• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

شعار جنگ جنگ تا پیروزی یک اصل در راهبرد نظامی و سیاسی قرار گیرد

بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره حملات اخیر آمریکا و رژیم صهیونی به کشورمان بیانیه صادر کرد.

شعار
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، متن بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جامعه جهانی و ایرانیان فرهیخته آگاهند که خداوند سبحان درباره اسرائیل فرموده است: " لَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَى خَائِنَةٍ مِنْهُم: دائماً از خیانت آنها آگاه میشوی.
گروه گسیخته از لجام و رها شده است از عقال، نه حریم غزه و کودکان را ارجی می‌نهند و نه حرمت اسلامی را پاس می‌دارند. وظیفه ما امتثال دستور صاحب غدیر است که فرمود: "ردّوُا الحجرَ مِن حیثُ جاء: با اعتماد به خدا و اتحاد ومقاومت، سنگ را از هرجا که آمد برگردانید.
 "درود بر سپاهیان، نظامیان و پاسداران کشور تاریخی ایران که اینک در یک شرایط تاریخی و خاص قرار گرفته است. دشمن سفاک، کودک کش و گرگ صفت، سرزمین عزیز ما ایران را مورد تهاجم نظامی قرار داده و زنان، کودکان و مردان میهن عزیز ما ایران را شهید و مجروح کرده است. ما دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر با تأسی از آیات کریمه قرآن که می‌فرماید:" فَمَنِ اعْتَدَىَ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىَ عَلَیْکُمْ: هر کس به شما تعدی نمود شما نیز همان گونه که به شما تعدی نموده به آنها پاسخ دهید" و "قَاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیکُمْ وَیُخْزِهِمْ وَیَنصُرْکُمْ عَلَیْهِمْ وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِینَ: با آنها پیکار کنید، که خداوند آنان را به دست شما مجازات می‌کند؛ و آنان را رسوا می‌سازد؛ و سینه گروهی از مؤمنان را شفا می‌بخشد. " با تجدید میثاق به رهبری فرزانه شجاع و ملت قهرمان و همیشه در صحنه ایران و گرامیداشت مقاومت همه جانبه و قهرمانانه مدافعان ایران عزیز، شهدای آن و با پاسداشت مقاومت، ایستادگی و استقامت ملت ایران انتظار داریم همه ارکان نظام جمهوری اسلامی، چون سال‌های انقلاب و جنگ تحمیلی هشت ساله و دفاع مقدس در حفظ تمامیت ارضی جمهوری اسلامی و همبستگی ملی و مردم عزیز، نکات ذیل در دستور کار و اولویت قرار دهند.
۱- همان گونه که در جنگ تجاوزگرانه صدام به ایران شعار "جنگ جنگ تا پیروزی" سرلوحه قرار گرفت، انتظار داریم این راهبرد به عنوان یک اولویت و در تجاوز رژیم صهیونی در دستور کار و بعنوان یک اصل در راهبرد نظامی و سیاسی قرار گیرد و ما دانشگاهیان با همه توان و ظرفیت همراه با این راهبرد خواهیم بود.

۲- تقاضا داریم تمام ظرفیت بالفعل و بالقوه موجود در جهت حفظ همبستگی و یکپارچگی ملت و دولت در هم افزایی راهبرد شعار"جنگ جنگ تا پیروزی" قرار گیرد.

۳- به نهاد‌های دولتی، عمومی و حکمرانی توصیه می‌شود از هر اقدام و سیاستی که موجب ناکارآمدی و نارضایتی مردم می‌شود امتناع نمایند.

۴- سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی و حقوقی بشری هرچند با هدف صلح و امنیت و زیست مسالمت آمیز ملت‌ها تاسیس و استقرار یافتند، اما حاکمیت قدرت‌های سلطه گر و زورگو، این نهاد‌ها را بی اثر و از درون تهی نموده‌اند. از تصمیم سازانی، چون دولت، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی درخواست داریم با توجه به تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی دانشمندان و دانشگاهیان، اماکن عمومی وخدماتی حتی صدا و سیما و مراکز درمانی و سکوت معنادار شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای، و نظر به یک جانبه گرایی و همراهی همواره این نهاد با اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله تهاجم به مراکز و تاسیسات هسته‌ای ایران، درخواست داریم تصمیم سازانی، چون دولت، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی موضوع خروج یا تعلیق از NPT را در دستور کار قرار داده و در مورد آن اتخاذ تصمیم نمایند.
۵- ما دانشگاهیان سکوت جانبدارانه شورای امنیت و تایید ضمنی شورای امنیت از تهاجم رژیم صهیونی را محکوم و از کارگزاران جمهوری اسلامی از جمله دولت محترم، وزارت امور خارجه و شورای امنیت ملی درخواست داریم با اتکا به ملت مسلمان و جوانان عزتمند و غیور ایران در این جنگ تحمیلی امیدی به این نهاد نبسته و با پشتوانه سپاه و ارتش و ملت غیور ایران دشمن صهیونیستی را تنبیه و راه پایان جنگ را در مقاومت و حصول پیروزی در پی گیردند.
۶- ما اعتقاد داریم فناوری هسته‌ای نمادی از غرور و استقلال ملی است و ورود جوانان و دانشمندان برجسته ایرانی، چون شهید شهریاری، شهید علی محمدی، شهید فخری زاده و دیگر شهدا فعال در این عرصه نمادی از استقلال و پیشرفت علمی کشور می‌باشد که باید در حفظ دستاورد‌های آن از جمله غنی سازی اورانیم کوشا باشیم. با توجه به خوی دشمنی و گستاخی و درندگی رژیم صهیونیستی در کشتار زنان، کودکان، بیماران، خبرنگار، مردم فلسطین، لبنان و یمن با وجود محکومیت ملت‌ها و دادگاه بین المللی، به منظور جلوگیری از چنین فاجعه‌ای در ایران موضوع بازدارندگی بمب هسته‌ای به عنوان یک ابزار بازدارنده عملیاتی و اقدام اجرایی صورت گیرد.
۷- معتقد هستیم برای زمینه سازی شعار " جنگ جنگ تا پیروزی " از ظرفیت ژئوپلیتیک خلیج فارس و تنگه هرمز با حفظ اصل همزیستی مسالمت آمیز در منطقه، به عنوان یک ظرفیت استفاده شود و از تردد هرگونه کشتی‌های نفتکش و تجاری به مقصد کشور‌های حامی رژیم صهیونیستی ممانعت به عمل آید.

