• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۲۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷
اجتماعی

اجرای طرح «سلول‌های بنیادی برای همه»

عضو هیئت علمی پژوهشکده رویان از اجراي طرح «سلول‌های بنیادی برای همه» خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان درباره این طرح گفت: با توجه به اهمیت کاربرد سلول‌های بنیادی در زیست‌شناسی، داروسازی و پزشکی طرح «سلول‌های بنیادی برای همه» از سوی این پژوهشگاه مطرح شده است تا در سیاستگذاری کوتاه مدت و بلند مدت و با آموزش‌های نظری، عملی و تولید بازی‌های فکری ، کتاب‌های داستان و مواردی از این قبیل همه با موضوع سلول‌های بنیادی آشنا شوند.
دکتر حسین بهاروند افزود: با توجه به اینکه اجرای این طرح امیدهای زیادی را برای محققان ایجاد می کند، این طرح در کوتاه مدت برای استادان و دانشجویان و در بلند مدت برای دانش آموزان دبیرستانی و حتی دبستانی اجرایی می شود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان به راه اندازی اتوبوس «سلول های بنیادی برای همه» نیز در جهت فرهنگ سازی موضوع سلول های بنیادی در پایتخت با کمک شهرداری اشاره کرد و گفت: راه افتادن این اتوبوس در سطح مدارس شهر تهران جهت فرهنگ سازی و ارتقاء و آگاهی دانش آموزان بسیار تاثیر گذار است.
وی در ادامه درباره نقش ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: با توجه به اینکه تاکنون در حوزه علم سلول‌های بنیادی پیشرفت‌های چشمگیری انجام شده است قاعدتا این اقدامات بدون حمایت ستاد و معاونت علمی و فناوری امکان پذیر نبود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان گفت: برای توسعه و تعمیق این علم باید بیشتر از این سرمایه‌گذاری شود و نیروی انسانی متخصص بیشتری تربیت شود.
بهاروند ضمن اشاره به این موضوع که علم سلول‌های بنیادی یک فرهنگ است افزود: علم سلول‌های بنیادی فرهنگ توانستن، رویش ایده‌های نو و فرهنگ نگاه جدید به علم است.
وی با بیان اینکه بودجه پژوهشی این مرکز اندک است گفت: باید با ایجاد مراکز برتر پژوهشی، تربیت نیروی انسانی محقق و متخصص در فضای مجازی و حقیقی علم سلول‌های بنیادی را به طور جدی بررسی کنیم.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان درباره چالش‌های حوزه سلول‌های بنیادی افزود: ‌بزرگترین چالش این حوزه در داخل کشور کمبود نیروی متخصص و فعال است اما موضوع نبود یک رشته تخصصی پزشکی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی درباره این حوزه و مناسب نبودن بودجه‌های کلان برای خرید تجهیزات و مواد از دیگر مشکلات اساسی این حوزه است.
بهاروند با بیان اینکه آغاز فعالیت در حوزه سلول‌های بنیادی ایران با تمامی کشورهای دنیا در یک مرحله قرار دارد گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که آن‌ها به سرعت و با استفاده از امکانات و تجهیزات پیشرفته جهش بزرگی در عرصه سلول های بنیاد کرده‌اند و اگر همزمان با آن‌ها بر قطار پیشرفت سوار نشویم از آن‌ها عقب می‌مانیم.
وی درباره هدف از کار و مطالعه روی موضوع سلول های بنیادی افزود: در اصل می‌توان گفت مطرح کردن نام کشور در عرصه بین‌المللی یکی از اهداف ما برای کار در حوزه سلول‌های بنیادی است و باید به این موضوع توجه داشت که علم سلول‌های بنیادی به عنوان یک واقعیت در دنیای علمی به عنوان یک بحث بین رشته‌ای می‌تواند سبب شکوفایی علم مهندسی، پزشکی و ایجاد ارتباط قوی بین آنها باشد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان گفت: رفع دردهای مردم و جامعه به عنوان هدف بعدی ما از کار در حوزه سلول های بنیادی است؛ به طور مثال حدود دو دهه قبل تنها دو مرکز ناباروری در یزد و رویان وجود داشت اما هم اکنون در حدود 70 مرکز درمان ناباروری در کشور داریم و امروز با یک حرکت جدی می توانیم 20 سال بعد تعداد بسیاری مرکز پزشکی ترمیمی داشته باشیم.
دکتر بهاروند به راه اندازی موسسه خیرین پژوهش سلامت در پژوهشگاه رویان اشاره کرد و افزود: ما برای احیای سنت خیرات در بخش پژوهش اقدام به راه اندازی این موسسه کرده ایم تا با کمک گرفتن از خیران و جذب و مدیریت سرمایه هاى خیریه در شاخه‌هاى مختلف پژوهش و درمان گام برداریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)