• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۰۶۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۱
صفحه نخست » عمومی

حزب الله لبنان: خاورمیانه جدید را خودمان خواهیم ساخت

رییس شورای سیاسی حزب الله لبنان گفت: خاورمیانه جدید را خودمان خواهیم ساخت؛ ایران ، عراق ، سوریه و مقاومت در لبنان و فلسطین آن را خواهند ساخت.

به گزارش واحد مرکزی خبر،  سید ابراهیم امین السید در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دوسیما،  با اشاره به رسیدن صهیونیست ها به بیروت در سال 1982 تصریح کرد: در شرایطی که آنها فکر می کردند چند کماندو برای گرفتن لبنان کافیست، ما راه مقاومت و حزب الله را با الهام از فرمایشات امام خمینی (ره) و با حمایت و کمک های جمهوری اسلامی ایران و سوریه آغاز کردیم.

وی افزود: عامل اصلی در پیروزی های سال 2000، حمایت های ایران و سوریه و نیز سیاست سلب امنیت از دشمن بود.
امین السید گفت: صهیونیست ها همیشه در پاسخ به عملیات حزب الله، غیرنظامیان را می کشتند ما هم سلاح مناسب برای پاسخ را در اختیار نداشیم ولی وقتی حزب الله به قدرت بازدارندگی رسید و موشک به شهرک های صهیونیستی می زدیم، معادله تغییر کرد.
وی افزود: عامل دیگر ایمان، شجاعت و قدرت جنگی رزمندگان بود به گونه ای که صهیونیست ها به این نتیجه رسیدند که ماندن در لبنان ضررش بیشتر از رفتن است، از این رو همه دنیا دید که آنها با ذلت از لبنان خارج شدند.
امین السید گفت: رژیم صهیونیستی برای تهاجم تاسیس شد ولی ما توانستیم آنها را شکست دهیم، نخست وزیر وقت این رژیم هم اعتراف کرد که حزب الله ما را شکست داد.
وی با اشاره به قدرت ارتش رژیم صهیونیستی گفت: جنگ ما جنگ دو ارتش نبود، بلکه نبردی چریکی بود، نیروهای حزب الله در جنگ دیده نمی شدند و پادگانی نداشتند که تخریب شود بلکه زیرزمینی بودند، درحالی که ارتش رژیم صهیونیستی آشکار و این امر یکی از علت های اصلی پیروزی بود.
رییس شورای سیاسی حزب الله لبنان در ادامه گفت: هدف از جنگ 33 روزه از بین بردن مقاومت بود و اگر مقاومت از بین می رفت، سوریه هم از بین می رفت و فلسطین تحت تاثیر قرار می گرفت و علیه ایران توطئه می کردند ولی صهیونیست ها که تصویر از بین بردن مقاومت طی 3 تا 4 روز را داشتند متوجه شدند که بعد از یک هفته ورق برگشت.
وی افزود: افزون بر آن قدرت موشکی حزب الله به میزانی بود که ناو صهیونیست ها را هدف قرار داد و به شهرهای دور آنها هم رسید.
امین السید گفت: مقاومت در سال 2006 تثبیت شد و در نهایت طرح خاورمیانه جدید به همراه وزیر خارجه وقت امریکا (کاندولیزا رایس) رفت.
وی افزود: البته هر وقت پیروزی توسط مقاومت شکل گرفت، برخی عرب های خائن طرح سازشی را به پیش می بردند که آخرین آنها بعد جنگ 33 روزه بود.
امین السید تصریح کرد: این گونه حکومت ها ابزاری بیشتر در دست استکبار نیستند و فقط می خواهند جنگ مذهبی در منطقه روشن شود، پشت سر آنها هم غرب و کاخ سفید قرار دارد.
وی گفت: آنها با افکار سلفی و تکفیری و اختلافات مذهبی که سیاستی امریکایی است می خواهند مانع پیشرفت مقاومت شوند.
رییس شورای سیاسی حزب الله لبنان در بخش دیگری از سخنان خود سوریه را در مسیر پیشرفت دانست و تصریح کرد: این کشور از مرحله خطر خارج شده است و آرام آرام پیشرفت می کند، طرح تجزیه سوریه هم ناکام ماند.
وی افزود: تکفیری ها کاری کردند که مردم سوریه بیشتر بیدار شوند، ایران و حزب الله و روسیه هم برای خروج سوریه از مشکل یاری رساندند، البته با وجود همه این کمک ها بشار اسد کسی بود که توانست روی پای خود بیاستد.
امین السید گفت: خاورمیانه جدید را خودمان خواهیم ساخت؛ ایران، عراق، سوریه و مقاومت در لبنان و فلسطین آن را خواهند ساخت.
وی به موضوع ریاست جمهوری در لبنان هم اشاره کرد و افزود: این نخستین بار نیست که مهلت ریاست جمهوری به پایان می رسد، میشل سلیمان هم بلافاصله نیامد ولی برخی جریانها می خواهند جریان سازی و مبالغه کنند، ما امیدواریم که در این موضوع سریع تر تفاهم حاصل شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)