• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۱۶۸۱
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶
بین الملل » غرب آسیا

حوادث سویدا سوریه، ۹۴۰ قربانی طی یک هفته برجای گذاشت

برخی منابع سوری از افزایش قربانیان حوادث سویدا واقع در جنوب سوریه به ۹۴۰ کشته طی یک هفته گذشته از آغاز درگیری‌ها در این استان خبر دادند.

حوادث سویدا سوریه منجر به کشته شدن ۹۴۰ نفر طی یک هفته شد
 
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ به نقل از شبکه المیادین، گروه موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه» اعلام کرد که طی یک هفته گذشته از آغاز درگیری‌ها در استان سویدا، ۹۴۰ نفر کشته شده‌اند.
 
در همین ارتباط برخی منابع از وجود آرامش در حومه سویدا و ادامه درگیری بین عشایر و افراد مسلح در داخل شهر خبر دادند.
 
بر اساس این گزارش، یک کمیته اضطراری دولتی نیز برای تسریع در ورود کمک‌های بشردوستانه و پزشکی به سویدا و یک کمیته نیز برای ارائه خدمات ضروری و بازسازی زیرساخت‌ها تشکیل شد.
 
خبرگزاری سوریه (سانا) نیز از آغاز مرحله سوم توافق آتش‌بس پس از تثبیت آرام‌سازی و فعال‌سازی نهاد‌های دولت در سویدا خبر داد.
 
همچنین رسانه‌های سوریه گزارش دادند که مرحله نخست آتش‌بس، شامل توقف درگیری بین گروه‌های مسلح و عشایر سویدا، مرحله دوم شامل ورود کمک‌های پزشکی به سویدا و ارائه خدمات ضروری است و مرحله سوم نیز پس از تثبیت آرام‌سازی با فعال‌سازی نهاد‌های دولت و برقراری امنیت در سراسر استان آغاز می‌شود.
 
از سوی دیگر برخی منابع گزارش دادند که دقایقی پس از اعلام آتش بس در استان السویدا، نیرو‌های جولانی این آتش بس را نقض کرده و به مردم غیرنظامی و خانه‌های آن‌ها در این منطقه تعرض کردند.
 
عشایر عربی حامی جولانی می‌گویند که حاضر به خروج از السویدا نیستند تا زمانی که دولت موقت سوریه و نیرو‌های امنیتی زمام امور را در دست بگیرد.
 
این درحالی است که برخی منابع عربی می‌گویند پس از اعلام آتش بس، اکنون آرامش نسبی حاکم است.
 
ساعاتی پیش نهاد موسوم به ریاست جمهوری دولت موقت سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در سایه شرایط حساس کشور و در راستای جلوگیری از ریختن خون مردم سوریه و حفظ یک پارچگی این کشور و همچنین در راستای مسئولیت ملی و انسانی، ریاست جمهوری سوریه آتش بس فراگیر و فوری اعلام می‌کند.
 
در این بیانیه آمده است: ریاست جمهوری دولت موقت سوریه از همه می‌خواهد که زمینه را فراهم کنند تا نهاد‌های دولتی و نیرو‌های آن این آتش بس را به طور مسئولانه اجرا کنند تا ثبات در این کشور ایجاد شده و خونریزی‌ها متوقف شود.
 
نهاد موسوم به ریاست جمهوری موقت سوریه، افزود: ریاست جمهوری از تمام طرف‌ها بدون استثنا می‌خواهد که به این تصمیم پایبند باشند، تمام درگیری‌ها فورا در تمامی مناطق متوقف، محافظت از غیرنظامیان، تضمین شود و کمک‌های بشردوستانه بدون هیچ مانعی به مردم برسد.
 
این نهاد خاطرنشان کرد: در این راستا نیرو‌های امنیتی در برخی مناطق مستقر شدند تا اجرای آتش بس تضمین، نظم عمومی، برقرار و امنیت شهروندان و دارایی‌های آنان تامین تا ثبات و آرامش، برقرار شود.
 
دولت موقت جولانی در پایان این بیانیه تاکید کرد که نقض این تصمیم نقض آشکار حاکمیت ملی به شمار می‌رود و این امر منجر به اقدامات قانونی بر اساس قانون اساسی خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ سازی مالیات آبادانی به دنبال دارد 
صیانت از وفاق ملی وظیفه همه مسئولان است
احداث ۶۰ کیلومتر راه روستایی در سراب
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی