• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۲۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷
اقتصادی » آب و انرژی

پیشرفت ۸۲ درصدی طرح ملی «اعلام و اطفا خودکار حریق» در سیری

مدیر پروژه طرح‌های سیستم کنترل صنعتی شرکت نفت فلات قاره ایران از راه‌اندازی طرح ملی «اعلام و اطفا خودکار حریق» خبر داد و گفت: این طرح پیشرفت ۸۲ درصدی دارد و تا پایان امسال سیستم‌های کنترل صنعتی به طور کامل راه‌اندازی می‌شود.

پیشرفت ۸۲ درصدی طرح ملی «اعلام و اطفا خودکار حریق» در سیری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، «ایمان شیریان‌پور» با اشاره به اهمیت کارآمدی سیستم‌های ایمنی در تأسیسات نفتی اظهار کرد: طرح ملی جامع F&G منطقه سیری با هدف ارتقاء سیستم‌های ایمنی در تأسیسات نفت و گاز منطقه عملیاتی سیری تعریف شده و تمرکز این طرح شامل حوزه اعلان و اطفاء حریق تاسیسات صنعتی این منطقه و بازسازی و نوسازی زیرساخت‌های اطفاء حریق است.

وی با بیان اینکه عمده تجهیزات مرتبط با اطفاء حریق در این طرح شامل کلیه پمپ‌های آتش‌نشانی ایستگاه خشکی، پمپ‌های ایستگاه تقویت فشار گاز سیری، پکیج‌های تزریق مواد و غیره خریداری و نصب شده است، افزود: در کنار ساخت دو مخزن ۵ هزار مترمکعبی آب آتش‌نشانی، بخش اصلی خط لوله زیرزمینی تأمین، اجرا و آزمایش شده و به بهره‌برداری رسیده است.

افزایش چشمگیر ظرفیت اطفاء حریق و ایمنی

مدیر پروژه طرح‌های سیستم کنترل صنعتی، اعلام و اطفا خودکار حریق (F&G) در شرکت نفت فلات قاره ایران با این توضیح که پمپ‌های مربوط به اسکله که از مواد خاصی ساخته شده و باید در مواجهه با آب دریا دوام کافی داشته باشد نیز تا پایان امسال از سوی سازنده‌های داخلی تأمین و وارد منطقه عملیاتی می‌شوند، افزود: در این راستا کلیه تجهیزات مرتبط با اطفاء حریق در بخش پایین‌دست شامل شیرهای دیلوج، فوم‌پکیج‌ها، هایدرانت‌ها و ... در موقعیت‌های مرتبط با طراحی ایمنی خود، نصب، اجرا، راه‌اندازی و تحویل موقت شده و رینگ‌های آب حریق و فوم در بخش‌های خشکی و مخازن ذخیره نیز تکمیل و راه‌اندازی شده است.

شیریان‌پور با اعلام اینکه سیستم‌های کنترل صنعتی و اعلان ناحیه فرآیندی، مخازن و ایستگاه خشکی نیز تا پایان سال راه‌اندازی می‌شوند، گفت: طرح ملی جامع F&G منطقه سیری با تلفیق ایستگاه خشکی و اسکله، نزدیک به ۶ هزار مترمکعب بر ساعت ظرفیت پمپاژ آب دارد و به همین مقدار ظرفیت اطفاء حریق این منطقه را افزایش داده و زیرساخت بسیار مهم ایمنی برای مهار آتش‌سوزی تأسیسات و مقابله با شرایط اضطراری در منطقه ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین با ایجاد و اتصال شبکه‌های مجزای آب حریق در کل تأسیسات نفت و گاز، ظرفیت پمپاژ این منطقه افزایش قابل توجهی خواهد داشت که با توجه به موقعیت جزیره سیری و دوری آن از سرزمین اصلی، در شرایط بحرانی، این ظرفیت بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

جهش قابل‌توجه در ایمنی و حفاظت زیست‌محیطی تأسیسات نفت و گاز

مدیر پروژه طرح‌های F&G اجرا و تکمیل این طرح را عامل افزایش ضریب ایمنی و زیست‌محیطی تأسیسات مهم نفت و گاز منطقه سیری عنوان کرد و افزود: با راه‌اندازی پروژه، منطقه سیری هم از نقطه‌نظر پیشگیری از وقوع حوادث مرتبط با حریق، انفجار و نشر گاز سمی و هم از منظر توان مقابله با حوادث و بحران‌های احتمالی از استاندارد و ظرفیت‌های قابل قبولی برخوردار خواهد شد.

شیریان‌پور انجام حجم زیادی خاکبرداری در زمین‌های مرجانی و سخت منطقه، لجستیک و تداخل عملیات پروژه با فعالیت واحدهای دیگر منطقه را نیز از دشواری‌های این طرح اعلام کرد و گفت: در این مدت، پروژه، با محدودیت‌های مختلفی از جمله افزایش قیمت کالاها و خدمات، هزینه‌های اجرا، نرخ ارز و ... دست به گریبان بوده است که خوشبختانه با توجه به اهمیت، حساسیت و ضرورت ایجاد زیرساخت ایمنی برای تأسیسات فرایندی، با حمایت کامل مدیران ارشد شرکت و دیگر همکاران این طرح اجرا، راه‌اندازی و تحویل شده است.

وی گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، به‌روزرسانی و ایجاد سیستم‌های F&G در همه مناطق عملیاتی شرکت نفت فلات قاره ایران در حال پیگیری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخایر خون استان اصفهان
حضور فعال دختران هرمزگانی در اردو‌های کارآفرینی طرح ملی یاس
جریمه پلیس راهور اصفهان در انتظار متخلفان به طرح زوج و فرد
اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال
آیین اقتدار بسیج در مصلای امام خمینی رحمت‌الله علیه خوی
اولویت یافتن ایمن‌سازی دام سبک در مقابل تب برفکی
یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان وصول شد
اجتماع باشکوه بسیجیان یاسوج در حسینیه ثارالله
هفدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
نقدینگی و تسهیلات، شایع‌ترین مشکل صنایع
درد و رنج آوارگان فلسطینی در فصل سرما
همایش بسیجیان در خوروبیابانک برگزار شد
نقش بسیج در همه دوران‌های انقلاب اسلامی بی بدیل هست
آبرسانی به ۳۰ روستای لرستان در هفته بسیج
سازش پرونده معدنی ۵۰ میلیارد ریالی در حوزه قضایی بهاباد
جنگ غزه، دستاورد ۶۹ سال توسعه را از بین برد
همایش اقتدار بسیجیان شهرستان مرزی پلدشت
تسریع عملیات مرمت پل تاریخی سلطان در بوکان
مصاف چادرملوی اردکان با رازین پلیمر
پیک آنفولانزا در کشور و توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)