• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۶۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹
سیاسی » دولت
پزشکیان:

کشور‌های اسلامی باید در حمایت از فلسطین هم‌صدا شوند

رئیس جمهور گفت: به کارگیری تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک و سیاسی برای توقف فوری جنایات صهیونیست‌ها در غزه ادامه خواهد یافت.

 

عزم جدی جمهوری اسلامی برای هم‌افزایی کشور‌های اسلامی در حمایت از مردم فلسطین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان، عصر روز چهارشنبه در دیدار با آقای جمیل مزهر، معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین و هیئت همراه، حمایت از مظلومان جهان، به‌ویژه مردم ستمدیده فلسطین را سیاست اصولی، تغییرناپذیر و برخاسته از آموزه‌های اصیل انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: این باور عمیق، برگرفته از سیره و سنت حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی است و ما بر پایه این اعتقاد راسخ، هر آنچه در توان داشته باشیم، در حمایت از ملت مظلوم فلسطین به‌کار خواهیم گرفت.

رئیس جمهور با اشاره به تداوم جنایات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی و وضع اسفبار مردم بی‌دفاع فلسطین، عامل اصلی استمرار این ظلم و جنایت را نبود اتحاد، انسجام و هماهنگی میان کشور‌های اسلامی عنوان کرد و افزود: آنچه ما بدنبال آن هستیم، تلاش برای تقویت همگرایی، برادری و حسن همجواری در جهان اسلام و دستیابی به نگاه و موضع مشترک در قبال مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله در قبال مسئله فلسطین است.

آقای پزشکیان، تفرقه و گسست در جهان اسلام را نتیجه توطئه‌های پیچیده بدخواهان و دشمنان امت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: آنان با ابزار‌ها و روش‌های مختلف، کشور‌های اسلامی را در مقابل یکدیگر قرار می‌دهند تا از یک‌سو منابع آنان را غارت کرده و در ازای آن جنگ‌افزار و ادوات نظامی به منطقه تزریق کنند و از سوی دیگر برای رژیم کودک‌کش صهیونیستی، حاشیه‌ای امن برای تداوم جنایت در غزه لبنان و دیگر سرزمین‌های اسلامی فراهم آورند.

آقای پزشکیان با تأکید بر عزم جدی جمهوری اسلامی برای ایجاد هم‌صدایی و هم‌افزایی کشور‌های اسلامی در حمایت از مردم فلسطین، گفت: به کارگیری تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک و سیاسی برای توقف فوری جنایات صهیونیست‌ها در غزه ادامه خواهد یافت و یکی از اولویت‌های اساسی ما در دیدار با مقامات کشور‌ها و حضور در مجامع بین‌المللی، دفاع از ملت مظلوم فلسطین است.

رئیس جمهور همچنین برای سلامتی و آزادی رهبران جبهه مردمی برای آزادی فلسطین از زندان‌های رژیم صهیونیستی دعا و آرزوی موفقیت کرد.

در این دیدار، آقای جمیل مزهر معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جبهه مقاومت، از حمایت‌های پیوسته و اصولی جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین قدردانی کرد و گفت: ما از مواضع حمایتگرانه، روشنگرانه و وحدت‌گرایانه جنابعالی در دفاع از مسئله فلسطین صمیمانه تقدیر می‌کنیم.

معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با تأکید بر اینکه در شرایط حساس و پیچیده امروز، بیش از هر زمان دیگری نیازمند رویکرد‌های یکپارچه و مواضع متحد جهان اسلام پیرامون مسئله فلسطین هستیم تصریح کرد: در این مسیر، نقش جمهوری اسلامی ایران و مسئولان عالی آن، در امتداد خط اصیل امام خمینی (ره)، همواره برجسته و تعیین‌کننده بوده است.

معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین همچنین با مرور ۲۰ ماه مقاومت جانانه ملت فلسطین در برابر نسل‌کشی، پاکسازی نژادی، تخریب زیرساخت‌ها و محاصره غذایی و دارویی مردم غزه با هدف امتیازگیری از مقاومت، تأکید کرد: با وجود حجم عظیم این جنایات، ملت فلسطین با صلابت ایستاده و اجازه ندادند نقشه‌های شوم آنها از جمله کوچ اجباری ساکنان غزه محقق شود.

جمیل مزهر همچنین نقش وحدت و هم‌صدایی گروه‌های مقاومت را در ناکام‌سازی توطئه‌های رژیم صهیونیستی برجسته خواند و خواستار بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های جهان اسلام در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی برای توقف کشتار مردم غزه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)