با حمایت کامل آمریکا انجام می‌شود گفت: پاسخ حماس به طرح پیشنهادی استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا به خاورمیانه مثبت بود و موضع منفی ویتکاف در قبال این پاسخ تعجب آور است و نشان می‌دهد که هدف آمریکا متوقف کردن جنگ نسل کشی علیه غزه نیست، بلکه تنها بازگرداندن اسرای صهیونیستی است.

وی افزود: کشتار خونین امروز در محل توزیع کمک‌ها و خون شهدای ما پیامی است برای همه فرزندان امت اسلامی و آزادگان جهان، مبنی بر اینکه وقت آن فرا رسیده که علیه قاتلان اقدام کنند.

جنبش حماس هم در بیانیه جداگانه‌ای به این منظور اعلام کرد: کشتار وحشیانه رژیم فاشیست صهیونیستی علیه هزاران نفر از شهروندان فلسطینی که طبق ساز و کار اتخاذ شده توسط این رژیم به مرکز توزیع کمک‌ها در غرب رفح رفته بودند، منجر به شهادت بیش از ۳۵ نفر و مجروحیت بیش از ۱۵۰ تن شده است.

حماس افزود: این قتل عام وحشیانه مهر تاییدی بر ماهیت فاشیستی رژیم اشغالگر و اهداف جنایتکارانه آن در پشت پرده اتخاذ این ساز و کار فریبکارانه است؛ جایی که این رژیم از مراکز تحت کنترل خود به عنوان تله برای فریب مردم بی‌گناه و گرسنه استفاده و فجیع‌ترین اشکال کشتار و تحقیر و شکنجه را ضد آنها تحمیل می‌کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: صبح امروز هزاران غیرنظامی که زیر بار جنگی بی‌سابقه جان می‌دهند و از گرسنگی رنج می‌برند، در پاسخ به بیانیه و فراخوان ارتش اشغالگر به سمت منطقه توزیع کمک‌ها رفتند، اما ارتش صهیونیستی به طرز وحشیانه‌ای آنها را هدف قرار داد و علناً قصد از پیش برنامه‌ریزی شده خود برای ارتکاب این جنایت‌ها را نشان دهد.

حماس خاطرنشان کرد: ما رژیم اشغالگر صهیونیستی و دولت آمریکا را مسئول کامل قتل عام‌های صورت گرفته در مکان‌های توزیع کمک‌ها و استفاده از سیاست تحمیل گرسنگی به عنوان سلاح جنگی می‌دانیم. ما از سازمان ملل و نهاد‌های آن و در وهله نخست شورای امنیت می‌خواهیم که قطعنامه‌های فوری و الزام آور تصویب کنند تا صهیونیست‌ها را مجبور به توقف این جنایات خونین، بازگشایی فوری گذرگاه‌های غزه و تضمین انتقال کمک‌های بشردوستانه از طریق آژانس‌های وابسته به سازمان ملل کند.

این جنبش در پایان تاکید کرد: ما همچنین از سازمان ملل می‌خواهیم تا یک کمیسیون مستقل بین‌المللی برای تحقیق در مورد جنایات اشغالگران علیه غیرنظامیان به غزه بفرستد و مسئولان این جنایات را به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه کند. ما همچنین از کشور‌های عربی و اسلامی می‌خواهیم برای کمک مردم غزه، صهیونیست‌ها را تحت فشار بگذارند تا این جنگ وحشیانه نسل کشی را متوقف کنند و ضمن لغو محاصره غزه، از ورود بی قید و شرط کمک‌های انسانی به اینجا اطمینان حاصل کنند.

در حالی که از سه شنبه هفته گذشته همزمان با آغاز طرح فریبکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به بهانه توزیع کمک‌ها در رفح در جنوب نوار غزه، این رژیم عامدانه در حال کشتار آوارگان گرسنه‌ای است که به امید پیدا کردن قرصی نان مسافت‌های طولانی را برای رسیدن به مرکز توزیع کمک‌ها طی می‌کنند، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه صبح امروز آمار جدید و هولناکی از قتل عام غیرنظامیان توسط رژیم اشغالگر در مرکز توزیع کمک‌ها خبر داد.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه صبح امروز اعلام کرد که در تیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت جوانان فلسطینی در نزدیکی مرکز توزیع کمک‌ها در غرب رفح در جنوب نوار غزه ۳۰ نفر شهید و بیش از ۱۲۰ تن زخمی شدند.

بنابراین، آمار رسمی غیرنظامیانی که طی کمتر از یک هفته گذشته در مرکز توزیع کمک‌ها به دست ارتش اشغالگر به شهادت رسیده‌اند به ۴۷ نفر و تعداد زخمیان به بیش از ۲۵۰ نفر می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)