۸- تجربه جنگ ترکیبی در لبنان (عملیات پیجری) و ماجرای اخیر حمله به روسیه و تکرار آن در ایران در چند روز اخیر ایجاب می‌نماید که در زمینه بستر فضای مجازی، اپلیکیشن‌ها و سکو‌ها، مدیریت هوشمندانه و بازدارنده اتخاذ گردد و از ساده انگاری سازی در این خصوص امتناع و خودداری شود.

۹- تجربه جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در عرصه‌های گوناگون مذاکره با آمریکا، چون قرارداد الجزایر، برجام و مذاکرات اخیر شاهد این ادعاست که مذاکرات برای آمریکا رویکرد مقطعی و ابزاری داشته و از قضا از این فرصت‌ها برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی استفاده می‌کند؛ لذا معتقد هستیم که طرح ایده مذاکرات تنها خرید فرصت و ایجاد ظرفیت برای ضربه زدن به منافع جمهوری اسلامی ایران است و آخرین مورد مذاکرات اخیر معروف به مذاکرات عمان است که مبتنی بر دوگانه تسلیم و تهدید بوده است لذا اعتقاد داریم صرفاً با اتکا به قدرت درونی، دستیابی به اهداف جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با غرب از جمله آمریکا در دستور کار قرار گیرد.

۱۰- شواهد نشان می‌دهد که دشمن صهیونی در جنگ اخیر شبکه‌ای از مزدوران، مزد بگیران و وطن فروشان را ایجاد و به کارگیری کرده است که در این موضوع مهم و عبرت انگیز، اعمال سیاست اَشد مجازات را توصیه می‌نماییم.
وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ
بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زلزله ۴.۶ ریشتری بردسیر؛ بدون خسارت
گیر افتادن آمریکا در بن بست راهبردی
هشدار روسیه درباره پیامدهای سیاست اتمی اروپا
زلزله ۴.۶ ریشتری در بردسیر
حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن
توقیف موتورسیکلت سنگین ۱۳۰۰ سی‌سی مزاحم در کرمان
تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، به قانون جدید نیاز دارد
انفجار مهیب در سلیمانیه عراق
نیویورک تایمز علل اصلی عقب نشینی ترامپ را فاش کرد
۱۵ کشته و زخمی در حادثه زیرگرفتن با خودرو در برلین
ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
افزایش ۳ درصدی شمار رعایت کنندگان الگوی مصرف برق در استان تهران
انفجار در یک میدان نفتی در کرکوک عراق
حمله با خودرو به جمعیت در آلمان
تحقق ۶۰ درصدی درآمد نفتی سالانه
وزیر صهیونیست: ساخت شهرک‌ها را ادامه می‌دهیم
سقوط پهپاد نزدیک منزل «بن گویر» در کرانه باختری
تظاهرات علیه استفاده پایگاه‌های انگلیس در حمله به ایران
احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه
تردد روان زائران اربعین حسینی در مرز‌های استان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
حملات ترکیبی یمن به عربستان
ایران همه را شگفت زده خواهد کرد
صنعا: عربستان با حمله به الحدیده اشتباه بزرگی کرد!
دیدار وزیر نفت با وزیر زیرساخت‌های ارمنستان
مردم در تصمیم‌های حوزه سوخت غافلگیر نخواهند شد
ایران عضو مقتدر در بازیگران نظم جدید بین الملل است
تمدید ماموریت کمیسر عالی حقوق بشر با وجود مخالفت آمریکا
CNG یک راه حل برای جبران ناترازی بنزین
وانگ یی: چین از ایران حمایت می کند
مصرف برق از راه دور مدیریت می شود
پاسخ به ادعای کذب روزنامه جمهوری اسلامی درباره عملکرد رسانه ملی
هدف گرفتن دو شناور ایرانی از سوی آمریکا جنایت جنگی است
مذاکره؛ محاسبات دشمن را به هم می‌ریزد
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تولید ۹۵ هزار موتور سیکلت در سه ماهه نخست امسال  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا  (۱ نظر)
محکومیت تعرض نظامی اوکراین به کشتی ایران در دریای خزر  (۱ نظر)
هشدار آبفای گلستان؛ احتمال افت فشار و قطعی موقت آب در روز‌های گرم پیش‌رو  (۱ نظر)
قوه قضائیه: ساعدی‌نیا اجازه کافه‌داری ندارد  (۱ نظر)