• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۷۹۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

بازتاب گسترده عملیات «وعده صادق ۳» در رسانه‌های افغانستان

اجرای عملیات انتقام جویانه جمهوری اسلامی ایران موسوم به «عملیات وعده صادق۳» امروز در رسانه‌های افغانستان بازتاب گسترده‌ای یافت.

بازتاب گسترده عملیات «وعده صادق ۳» در رسانه‌های افغانستان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کابل، خبرگزاری رسمی حکومت سرپرست افغانستان «باختر» امروز اعلام کرد: در نتیجهٔ حملات موشکی ایران، ده‌ها نفر زخمی و به بیمارستان‌ها منتقل شدند و وضعیت برخی از آنان وخیم گزارش شده است. در این حملات، وزارت دفاع رژیم صهیونیستی اسرائیل و برخی مراکز مهم دیگر هدف قرار گرفتند.

شبکه تلویزیونی «تمدن» نیز امروز در خبری از هلاکت دستکم دو صهیونیست و زخمی شدن بیست و یک نفر دیگر خبر داد.

این شبکه تلویزیونی همچنین اعلام کرد: سفیر آمریکا در ‎تل‌آویو در واکنش به حملات موشکی ایران به فلسطین اشغالی گفت: شب سختی در اسرائیل بود و من مجبور شدم پنج بار در طول شب به پناهگاه‌ها بروم.

شبکه تلویزیونی «طلوع نیوز» نیز در خبری اعلام کرد: مرکز تحقیقات هسته‌ای اسرائیل هدف قرار گرفته است. بر اساس گزارش ها، اصابت موشک به منطقه استراتژیک در تل آویو در نزدیکی مرکز تحقیقات هسته‌ای رژیم صهیونیستی صورت گرفته است. همچنین آژیر‌ها در تل آویو و اورشلیم به صدا در آمدند و باعث شدند ساکنان پناه بگیرند.

شبکه تلویزیونی «آریانا نیوز» نیز اعلام کرد: صبح امروز شنبه، ایران در پاسخ به حملات هوایی گسترده اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای و اهداف نظامی در خاک خود، راکت‌های بالستیک را به سمت تل آویو و بیت المقدس پرتاب کرد.

خبرگزاری «صدای افغان» نیز امروز نوشت: حملات سنگین موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی؛ پنج موج عملیات دقیق علیه مراکز حساس رژیم صهیونیستی. جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به اقدامات خصمانه اخیر رژیم صهیونیستی، با پرتاب صد‌ها موشک اقدام به اجرای پنج موج حمله گسترده موشکی و پهپادی علیه اهداف نظامی و راهبردی در سراسر سرزمین‌های اشغالی فلسطین در قالب عملیات «وعده صادق ۳» کرد. این عملیات که به اذعان منابع رسمی اسرائیلی، «بزرگ‌ترین حمله مستقیم از سوی ایران» علیه این رژیم محسوب می‌شود، خسارات سنگینی به مراکز حیاتی وارد کرده و موجب اخلال گسترده در ساختار امنیتی و اجتماعی رژیم جنایتکار صهیونیستی شده است.

روزنامه «هشت صبح» نیز نوشت: یک مقام ارشد ایرانی می‌گوید حملات علیه اسرائیل ادامه خواهد یافت و جمهوری اسلامی حق پاسخ گویی به حملات بامداد جمعه را برای خود محفوظ می‌داند و تهران هر کشوری را که در حملات اسرائیل به ایران نقش داشته یا به اسرائیل کمک کند، هدف قرار خواهد داد. او هشدار داده است که پایگاه‌های نظامی کشور‌های خارجی در منطقه نیز در صورت حمایت از اسرائیل در تیر رس حملات ایران قرار دارند.

روزنامه «اطلاعات روز» نیز نوشت: در حالی که حملات اسرائیل شب گذشته به بخش‌هایی از ایران از جمله تهران ادامه داشت، سپاه پاسداران بامداد امروز از آغاز مرحله جدید عملیات موشکی خود علیه اسرائیل خبر داده است. سپاه پاسداران در اطلاعیه شماره ۲ خود گفته است که گزارش‌های میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت مؤثر ده‌ها موشک بالستیک به اهداف راهبردی است. ارتش اسرائیل در آخرین اطلاعیه‌های خود از اسرائیلی‌ها خواسته است که به پناه‌گاه‌ها بروند، زیرا ایران همچنان موشک‌های بالستیک بیشتری به سمت اسرائیل شلیک می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تا زمانیکه ضربه اصلی..به مرکز هسته ای دیمونا.. زده نشود... باید منتظر حوادث تلخ تری باشیم
نظر شما
آخرین اخبار
جاده ارتباطی بخش وراوی همچنان مسدود است
تشکیل هیئت‌های اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی آذربایجان غربی از ۲۸ آذر
تا پایان سال ۶۰ مگاوات برق خورشیدی در آذربایجان غربی وارد مدار می شود
کاهش هشت درصدی حمایت از ترامپ در جامعه آمریکا
میانگین سن ابتلا به سرطان پستان ۱۰ سال کمتر از میانگین جهانی است
بررسی قضایی و حقوقی مشکلات سه تعاونی مسکن ارومیه
جریان عادی تردد در محور میمه به دلیجان
ارتقای خدمات تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان
برگزاری رویداد تولید محتوا در آباده
اجرای طرح روزِ درهای بازِ کشاورزی در دامغان
رویداد‌های کتاب در هفته‌ای که گذشت
«تئاتر مسجد و هنر قدسی»؛ کتابی پژوهشی در حوزه تئاتر
برگزاری جشنواره استعداد‌های خلاق بانوی اصفهان
لرستان؛ رتبه پنجم شاخص‌های عمرانی کشور
همه با هم ایران قوی را می‌سازیم
دیدار استاندار گیلان با مادر شهیدان درویشوند در رودبار
توزیع ۴۹ صفحه خورشیدی در بین عشایر شهرستان پلدشت
ضرورت مدیریت مصرف گاز
دعوت دوچرخه سوار چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی کراس کانتری
رانندگان از تردد در جاده سرچم باروق خودداری کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)